X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
    Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?

małaMyszka lubi tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna w ktorych sklepach bylas?

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w Mama i Ja, Bobowózkach i Akpolu... nie ma szału w tych sklepach, niby masa tego stoi a ciągle coś nie tak z tymi wózkami... to kosz na zakupy nie taki, to budka nie przedłużana albo zamykana głośno, to gondola za mała, to koła złe, albo ja tak wymyślam :/

Adamexów nigdzie nie widziałam albo ślepa byłam a też bym chciała zobaczyc na żywo :)

teraz patrze dopiero na necie, że Bobo Raj jeszcze mamy w Gdańsku, i niby tam Adamexy i Camerelo są, muszę koniecznie tam się wybrac na dniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:34

aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie ze u mnie bedzie tak samo jak ogladam w necie to zawsze mi cos nie pasi

gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Obudziłam się o 6:40 tak głodna, że musiałam szybko wstać i lecieć do kuchni. Zjadłam 3 wielkie 10 piętrowe kanapki i od razu zrobiło mi się cudnie:)
    Słońce tak pięknie świeci, że mam masę energii. Zdążyłam już nastawić pralkę, zrobić pranie ręczne, 2 prania z soboty poskładać, nastawić na obiad, ogarnąć salon i poprawić jeden rozdział licencjatu studentki męża. Mam plan by umyć w końcu lodówkę i piekarniko-mikrofalówkę (Bóg czuwał nade mną gdy kupowałam ten sprzęt, dzięki temu mam mniej sprzątania:D), ale czekam aż mąż wstanie, żeby go nie obudzić.
    Miłego dnia dziewczyny:)

Maniuś, mamasia, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
    Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?
    Adamex galactic to mój wybór ale nie widziałam go na żywo i jeśli nie znajdę w krk to zamówię przez internet w ciemno.

psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

• gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jest łatwo... a jak się zacznie czytac opinie w necie to już w ogóle oszalec można :)

ale mi belly zaszalało - porada dnia:
    "Chciałabyś już znac płec swojego maleństwa? Najwcześniej będzie to możliwe około 13-14 tygodnia ciąży... " hahaha trochę się spóźnili :D

Y, psioszka11, Maniuś, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny :) ale chce zobaczyc jeszcze z bliska :)
    Jutro jedziemy do hurtowni wiec mam nadzieje ze bedzie :)
    Gianna - a jak go sie prowadzi??

Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
    A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:46

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :D!!
    piękne brzuszki mamuśki. Nie obracajcie się bokiem to nikt się nie kapnie, ze w ciąży jesteście :P Tylko brzuszki Wam rosną. JA już zauważyłam, że mi w boki zaczęło iść ;/

Zjadłam płatki owsiane, bo chleba w domu nie ma i się nie dożarłam, muszę się arbuzem dowalić. Powiem Wam, że mam coraz większy spust. Niedługo w wiadrze będę jadła ;P

Majówka już tuż tuż, macie plany??

Laura, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy :) - 2 maja impreza urodzinowa mojego brata (30lat) :)
    Co roku wyjezdzaliśmy gdzies motocyklem na weekend majowy,az dziwnie ze w tym roku nigdzie sie nie ruszamy :o

ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny :) ale chce zobaczyc jeszcze z bliska :)

Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
    A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.

wiesz ja specjalistką nie jestem i mi się prowadziło dobrze ;) ale to miarodajne nie jest bo wiele wózków w życiu nie prowadziłam :)
    Podobał nam się bardzo ten Riko Nano ale kolory ma takie "nieczyste" w sensie, że np. szary nie jest czysto szary tylko tak jakby ma niteczki w sobie innego odcienia szarego (nie wiem czy kumacie o co mi chodzi) Mi to nie odpowiada.
    Husky też tam stał, też się fajnie prowadziło, ale jego gama kolorystyczna to już w ogóle do mnie nie przemawia.

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:

Ładny ten riko nano,ale gondola tylko 80cm, a wszyscy mówią mi,że na zimę ze śpiworkiem musi być więcej... Zawsze jakieś ale w tych wózkach i człowiek sam już nie wie co kupić.

bl9ci09kql96ri27.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka- riko ma 84cm gondole i jest to jedna z najwiekszych gondol w wózkach wielofunkcyjnych :)

Gianna- mi własnie kolorystyka w husky sie baaardzo podoba i właśnie to ze to nie jest czysto szary :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:58

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie wkurzyłam!!!! rozkrajam arbuza, a tu mi woda leci z niego, a w środku to!!!

2yuzw5u.jpg

pojedzone!!

v40cu9h.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam riko nano z 80cm gondolą, ale jak jest większa to super. Teraz patrzę na camarelo carera i też 85cm gondola- wygląda fajnie. W tygodniu mam nadzieję je wszystkie przetestować w sklepie to zdam relacje.

A jeszcze mam takie pytanie- pewnie głupie, bo ja zielona w tym temacie: taki wózek 3w1, który ma adapter- to on jest do mocowania nosidełka do wózka, a to nosidełko też do auta można przymocować?trzeba coś specjalnie dokupić,żeby pasowało?

bl9ci09kql96ri27.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html

Tu jest fajnie opisany riko nano :) Musze go gdzieś dorwac obejrzeć..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka- nie, fotelik montujesz pasami, nic do niego nie trzeba :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Gianna- mi własnie kolorystyka w husky sie baaardzo podoba i właśnie to ze to nie jest czysto szary :D

hehe to masz dobrze, nie musisz odrzucac takiego fajnego wózka ze względu na kolor :D

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Psioszka- nie, fotelik montujesz pasami, nic do niego nie trzeba :)

Ale to nosidełko to inaczej fotelik? jego z wózka można do auta zabrać i przypiąć, tak? Dobrze rozumiem? Czy oprócz wózka 3w1- gondola,spacerówka, nosidełko muszę dokupić fotelik?

bl9ci09kql96ri27.png

• Ofka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, wlasnie wypilam glukoze. Wypic sie dalo, ale teraz mi niedobrze troche...my na majowke jedziemy na 4 dni do Miedzyzdrojow juz nie moge sie doczekac. Tez mi drzy brzuch.

psioszka11, 0na88, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 804 805 806 807 808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