SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkarolinaaaa wrote:A wasze brzuszki też są takie wrażliwe na ucisk? Mój bardzo..nawet jak mąż mnie przytulaa troszke mocniej to juz mi to jakby..hm moze nie ze boli ale baardzo przeszkadza.
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
ja sie ciesze, że mój brzuszek nie jest wrazliwy
bliskie spotkania z moim synkiem który chce byc "jak najblizej" siostrzyczki gumka od spodni to pikus
-
Karolinka no faktycznie mozna sie pomylic
i no hm.. Masz czym oddychac nie ma co
-
No niestety..zamiast cyckow mam dwie dynie .. dobrze ze w ciazy mi nie urosly ani rozmiaru narazie,moja mama tez miala duze i po karmieniu piersia jej sie zmniejszyly,mam nadzieje ze i u mnie tak bedzie:p
Wielkie cyce i wielka dupa, biala murzynka :pmałaMyszka, rybka1988 lubią tę wiadomość
-
Hejo, wkurzyłam się dziś jak nie wiem. Zaczęło się od tego, że wczoraj siedziałam do pierwszej w nocy i przygotowywałam zapis sesji terapeutycznej na superwizję, którą mam w ramach dzisiejszych zajęć. Z dyktafonu trzeba spisać całe 50 min spotkania, więc to trochę zajmuje... Trzeba też to potem wydrukować dla grupy i superwizora, a że nie mam w domu drukarki, to wstałam o 6.00 zamiast o 6.30, żeby przed zajęciami pojechać jeszcze do pracy i wydrukować. Wstałam, pojechałam (zimno jak w psiarni), wydrukowałam i jadę. A tu po drodze maraton szemrany, wszędzie policja, taśmy w poprzek ścieżek, ale jeszcze nikt nie biegł, więc przejeżdżałam (rowerem) pod taśmami. No i udało mi się niemal nie spóźnić na wykład, ale okazało się, że wykładowca utknął w objeździe, co mnie tak mega wkur*iło! Wiadomo było o tym maratonie nie od dziś, mógł sobie zaplanować alternatywną trasę, albo wyjechać wcześniej albo nie pchać się samochodem, tylko pojechać tramwajem. Jakoś 80 osób na sali przebiło się przez to samo miasto mimo maratonu, a ten przyjechał chyba godzinę spóźniony! I jeszcze nam polecał objazd, który znalazł. Już miałam ochotę wstać i powiedzieć, że biorąc pod uwagę, że z 80 obecnych osób on przyszedł najpóźniej, to jego objazd raczej nie zasługuje na rekomendację. Potem jeszcze spóźnił się superwizor, z tego samego powodu, i zamiast 3 planowanych superwizji zrobiliśmy 2, i ja nie zdążyłam, więc po ch*j wczoraj siedziałam do późna i dziś wstawałam o świcie. Płacę za tę szkołę ciężkie pieniądze i nie mam zastrzeżeń do jakości kształcenia jak na razie, ale takie spóźnienia kadry to jakby przeliczyć jakieś 200-300zł w plecy, biorąc pod uwagę ich stawki.
Z powrotem jechałam trasą maratonu pod prąd przez kawałek. Służby bezpieczeństwa proponowały mi jazdę po trawniku obok, ale jestem w ciąży, nie będę się telepać po wybojach, kiedy oni wygodnie biegną sobie moją ścieżką rowerową.
Potem poszliśmy na basen, leniwie popływałam trochę. A potem frytki w macdonaldzie (mój ciążowy fetysz, mam ciągoty do słonych rzeczy i solę jak nigdy dotąd, a frytki to kocham miłością, dziwne) i popołudniowa drzemka poprawiły mi humor.
A teraz do czwartku czeka mnie pracowity tydzień (kolejny etap projektu). W ogóle mi się nie chce. I jeszcze zajęcia z zaocznymi w niedzielęnie cierpię tych pięciogodzinnych wykładów. Głos mi siada, a słuchaczom w takim długim ciągu siada uwaga. No ale co zrobić. Kusi mnie, żeby zrobić dywersję i wziąć zwolnienie, ale tak sobie myślę, że do urlopu praktycznie już tylko tydzień pracy, potem 3 tyg. spokoju, a po urlopie bardzo pracowite, ale już tylko 4 tygodnie - a potem może wezmę zwolnienie.
