SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Poprostu poczułam się jak bym chciał kogoś oszukać.
Przecież nie wazne czy to 5 tydzień czy 30 - ciąża to ciążamałaMyszka lubi tę wiadomość
-
olinka wrote:hej dziewczyny
ja dziś na obiad pieczone ziemniaczki i kurczak
i co najgorsze czeka mnie dziś spacer do Urządu Skarbowego musze rozliczyć pity- w końcu się trzeba. i przerażają mnie kolejki. Najgorzej że u nas jest ten licznik wyciąga się numerek i wchodzi na numerek także moj brzuszek mi dziś nie pomoże.
Polecam program pitroczny.pl dzięki niemu od kilku lat nie byłam w urzędzie, rozliczam wszystko przez internet.małaMyszka, Hermiona lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dzień dobry!
Ja właśnie jadę po wyniki badań i z nimi mam zgłosić się od razu na oddział do mojego lekarza. Mam nadzieje, ze wszystko będzie ok, powie jaki rozmiar krążka kupić i na majowy weekend będę mogła chociaż troszkę pospacerować
Miłego dnia!0na88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć
U mnie raczej nie da się nie zauważyć, że jestem w ciążyZdjęcie z poprzedniego czwartku
http://www.iv.pl/images/60108086487446811898.jpgniecierpliwa, psioszka11, gianna88, Laura, chcebycmama, magda sz, Ewa123, kasiuleek, 0na88, Paula_071, ainer85, futuremama, lys, Y, Martucha86, małaMyszka, KasiaeN., gosia.b, Maniuś, rybka1988, zabka11, czarnaruda, witaminkab lubią tę wiadomość
-
Witam! Ja wlasnie podjadam truskawki, popijam kawke i Was nadrabiam
U mnie na obiad kapusniak z kiszonej kapuchy od tesciowej.
Co do majowki, a w naszym wykonaniu raczej kwietniowki my w sobote jedziemy do Gdanska i dziewczyny z trojmiasta prosze o zamowienie pogody i jakas podpowiedz, gdzie warto podjechac, co zobaczyc, gdzie zjesc dobra rybke
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja będę odkrywać ojcowski park narodowy w weekend majowy.
Olinko współczuję takiej znieczulicy... też bym to olala, ale tak bezczelnej osoby jak ta Kasjerka to jeszcze nie spotkałam.
Ja właśnie wybieram łóżeczko w internecie.
Dostałam troszkę ciuszkow od koleżanki, są do oddania, bo starają się o drugie dziecko. I tak myślę, że nie zapamiętam co dla kogo mam do oddania i na metki wszyję kolorowa nicią znak rozpoznawczy.
Także dzisiaj będę bawić się w krawcowa.
Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
Syn, roczek.
Okruszek, 20 tydzień w brzuszku. -
noo przeczytałam:)
Rybka, fantastycznie wygladasz, przepiekny kolor włosów:)
Magda noormalnie szok jak wygladasz w stroju:D cud miód malina, mój mąż by powiedział ale fajne cycki haha
Laura widać że promieniejesz w ciazy:)
Katarka, brzusio jaki duzy:) piekny do zacałowania:)
Na obiad ostałam porcje pierogów ruskich w piątek od teściowej więc zamroziłam i właśnie dziś będa na obiad:)
Któraś pisała, że czerwcówka któraś sie rozpakowała w 29 tyg, moja siostra jest w 30 tc, lezy w szpitalu bo mała pcha się na świat, niby wczoraj było lepiej bo brzuch jej nie twardniał i nie było skurczy (ona nie czuje ale jak ją podepną do ktg to pokazuje czasem, że sie pojawiają) wczoraj nawet mogła się przejśc po koryatrzu bo od czwartku leżała a dziś rano dzwoniła, że znów powtorka, brzucho twardnieje i skurcze sie pojawiają, głowka napiera i mała chce wychodzić a to taka kruszynka dopiero 1.5 kg, strasznie sie tym przejmuje, chciałabym żeby wszystko było dobrze...Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa na pewno warto wzdłuż i w szerz starowke tam jest pelno zabytkow ratusz dom uphagena kosciol mariacki i sw mikolaja wyspe spichrzow jako miejsce aby usiąść z lodami i odpoczac Westerplatte tu sie troche nachodzisz molo w sopocie ogolnie przejsc sie deptakiem nadmorskim dobra rybka jest w jelitkowie nie pamietam nazwy knajpy moze moj pamieta to pozniej Ci napisze. Z knajpek wieczorowych z alko wypadlam z obiegu wiec nie wiem co moge Ci polecic.
