X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne SIERPNIÓWCZKI 2015
Odpowiedz

SIERPNIÓWCZKI 2015

Oceń ten wątek:
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
    Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?

małaMyszka lubi tę wiadomość

bl9ci09kql96ri27.png

Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gianna w ktorych sklepach bylas?

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w Mama i Ja, Bobowózkach i Akpolu... nie ma szału w tych sklepach, niby masa tego stoi a ciągle coś nie tak z tymi wózkami... to kosz na zakupy nie taki, to budka nie przedłużana albo zamykana głośno, to gondola za mała, to koła złe, albo ja tak wymyślam :/

Adamexów nigdzie nie widziałam albo ślepa byłam a też bym chciała zobaczyc na żywo :)

teraz patrze dopiero na necie, że Bobo Raj jeszcze mamy w Gdańsku, i niby tam Adamexy i Camerelo są, muszę koniecznie tam się wybrac na dniach :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:34

aaaaga, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • aaaaga Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boje sie ze u mnie bedzie tak samo jak ogladam w necie to zawsze mi cos nie pasi

gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość

f2wlj44jgrn4a0f6.png

Matko Boska Matemblewska módl się za nami !
    04.02.2014 - 7tc [*]
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry:)
    Obudziłam się o 6:40 tak głodna, że musiałam szybko wstać i lecieć do kuchni. Zjadłam 3 wielkie 10 piętrowe kanapki i od razu zrobiło mi się cudnie:)
    Słońce tak pięknie świeci, że mam masę energii. Zdążyłam już nastawić pralkę, zrobić pranie ręczne, 2 prania z soboty poskładać, nastawić na obiad, ogarnąć salon i poprawić jeden rozdział licencjatu studentki męża. Mam plan by umyć w końcu lodówkę i piekarniko-mikrofalówkę (Bóg czuwał nade mną gdy kupowałam ten sprzęt, dzięki temu mam mniej sprzątania:D), ale czekam aż mąż wstanie, żeby go nie obudzić.
    Miłego dnia dziewczyny:)

Maniuś, mamasia, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psioszka11 wrote:
    No ja właśnie też jestem na etapie wyboru i kupna, jak na razie 2 wybrałam- Bebetto Holland i Adamex Galactic ,ale chcę jeszcze jechać i poprzebierać.
    Napiszcie co o tych dwóch modelach sądzicie?
    Adamex galactic to mój wybór ale nie widziałam go na żywo i jeśli nie znajdę w krk to zamówię przez internet w ciemno.

psioszka11, małaMyszka lubią tę wiadomość

• gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie jest łatwo... a jak się zacznie czytac opinie w necie to już w ogóle oszalec można :)

ale mi belly zaszalało - porada dnia:
    "Chciałabyś już znac płec swojego maleństwa? Najwcześniej będzie to możliwe około 13-14 tygodnia ciąży... " hahaha trochę się spóźnili :D

Y, psioszka11, Maniuś, Laura, małaMyszka lubią tę wiadomość

atdcpx9izbdly3tt.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny :) ale chce zobaczyc jeszcze z bliska :)
    Jutro jedziemy do hurtowni wiec mam nadzieje ze bedzie :)
    Gianna - a jak go sie prowadzi??

Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
    A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:46

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :D!!
    piękne brzuszki mamuśki. Nie obracajcie się bokiem to nikt się nie kapnie, ze w ciąży jesteście :P Tylko brzuszki Wam rosną. JA już zauważyłam, że mi w boki zaczęło iść ;/

Zjadłam płatki owsiane, bo chleba w domu nie ma i się nie dożarłam, muszę się arbuzem dowalić. Powiem Wam, że mam coraz większy spust. Niedługo w wiadrze będę jadła ;P

Majówka już tuż tuż, macie plany??