-
magda sz wrote:Mamasia to te bikini, bardzo wygodne jak na moje obolałe piersi.
z przodu Pamela
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e836e9a6256dc3df.html
z profilu wieloryb
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/172b0407a681e9e4.htmlmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
Witamy się w 26 tygodniu!
Na początku chciałam powiedzieć,że ciąża Wam wszystkim służy- cudne mamuśki, cudne brzuszki!
Weekend zleciał szybko, u rodziców błogo, w sobotę wieczorem wypad ze znajomymi na pizze- piłam mohijto free i Leon dawał o sobie znać- ciekawe czy mu smakowało czy raczej chciał powiedzieć mamie,żeby sobie odpuściła:)
Niedziela u teściów, zakupy. Zrobiliśmy rozeznanie co do wózków i podoba mi się Bebetto Holland oraz Adamex GALACTIC - ma dużą gondolę i dobrze się prowadzi. Pojedziemy w tyg jeszcze raz we Wro na rekonesans, bo rodzice zaoferowali ,że kupią.
Wcz też byliśmy u znajomych- ona w 33tc, poleciła mi sklep internetowy Aruś- posiada wszelkie atesty na akcesoria dla dzieci, kupili tam łóżeczko i wszystkie inne gadżety- ładne i niedrogie. A i obydwoje są farmaceutami- stwierdzili,że nie ma co wymyślać i z kosmetyków wybrać na początek Ziaje dla dzieci.
Miłego poniedziałku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 07:44
małaMyszka, KasiaeN., Maniuś, Laura, Y, mamasia, 0na88 lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Hej ho!
25 tydzień czas start!
Pogoda za oknem raczej nie nastraja pozytywnie, ale zobaczymy jak się rozwinie w ciągu dnia.Ja siedzę od rana i tworzę listę zakupów, bo zwykle w poniedziałki jedziemy na takie większe.Siedzę i myślę nad listą obiadów na cały tydzień i wymyślić nie mogę.Nie mam weny, hmmm....Dziś zupa szczawiowa i pulpety w sosie pomidorowym
Wczorajszy dzień baaaardzo leniwy.Prawie cały czas leżałam, brzuch mi już ciąży, robi się coraz cięższy, kręgosłup boli i chyba zaczyna się trudny okres dla mojego ciała.Dobrze, że nie ma mega upałów jeszcze. Jutro jedziemy do koleżanki Adama po ubranka dla małej.Ona ma 7 worków do przebrania, mamy wybrać co nam się podoba
Dziewczyny udanego poniedziałku i spokojnych wizytCałusy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 07:48
Maniuś, Laura, psioszka11, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Witam sie dziewczynki
zaczynam 25 tydzień ciąży, kiedy to zleciało... Jeszcze nie wstaje, pobuszuję trochę stetoskopem po brzuszku
Maniuś, Laura, KasiaeN., psioszka11, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
To i my sie przywitamy
cos mam problemy ostatnio ze spaniem...najpierw nie moge zasnac a pozniej jak wstane na siku to juz oczy jak 5 zl
Skarbus moj wczoraj bardzo aktywny co mnie bardzo sieszykocham to uczucie...dzis zaczynam ogarniac pokoik juniora zeby zostalo jak najmniej rzeczy w srodku podczas malowania...nie moge sie doczekac efektu koncowego
P.s. Ale laski z Was kobietki
Milego dnia zyczeLaura, psioszka11, mamasia, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kto dzisiaj wizytuje?
-
Hej Mamusie!
Parę dni mnie nie było i aleee miałam nadrabiania - ale to fajnie
W weekend zwiedziliśmy 3 sklepy z wózkami w Gdańsku i nic już nie wiem
Riko Nano mi się nawet spodobał ale jak sprzedawca przyniósł mi próbnik materiałów to się podłamałam... żaden mi się nie podoba, chciałam szary ale ten jest feee
Babetto Silvia ładnie, pięknie wszystko ale też w necie ma różne opinie i nie wiem czy to dobry wybór.
Chciałabym zobaczyc jeszcze wózki Camerelo ale nie wiem gdzie je dorwac na żywo
oj nie jest to łatwa decyzja wybrac pierwszą brykę dla dziecka
psioszka11, aaaaga, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość