SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:niecierpliwa - nasze maluszki rosną, więc waga sama pójdzie w górę.
mój mąż codziennie mi mówi: jeny, jaka ty jesteś wielka...
tylko teraz nie wiem czy to z przekory, żartem czy na serio wyglądam jak hippo
mój codziennie wieczorem przed kąpielą też robi wielkie oczy patrząc na mnie... twierdzi, że z dnia na dzień mnie więcej
Myszka nawet jak wyglądasz jak hippo to najpiękniejszy hippo jakiego mogłaś sobie wymarzyc!
małaMyszka, bosa, Aga89 lubią tę wiadomość
-
Ostatnio mowie do slubnego ze rozstepy mam na piersiach a on niczym sie nie przejmuj to nie jest wazne a potem w zartach mowi ze mi zasponsoruje nowe cycki heheh ogólnie mowi ze pieknie wygladam
Jak mnie widzi nago lub w bieliznie mowi ze mam coraz wiekszy brzuch i sie cieszy
Juz kiedys pisalam ze lubie sie w ciazy w koncu brzucha nie musze wciagac
Kobitki glowy do gory dla dzieciaczkow bedziemy najpiekniejszeWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 12:25
0na88, małaMyszka, bosa, niecierpliwa lubią tę wiadomość
-
Ja dziewczyny mam całe piersi w rozstepach , ale to caaaale ( z czasow dojrzewania) teraz te rozstepy sa białe - z moim jestem juz prawie 10 lat a on dopiero niedawno jak mu powiedziałam co to jest rozstep to je zauwazył jak mu palcem pokazałam . Tak samo cellulit - ta sierota na moje szczescie nie wie co to i tego mu juz nie bede mowic ani nic na ten temat wspominac
małaMyszka, gianna88, aaaaga, bosa, niecierpliwa, lys, ainer85 lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:mój codziennie wieczorem przed kąpielą też robi wielkie oczy patrząc na mnie... twierdzi, że z dnia na dzień mnie więcej
Myszka nawet jak wyglądasz jak hippo to najpiękniejszy hippo jakiego mogłaś sobie wymarzyc!gianna88, bosa lubią tę wiadomość
-
aaaaga wrote:Ostatnio mowie do slubnego ze rozstepy mam na piersiach a on niczym sie nie przejmuj to nie jest wazne a potem w zartach mowi ze mi zasponsoruje nowe cycki heheh ogólnie mowi ze pieknie wygladam
Jak mnie widzi nago lub w bieliznie mowi ze mam coraz wiekszy brzuch i sie cieszy
Juz kiedys pisalam ze lubie sie w ciazy w koncu brzucha nie musze wciagac
Kobitki glowy do gory dla dzieciaczkow bedziemy najpiekniejszeto takie teksty leciały, że pół dnia gadaliśmy byle gadać taka podnieta była i tak nas nakręciło
aaaaga, gianna88, bosa, Laura, Maniuś lubią tę wiadomość
-
gianna88 wrote:mój codziennie wieczorem przed kąpielą też robi wielkie oczy patrząc na mnie... twierdzi, że z dnia na dzień mnie więcej
Myszka nawet jak wyglądasz jak hippo to najpiękniejszy hippo jakiego mogłaś sobie wymarzyc!
u mnie jest to samo i ja przez to dostaje szału..
bardzo chcieliśy tego dzidizusia ale mi jest jakoś trudo zaakceptowąc jak ciało mi sie zmienia chodz dopiero +4 na plusiebosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
dziewczyny wróciłam własnie do domku byłam zanieś zwolnienie i po mięsko na grilla
i kawałek przeszłąm a mój kegoslup odmawia posłyszeństwa z dnia na dizeń jest gorzej..
też tak macie ??bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
olinka wrote:dziewczyny wróciłam własnie do domku byłam zanieś zwolnienie i po mięsko na grilla
i kawałek przeszłąm a mój kegoslup odmawia posłyszeństwa z dnia na dizeń jest gorzej..
też tak macie ??
oj tak... dłuższy spacer, dłuższe siedzenie w tej samej pozycji, stanie przy desce do prasowania i ból... ostatnio koleżanka w 30tc pocieszała mnie, że będzie tylko gorzejaaaaga, bosa, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
dorwałam zappa i ja o mniaam..
byłam własnie u kolezanek z pracy, boze jak one mnie dowartosciuja zawsze !
ja z brzuchem czuje sie piekna i bardzo go prezentuje w obcisłych ciuchach:)gianna88, bosa, małaMyszka, Laura, Maniuś, Cassie lubią tę wiadomość
-
Buhahaha.... dobrze koleżanka pociesza... będzie gorzej ;P W żadnej pozycji nie będzie dobrze, stanie siedzenie, leżenie.... 3 trymestr jest pod tym względme najgorszy. A jak jeszcze dojdzie ból kręgosłupa masakra ;P
Ja dodam może dzisiaj zdjątko w końcu jak my Z Laurą wyglądamy
Co do produktów formy MAM - ja bardzo lubię i polecam! - uwielbiam ich butelki do karmienia - a kilka przetestowałam. Smoki mojej córce najbardziej podeszły Lovi tak jak i butelki do samodzielnego picia czyli Kubek 360 stopni ( ale to już po 9 miesiącu).