Dobre krecone lody sa zaraz obok ratusza jak sie stoi przodem do niego to zaraz po lewej stronieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 11:38
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa - oby jak najdłużej dziecię siedziało w brzuszu. Trzymam kciuki:)
Przyszła do mnie koszula nocna -http://allegro.pl/show_item.php?item=4889140656 Bawełna jest bardzo dobrej jakości, dekolt jest fajny, łatwo wyciągnąć cycka;) Wzięłam rozmiar S, a wcale nie jest jakaś obcisła. Ja jestem mała, mam 163cm, ważę teraz 54kg, w piersiach mam 90 (a jest jeszcze dużo miejsca na piersi w koszuli), w najszerszym miejscu brzucha mam 86. Muszę poczekać z 2 miesiące zanim ta koszula będzie na mnie dobra. Ale generalnie bardzo polecammałaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Paula_071 wrote:Migotkaa - oby jak najdłużej dziecię siedziało w brzuszu. Trzymam kciuki:)
Przyszła do mnie koszula nocna -http://allegro.pl/show_item.php?item=4889140656 Bawełna jest bardzo dobrej jakości, dekolt jest fajny, łatwo wyciągnąć cycka;) Wzięłam rozmiar S, a wcale nie jest jakaś obcisła. Ja jestem mała, mam 163cm, ważę teraz 54kg, w piersiach mam 90 (a jest jeszcze dużo miejsca na piersi w koszuli), w najszerszym miejscu brzucha mam 86. Muszę poczekać z 2 miesiące zanim ta koszula będzie na mnie dobra. Ale generalnie bardzo polecam
O super! Też tą zamówiłam i rozmiar S i czekam na dostawę.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Niecierpliwa na pewno warto wzdłuż i w szerz starowke tam jest pelno zabytkow ratusz dom uphagena kosciol mariacki i sw mikolaja wyspe spichrzow jako miejsce aby usiąść z lodami i odpoczac Westerplatte tu sie troche nachodzisz molo w sopocie ogolnie przejsc sie deptakiem nadmorskim dobra rybka jest w jelitkowie nie pamietam nazwy knajpy moze moj pamieta to pozniej Ci napisze. Z knajpek wieczorowych z alko wypadlam z obiegu wiec nie wiem co moge Ci polecic.
Dobre krecone lody sa zaraz obok ratusza jak sie stoi przodem do niego to zaraz po lewej stronie
Zatrzymujemy sie w Gdansku Sobieszewie wiec do centrum bedziemy sobie podjezdzac, ja z wiadomych wzgledow alko nie pijam, a maz kierowca wiec puby raczej bedziemy omijacAle wlasnie chce zjesc dobre, krecone lody wiec dziekuje na pewno tam skosztujemy
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
aaaaga wrote:A w Sobieszewie to nie wiem czy beda juz otwarte sezonowe smazalnie w swibnie - vis a vis portu i nad wisla kolo promu
Mam nadzieje, ze uda sie zjesc dobra rybke, maz czytal, ze jest jakas caloroczna, ale to moj maz wiec trzeba brac na to poprawkemałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Niecierpliwa ja ze strony turysty mogę polecić rybę w restauracji Żuraw (przy samym starym żurawiu) lepszej nie jadłam w życiu. Cała starówka jest przepiękna, nie ma ładniejszej w Polsce. Super jest Bazylika Mariacka, widok z wieży nad bazyliką jest niesamowity ale w ciąży raczej nie ma co się wspinać, mimo to sam kościół robi wrażenie i warto zobaczyć. No i spacerek nad morzem obowiązkowo
niecierpliwa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Myszka przesyłam link z opisem ubezpieczenia PZU na wyjazd
Str. 8 - Rozdział II - Przedmiot i zakres ubezpieczenia.
http://inteligo.pl/media_files/8f451e03-4456-48a4-ba1e-bd9bd852dc7d.pdf
Mam jeszcze dodatkowe ubezpieczenie z biura ale nie wysłali mi jeszcze wszystkich dokumentów.małaMyszka lubi tę wiadomość