SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ofka wrote:Hej kochane, wlasnie wypilam glukoze. Wypic sie dalo, ale teraz mi niedobrze troche...my na majowke jedziemy na 4 dni do Miedzyzdrojow juz nie moge sie doczekac. Tez mi drzy brzuch.
My też nad morze i też w te okolice:)małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
A propos wybrałyście już dziewczyny fotelik?
My chyba Maxi Cosi Pebble, ew Cabrio Fix.
Zdecydowalibyśmy się pewnie na Be Safe Izi Go tylko on trochę malutki wygląda i opinie w necie też ma takie że ciasno, a wiadomo zima, więcej ubrania i żeby ten maluch tam taki ściśniety nie siedział... macie jakieś spostrzeżenia, opinie??małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczynki ,
witam sie w 26 tygodniu
moja Zosia sie dzis tak wypiela ze mialam taka gule ( jak Madzia_sz) pokzywala na zdjeciu - wiec wolam meza podekscytowana , ten wpada ja mówie patrz - a po guli ani śladu
ehh chyba tylko moj mąż nie poczul ani nie zobaczyl ruchów małej
miłego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 09:14
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja czekam na wizytę.. Wyobraźcie sobie, że do gabinetu weszła właścicielka przychodni i jest taka awantura, że pół przychodni stoi pod drzwiami i podsluchuje.. Normalnie armagedon! Właśnie wyszła zaplakana położna!!! To jakiś żart.. Już 40 min opóźnienia! Wyobrażam sobie jaka będzie atmosfera na wizycie.. O ile dojdzie do wizyty! A potrzebuję zwolnienia i zaświadczenia do szkoły rodzenia
myślałam, że nic mnie tu nie zaskoczy! A tu taki cyrk.. Najgorsze, że pacjentki na tym cierpia. Teraz wszyscy opuścili gabinet!
0na88, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
0na88 wrote:Czesc dziewczynki ,
witam sie w 26 tygodniu
moja Zosia sie dzis tak wypiela ze mialam taka gule ( jak Madzia_sz) pokzywala na zdjeciu - wiec wolam meza podekscytowana , ten wpada ja mówie patrz - a po guli ani śladu
ehh chyba tylko moj mąż nie poczul ani nie zobaczyl ruchów małej
miłego dnia0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
Czesc dziewczyny,
I kolejny tydzien:) Wam tam tygodnie leca jak szalone?
Zbudzilo mnie o 2.w nocy takie glosne burczenie w brzuchu jakby dziecko plakalo a nie bylam glodna, mojego meza tez to zbudzilo no takie dzwieki ze padaka hehe
Ale mam ochote na paczka z rana! aa i chyba upieke szartlotkeMyszka oczywiscie narobila ochoty:)
Co dzis na obiadek gotujecie?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ona masz wstydnisie:) moja sie chowa jak tylko aparat w tel wlacze, niezle to uczucie jak sie tak prezy ppd skora. A mam pytanie czy jak przylozycie reke do brzucha tam jak sie wypnie to czujecie puls dziecka?maz nasluchiwal uchem i on krol sceptykow stwierdzil ze slyszy szybki puls, moje boje polowe wolniej wiec ciekawe.
0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja mam nadal pierogi. I nic nie gotuje. O 15.30 mam szkołę rodzenia z teorią dwie godziny zajęć
małaMyszka, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
magda sz wrote:Ona masz wstydnisie:) moja sie chowa jak tylko aparat w tel wlacze, niezle to uczucie jak sie tak prezy ppd skora. A mam pytanie czy jak przylozycie reke do brzucha tam jak sie wypnie to czujecie puls dziecka?maz nasluchiwal uchem i on krol sceptykow stwierdzil ze slyszy szybki puls, moje boje polowe wolniej wiec ciekawe.
magda sz, Maniuś, małaMyszka, gosia.b lubią tę wiadomość
-
Ja mam kotleciki schabowe z ziemniaczkami i marchewka z groszkiem i jeszcze troche rosolku z soboty chyba musze meza na zakupy wyslac bo lodowka swieci pustkami
KasiaeN., małaMyszka lubią tę wiadomość
-
psioszka11 wrote:Dzień Dobry Siostry!
Witamy się w 26 tygodniu!
Na początku chciałam powiedzieć,że ciąża Wam wszystkim służy- cudne mamuśki, cudne brzuszki!
Weekend zleciał szybko, u rodziców błogo, w sobotę wieczorem wypad ze znajomymi na pizze- piłam mohijto free i Leon dawał o sobie znać- ciekawe czy mu smakowało czy raczej chciał powiedzieć mamie,żeby sobie odpuściła:)
Niedziela u teściów, zakupy. Zrobiliśmy rozeznanie co do wózków i podoba mi się Bebetto Holland oraz Adamex GALACTIC - ma dużą gondolę i dobrze się prowadzi. Pojedziemy w tyg jeszcze raz we Wro na rekonesans, bo rodzice zaoferowali ,że kupią.
Wcz też byliśmy u znajomych- ona w 33tc, poleciła mi sklep internetowy Aruś- posiada wszelkie atesty na akcesoria dla dzieci, kupili tam łóżeczko i wszystkie inne gadżety- ładne i niedrogie. A i obydwoje są farmaceutami- stwierdzili,że nie ma co wymyślać i z kosmetyków wybrać na początek Ziaje dla dzieci.
Miłego poniedziałku!
ja tak samo łóżeczko i jeden komplet poscieli mam z arusia i wszystkie dodatki z arusia akt ceniom sie na stronie ale gdy się kupuje w koplecie jest taniejpsioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Ja mam kotleciki schabowe z ziemniaczkami i marchewka z groszkiem i jeszcze troche rosolku z soboty chyba musze meza na zakupy wyslac bo lodowka swieci pustkami
Od tygodnia chodzą za mną schaboszczaki....małaMyszka lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja dziś na obiad pieczone ziemniaczki i kurczak
i co najgorsze czeka mnie dziś spacer do Urządu Skarbowego musze rozliczyć pity- w końcu się trzeba. i przerażają mnie kolejki. Najgorzej że u nas jest ten licznik wyciąga się numerek i wchodzi na numerek także moj brzuszek mi dziś nie pomoże.
wiecie co w sobote byłam w biedronce z mężem full ludzi rozpiełam kurde by bylo widac mój brzuszek mąż się pyta czy kobieta w ciąży nie powinna iść bez kolejki ? a Pani w sklepie spojrzała na mnie i " KObieta w ciąży jeśli ma brzuch to powinna iść bez kolejki ale pani to chyba się najadła." myślłam ze szału dostane tam mąż zaczoł się wykłucac i w końcu taki młody Pan był przed nami i nas puścił bo mi naprawde było już duszno. - kosmosmałaMyszka lubi tę wiadomość