U nas dzisiaj P gardło boli, miał nie iść do pracy i wydobrzeć, żeby w weekend majowy od pt do pn( wziął wolny) pomalować całą górę. Wybraliśmy ( ja wybrałam) do pokokojów córek kolory - Pink powder i red grapefruit (chyba) z Beckersa. W weekend malowanie. A ja zaczęłam szukać mebelków.... I tak mnie to wciągnęło, że zniknęłam na 2 h a wy tu się tyle naprodukowałyście ;PmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:u mnie dzisiaj ziemniaczki z kurkami w sosie śmietanowym, a dla męża puree z kurkami
ale mi ochoty narobiaś
ja dzis wczorajsza pomidorowa i makaron z jajkiejmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
uf nadrobiłam.
co do wagi ja też startowałam z dużą wagą wyjściową, 77 teraz przytyłam już 6 a ginekolog zalecił mi ok 12 przez całą ciążę. mam nadzieję, że się uda a jak nie to trudno, mam nadzieję, że to będzie mój największy problem. najważniejsze, że mały jest zdrowy i ja dobrze się czuję.
co do przyjaźni, to tak nazwałabym tylko siostry. mam kilka koleżanek, ale od kiedy mi się wszystko układa jakoś więzy się rozluźniły, bo im niekoniecznie. a o jednej nawet myślałam, że jest przyjaciółką,a teraz nie ma czasu oddzwonić nieraz 2 dni mimo, że jest bezrobotna i nie ma dzieci, ale przynajmniej wychodzi na kogo można liczyć w życiu. i niestety mam taką teorię, że koleżanki są dopóki jest się na tych samych etapach życia, a przyjaciele są trwali. tylko ja jakoś nie umiem znaleźć takich ludzi poza rodziną, ale niekoniecznie potrzebuje
z tymi wózkami to dobrze, że piszecie, ja chciałam kupować w lipcu, muszę się przejść do sklepu gdzie mam w planach kupić i zapytać o termin realizacji zamówienia!małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Amberla wrote:Mała Myszka i wszystkie inne - bez gumki - ok - ja sobie nie wyobrażam inaczej ale jest inna sprawa. Lepiej pod koniec ciąży nie do końca się bzykać. W sensie, sperma ma takie właściwości, że może powodować skurcze i przyspieszyć poród (stąd też oprócz szyjki zakaz)więc lepiej ja już na zewnątrz
Wczoraj na szkole rodzenia położna opowiadała, że w niektórych warszawskich szpitalach zalecają pacjentkom po terminie porodu, seks z mężem, żeby przyśpieszyć poród. Takie kobiety są lokowane w jedynkach. Po co podawać oksytocyną jak można naturalnie?
Byłam dzisiaj u położnej, pierwszy raz w życiu miałam robione ktg:) Na plusie 2,5kg. Potem byłam u gina, szyjka długa, ale główka jest zaraz przy szyjce, więc mam robić sobie przerwy i leżeć. Wzięłam L-4, ale do pracy oddam dopiero po weekendzie, bo wyjeżdżamy na weekend majowy, więc żeby nie było afery w razie czego:)
Słońce świeci, ale jest tak zimnoooooo. BrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 13:19
lys, Laura, małaMyszka, Amberla lubią tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Hej dziewczyny,
Na mnie mąż mówi " ty grubasie", " mój grubasku ", " pingwinku" -bo się podobno bujam jak pingwin jak chodzęale się nie obrażam bo tydzień po porodzie będę miała polowe mniej na wadze a jemu mięsień piwny zostanie - a sezon grillowy jeszcze sie nie zaczął
Proszę o kciuki o 15.10 mam połówkowewitaminkab, lys, aaaaga, Laura, małaMyszka, gianna88, Paula_071, Maniuś, Aga89, Amberla, Cassie, kasiuleek, Y, chcebycmama lubią tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Narobiłam się jak głupia, kurze,odkurzanie,pranie, mycie podłóg i Leonowi się to nie spodobało:/ Zemdliło mnie i zwymiotowałam- ale chyba nie wróciły mdłości w 3 trymestrze?!
Mój mąż mnie opierdzielił,że Leon nie jest niczemu winien, a już najmniej tych "przyjaciółek",a go tak umęczyłam- w sumie racja ,powinnam leżeć i odpoczywać,ale dobrze mi to zrobiło.
Jak wróci z pracy to jedziemy na rundę wózkową- Astra,Bajka i jeszcze coś tam.Zdam relacje.Paula_071, małaMyszka lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Jupii dostaliśmy tel ze sofa jest juz do odebrania ale sie ciesze wracamy juz do naszej sypialni spac
Ja mam faze na sadzone wiec beda dzisiaj po 2 dniach miesa z sosem akuratmałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ale fajnie jest co czytać Was
My nadal przeziębieni. Pijemy herbatę z miodem i cytryną, mleko z miodem i czosnkiem, syrop z cebuli i stodal. Nic innego do głowy mi nie przyszło.
Co do przyjaciółek dłuuuugi temat, miałam też jedną i niestety zawiodłam się na niej bardzo. Dużo by tu pisać. Ciężko jest z przyjaźnią....
Już nie długo wizyta, nie mogę się doczekać kiedy zobaczę mojego syneczka
lys, małaMyszka, chcebycmama lubią tę wiadomość