SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś nie pospałam. Czuję się jak zombie.
Od trzech dni jest mi strasznie niewygodnie i się co chwilę budzę, ale wczoraj to już w ogóle kiszka. Raz, że niewygodnie, dwa że jak leżałam to budził mnie ból prawej strony pleców, wstawałam ból mijał, kładłam się znowu zaczynało boleć i tak całą noc. O 3 rano wzięłam no spę, ale to w ogóle nic nie dało. Na prawym boku w ogóle nie mogłam się położyć, na plecach boję się spać, ze względu na żyłę główną, a z resztą i tak po krótkiej chwili kręgosłup zaczyna boleć, a na lewym boku co się położyłam to ból mnie budził. I czemu tak? Czy to uroki zaawansowanej ciąży?małaMyszka lubi tę wiadomość
-
nad morzem ma być 30 stopni w weekend majowy!!!
10 st. w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedzielę hahahaahahahahhaahahahpsioszka11, Maniuś, Pulpecja, lys, aaaaga, 0na88, olinka, Cassie, Katarka, niecierpliwa, gianna88, mamasia, Laura, Y, chcebycmama, Weridiana lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:nad morzem ma być 30 stopni w weekend majowy!!!
10 st. w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedzielę hahahaahahahahhaahahah
To biorę jutro bikini z kapturem:)małaMyszka, aaaaga, Cassie, gianna88, Pulpecja, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Mój 1,5 roczny bratanek drugi tydzień wymiotuje, co 3 dzień ma też biegunkę. Brat zawiózł go w końcu do szpitala, bo pediatra nie miał pojęcia co mu może być. I co się okazało? Że wykryli u niego pneumokoki. Mały był szczepiony, więc ponoć dlatego tak łagodnie to przechodzi, inaczej mogły być dużo poważniejsze powikłania. Już wiem, że ja mojego juniora też zaszczepię.
małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
bosa wrote:Hej dziewczyny,
Na mnie mąż mówi " ty grubasie", " mój grubasku ", " pingwinku" -bo się podobno bujam jak pingwin jak chodzęale się nie obrażam bo tydzień po porodzie będę miała polowe mniej na wadze a jemu mięsień piwny zostanie - a sezon grillowy jeszcze sie nie zaczął
Proszę o kciuki o 15.10 mam połówkowe
Haha.... mam to samo!! Mówię mu, że ja się swojego pozbędę a jemu zostanie ;PmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sie od dluzszego czasu smieje ze chodze i wygladam jak pingwin
Hahaha
Powiem Wam numer, wczoraj pojechalismy do Reala po cos na grilla w piatek mamy gosci wiec trzeba bylo cos kupic.
No i tak chodze i chodze i nagle zlapala mnie zgaga, co robi Iwona? Idzie na polke i bierze karton mleka, otwiera i pije w sklepiehahaha fajnie to musialo wygladac przez ludzi mnie obserwujacych. Doszlam do kasy mleko oczywiscie bylo juz puste.
karolina juz pisalam Bergsteiger Capri
na tej aukcji jest fajnie pokazany, dokladnne zdjecia
http://www.ebay.de/itm/Kinderwagen-Bergsteiger-Capri-3-IN-1-/151663660187?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item234fdbcc9b
My kupujemy nowy.gianna88, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
lys, kochana, czy dobrze pamiętam że to Ty wrzucałaś tutaj listę swoich zakupów w Aptece gemini.pl nie bardzo mogę to teraz znaleźć w tej ilości postów
Masz może zapisane to gdzieś albo może mniej więcej pamiętasz która to strona mogła być?
-
Jednak tako extreme. W rossmanie byla dziewczyna z ktoryms wozkiem tako (one wszystkie do siebie podobne) dziecko roczne w spacerowce mialo duzo miejsca, a ona powoedziala ze jezeli nie bede musiala.go w nosic to z czystym sumieniem poleca,dziecko w nim normalnie plywa ma tak dobra amortyzacje.
Wiec nie bede juz sobie dupy zawracac:pmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
A ja dziś mam gości z pracy (przychodzą cztery dziewczyny) i od rana latam jak szalona
dobrze, że dziś mąż dopiero o 14 wychodził to trochę pomógł
nawet poleciał wytrzepać dywan
a teraz padnięta chwila na forum i znikam się szykować
Migotka ja ostatnio jak było tak ciepło i trochę pochodziłam to miałam nogi jak kolumienkikostaka z łydką prawie taka sama
-
Aga89 wrote:lys, kochana, czy dobrze pamiętam że to Ty wrzucałaś tutaj listę swoich zakupów w Aptece gemini.pl nie bardzo mogę to teraz znaleźć w tej ilości postów
Masz może zapisane to gdzieś albo może mniej więcej pamiętasz która to strona mogła być?
849 i 853:pAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Migotkaa wrote:czy ktoras z Was juz puchnie? u mnie nogi odmawiają posłuszenstwa, lewa bardziej spuchnieta ze kostki nie widać, ale zawsze tak miałam ze lewa noga bardziej mi puchła, myslicie z emozna smarowac tym alcatet w maści?
A jak się rano budzisz to też masz spuchnięte? Położna na szkole rodzenia mówiła, że jak w ciągu dnia puchną, to taka nasza uroda, żeby wtedy się położyć i nogi do góry i dużo pić. Ale jeśli rano się budzimy i dalej są spuchnięte to nie dobrze. Trzeba wtedy zrobić badanie moczu, bo jak jest białko to należy lecieć do lekarza.
Zrobiłam sobie koktajl z zielonej pietruszki z thermomixu. Dwa miesiące użytkuję to "cudo" pożyczone od teściowej. Teściu mówił, że nam kupią jak się mały urodzi, ale ja chyba nie chcę. Nie zrobiłam w nim jeszcze żadnej potrawy, która smakowałaby mi lepiej niż robiona w tradycyjny sposób. Wnerwia mnie też mycie tego. Dziecku nie będę robić papek, tylko będę dawać normalne jedzenie w kawałkach. A w razie czego mam blender.małaMyszka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Migotkaa wrote:czy ktoras z Was juz puchnie? u mnie nogi odmawiają posłuszenstwa, lewa bardziej spuchnieta ze kostki nie widać, ale zawsze tak miałam ze lewa noga bardziej mi puchła, myslicie z emozna smarowac tym alcatet w maści?
Może lepiej zrobić wtedy okład z octem niż maść?
Ale to raczej sposób na urazy..
-
kasiuleek wrote:849 i 853:p
heheheh dokładnie kasiulek
Aga89 jakby Cię podkusiło żeby też zamawiać osłonki silikonowe na sutki Canpol, to nie bierz rozmiaru uniwersalnego, bo się okazuje że dla nich rozmiar uniwersalny to L i np. dla mnie są dużo za duże, jak bym jeszcze raz kupowała to wzięłabym SAga89, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Ja miałam problem z opuchniętymi nogami, wypróbowałam sporo specyfików ze sklepów i aptek i z czystym sumieniem polecam z Bielendy : http://bielenda.pl/produkty/sexy-mama-skuteczna-kuracja-na-opuchniete-na-opuchniete-nogi
Super daje uczucie chłodu i lekkości.
Lecimy do sklepów z wózkami, do wieczora.małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015