SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej babolki
Podbrzusze boli, denerwuje się jutrzejsze wizytą u giną. Mam nadzieję że będzie wszystko dobrze bo chce juz powiedzieć córci ze będzie miała rodzeństwo:) no i chcę jutro powiedzieć tesciom podczas życzeń, a w wigilię powiem mojej mamie
Ale to wszystko jest uzależnione od jutrzejsze wizyty.
Zbieram się do kuchni musze upiec piernik i pierogi ruskie czekają na ulepienie
Nancy-witaj !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 18:38
0na88, Cassie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Beata może ovu była później. Może dzidziuś się zagniezdzil później.
Ja dlatego nie robiłam bety bo to stres. Te pieprzone normy porównywanie.
Każdy organizm rośnie wg swojej normy.
Ja byłam na usg w 4 tyg i 2 dni to nic nie zobaczyłam jeszcze mnie po straszył ze to pozamaciczna a w 5 tyg 5 dni byłam na innym usg i był zarodek i serduszko.w tydzień się pojawił ze wszystkim
Głową do góry i nie zagłębiaj się tylko ciesz się ciaza. -
dzień dobry
z radością dołączam do Was
do tej pory tylko czytałam i aż się bałam napisać (jestem po poronieniu poprzedniej ciąży) ale w piątek byłam na USG i jest już serduszko, więc wierzę, że tym razem wszytko będzie dobrze
ps. Ona88 w Warszawie też tak wieje, wyje i padaMiru, Cassie, 0na88, magda sz, gagat82, Paula_071, gosia.b, zabka11 lubią tę wiadomość
-
Lunia gratulacje
Ja niestety też poronilam ....5 razy ale teraz jest i zarodek i serduszko. Lekarz twierdzi ze nie ma żadnych zagrożeń i Tobie również tego życzę :*
Koło Gliwic na Śląsku tez wieje -
nick nieaktualny
-
Laski ja poszłam na usg 15 grudnia przekonana że już będzie serduszko itp. Bo kalkulatory wyliczyły mi wtedy już 6 tydz. A okazało się że widać tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Ginekolog uspokoił mnie że przy moich długich cyklach i późnej owulacji (okres miałam 4.11 a owulacje 22.11) wszystko się zgadza. Trzeba cierpliwości ale wiem że w tym stanie nie ma czegoś takiego jak cierpliwość
dobrze że są święta i czas do kolejnych usg szybko nam zleci
-
Zgłupiałam..chciałam jutro iść na bete, zadzwonilam do koleżanki ktora jest ginekologiem (ale mnie nie prowadzi bo jest z innego miasta) no i powiedziałam swoj wynik no i ze jutro chce isc, ona na to zebym nie szła bo niepotrzebnie sie stresuje, zebym nie szukała dziury w całym i mam cieszyc sie ciążą. Powiedziała ze moja beta jest idealna na ilość DPO i mam czekac spokojnie na usg..No i nie wiem robic ? nie robic ?
W jakim jestescie wieku ?
A może jest ktoś z Białegostoku albo okolic? -
Witam wszystkie nowe przyszłe mamusie
Lunia, życzę Ci książkowej ciąży ze szczęśliwym zakończeniem
Kkarolinaaaa - nie rób bety - koleżanka ma racjeJak dla mnie to nic nie wnosi, bo co ma się stać to się stanie.
Przykład Avensis - była pewna, że straciła ciążę przez błędny wynik bety, a dzidzia ma się dobrze
Okropny ten dzisiejszy wiatrWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 20:49
-
Oczywiście koleżanka ma rację
po co się denerwować do odebrania wyników? masz się teraz wyluzować!
Mi ginekolog kazał schować termometr, wszystkie testy ciążowe na które jeszcze nie nasikałam i żadnych powtórek bety. Po nowym roku idz na USG to powinno być coś widać
-
Hej Dziewczyny, później was nadrobię.
Powiem tylko HORROR - zaliczyłam pierwsze poważne spotkanie z porcelaną. I od kilku dni te mdłości są takie straszne, że męczę się całe dnie. Mam cały czas jakby ucisk między (pod) żebrami. Jezou... niech już będzie koło 14 tygodnia - to może będzie lepiej.... Bo naprawdę ledwo już wytrzymuję.. Z córką tak nie miałam, albo wspomnienia zblakły...