SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?małaMyszka lubi tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
byłam w Mama i Ja, Bobowózkach i Akpolu... nie ma szału w tych sklepach, niby masa tego stoi a ciągle coś nie tak z tymi wózkami... to kosz na zakupy nie taki, to budka nie przedłużana albo zamykana głośno, to gondola za mała, to koła złe, albo ja tak wymyślam
Adamexów nigdzie nie widziałam albo ślepa byłam a też bym chciała zobaczyc na żywo
teraz patrze dopiero na necie, że Bobo Raj jeszcze mamy w Gdańsku, i niby tam Adamexy i Camerelo są, muszę koniecznie tam się wybrac na dniach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:34
aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Obudziłam się o 6:40 tak głodna, że musiałam szybko wstać i lecieć do kuchni. Zjadłam 3 wielkie 10 piętrowe kanapki i od razu zrobiło mi się cudnie:)
Słońce tak pięknie świeci, że mam masę energii. Zdążyłam już nastawić pralkę, zrobić pranie ręczne, 2 prania z soboty poskładać, nastawić na obiad, ogarnąć salon i poprawić jeden rozdział licencjatu studentki męża. Mam plan by umyć w końcu lodówkę i piekarniko-mikrofalówkę (Bóg czuwał nade mną gdy kupowałam ten sprzęt, dzięki temu mam mniej sprzątania:D), ale czekam aż mąż wstanie, żeby go nie obudzić.
Miłego dnia dziewczyny:)Maniuś, mamasia, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
nick nieaktualnypsioszka11 wrote:No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?
psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
nie jest łatwo... a jak się zacznie czytac opinie w necie to już w ogóle oszalec można
ale mi belly zaszalało - porada dnia:
"Chciałabyś już znac płec swojego maleństwa? Najwcześniej będzie to możliwe około 13-14 tygodnia ciąży... " hahaha trochę się spóźniliY, psioszka11, Maniuś, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny
ale chce zobaczyc jeszcze z bliska
Jutro jedziemy do hurtowni wiec mam nadzieje ze bedzie
Gianna - a jak go sie prowadzi??
Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:46
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja
!!
piękne brzuszki mamuśki. Nie obracajcie się bokiem to nikt się nie kapnie, ze w ciąży jesteścieTylko brzuszki Wam rosną. JA już zauważyłam, że mi w boki zaczęło iść ;/
Zjadłam płatki owsiane, bo chleba w domu nie ma i się nie dożarłam, muszę się arbuzem dowalić. Powiem Wam, że mam coraz większy spust. Niedługo w wiadrze będę jadła ;P
Majówka już tuż tuż, macie plany??Laura, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny
Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.
wiesz ja specjalistką nie jestem i mi się prowadziło dobrzeale to miarodajne nie jest bo wiele wózków w życiu nie prowadziłam
Podobał nam się bardzo ten Riko Nano ale kolory ma takie "nieczyste" w sensie, że np. szary nie jest czysto szary tylko tak jakby ma niteczki w sobie innego odcienia szarego (nie wiem czy kumacie o co mi chodzi) Mi to nie odpowiada.
Husky też tam stał, też się fajnie prowadziło, ale jego gama kolorystyczna to już w ogóle do mnie nie przemawia.
-
Kkarolinaaaa wrote:Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny
A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.
Ładny ten riko nano,ale gondola tylko 80cm, a wszyscy mówią mi,że na zimę ze śpiworkiem musi być więcej... Zawsze jakieś ale w tych wózkach i człowiek sam już nie wie co kupić.małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Psioszka- riko ma 84cm gondole i jest to jedna z najwiekszych gondol w wózkach wielofunkcyjnych
Gianna- mi własnie kolorystyka w husky sie baaardzo podoba i właśnie to ze to nie jest czysto szaryWiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:58
-
Znalazłam riko nano z 80cm gondolą, ale jak jest większa to super. Teraz patrzę na camarelo carera i też 85cm gondola- wygląda fajnie. W tygodniu mam nadzieję je wszystkie przetestować w sklepie to zdam relacje.
A jeszcze mam takie pytanie- pewnie głupie, bo ja zielona w tym temacie: taki wózek 3w1, który ma adapter- to on jest do mocowania nosidełka do wózka, a to nosidełko też do auta można przymocować?trzeba coś specjalnie dokupić,żeby pasowało?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Psioszka- nie, fotelik montujesz pasami, nic do niego nie trzeba
Ale to nosidełko to inaczej fotelik? jego z wózka można do auta zabrać i przypiąć, tak? Dobrze rozumiem? Czy oprócz wózka 3w1- gondola,spacerówka, nosidełko muszę dokupić fotelik?małaMyszka lubi tę wiadomość