Laura, lys, małaMyszka lubią tę wiadomość

v40cu9h.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy :) - 2 maja impreza urodzinowa mojego brata (30lat) :)
    Co roku wyjezdzaliśmy gdzies motocyklem na weekend majowy,az dziwnie ze w tym roku nigdzie sie nie ruszamy :o

ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Ja narazie na 1 miejscu mam baby design husky, ale musze jeszcze zobaczyc riko nano, podoba mi sie w nim to że ma dużą gondolę, spacerówka ponoć tez obszerna-no i wysoko osadzona=łatwy dostęp do kosza,widziałam na ulicy szary, według mnie bardzo fajny :) ale chce zobaczyc jeszcze z bliska :)

Co do adamexów -tez mi sie podobały,ale ponoć są bardzo wadliwe i wiele sklepów je wycofało ze wzgledu na reklamacje.
    A co do bebetto- oglądałam, według mnie to chińszczyzna, w porównaniu do innych wózków w podobnej cenie bardzo źle mi sie go prowadziło.. i z tego co pamietam Magda Sz też oglądała bebetto i dla niej w sklepie powiedzieli ze to chińszczyzna.

wiesz ja specjalistką nie jestem i mi się prowadziło dobrze ;) ale to miarodajne nie jest bo wiele wózków w życiu nie prowadziłam :)
    Podobał nam się bardzo ten Riko Nano ale kolory ma takie "nieczyste" w sensie, że np. szary nie jest czysto szary tylko tak jakby ma niteczki w sobie innego odcienia szarego (nie wiem czy kumacie o co mi chodzi) Mi to nie odpowiada.
    Husky też tam stał, też się fajnie prowadziło, ale jego gama kolorystyczna to już w ogóle do mnie nie przemawia.

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:

Ładny ten riko nano,ale gondola tylko 80cm, a wszyscy mówią mi,że na zimę ze śpiworkiem musi być więcej... Zawsze jakieś ale w tych wózkach i człowiek sam już nie wie co kupić.

bl9ci09kql96ri27.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka- riko ma 84cm gondole i jest to jedna z najwiekszych gondol w wózkach wielofunkcyjnych :)

Gianna- mi własnie kolorystyka w husky sie baaardzo podoba i właśnie to ze to nie jest czysto szary :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 08:58

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • ainer85 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale sie wkurzyłam!!!! rozkrajam arbuza, a tu mi woda leci z niego, a w środku to!!!

2yuzw5u.jpg

pojedzone!!

v40cu9h.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazłam riko nano z 80cm gondolą, ale jak jest większa to super. Teraz patrzę na camarelo carera i też 85cm gondola- wygląda fajnie. W tygodniu mam nadzieję je wszystkie przetestować w sklepie to zdam relacje.

A jeszcze mam takie pytanie- pewnie głupie, bo ja zielona w tym temacie: taki wózek 3w1, który ma adapter- to on jest do mocowania nosidełka do wózka, a to nosidełko też do auta można przymocować?trzeba coś specjalnie dokupić,żeby pasowało?

bl9ci09kql96ri27.png

• Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dzidziusiowakraina.blogspot.com/2014/08/riko-nano-model-ktory-przebojem-wszed.html

Tu jest fajnie opisany riko nano :) Musze go gdzieś dorwac obejrzeć..

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • Kkarolinaaaa Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psioszka- nie, fotelik montujesz pasami, nic do niego nie trzeba :)

3i49bd3mn3g76zlc.png
  • gianna88 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Gianna- mi własnie kolorystyka w husky sie baaardzo podoba i właśnie to ze to nie jest czysto szary :D

hehe to masz dobrze, nie musisz odrzucac takiego fajnego wózka ze względu na kolor :D

atdcpx9izbdly3tt.png
  • psioszka11 Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkarolinaaaa wrote:
    Psioszka- nie, fotelik montujesz pasami, nic do niego nie trzeba :)

Ale to nosidełko to inaczej fotelik? jego z wózka można do auta zabrać i przypiąć, tak? Dobrze rozumiem? Czy oprócz wózka 3w1- gondola,spacerówka, nosidełko muszę dokupić fotelik?

bl9ci09kql96ri27.png

• Ofka Autorytet

Wysłany: 20 kwietnia 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane, wlasnie wypilam glukoze. Wypic sie dalo, ale teraz mi niedobrze troche...my na majowke jedziemy na 4 dni do Miedzyzdrojow juz nie moge sie doczekac. Tez mi drzy brzuch.

psioszka11, 0na88, ainer85, małaMyszka lubią tę wiadomość

tb73i09k881y3sjt.png
‹‹ 804 805 806 807 808 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