SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Amberla wiem o czym mowisz
ja rano przed wstaniem z lozka musze cokolwiek zjesc , nawet pare kesow inaczej odrazu biegne . Wiec co wieczor zostawiam chociazby biszkopty . Naszczescie te okropne mdlosci mam tylko na czczo plus okropne odbijanie
Amberla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ile bym oddałą mieć na czczo... Mi się zaczyna rano. Albo koło południa i tak do wieczora.... Nic dosłownie nic nie jestem w stanie zjeść. Trochę sucharków tylko... nawet już zmuszać się nie potrafię. Dziś na obiad P. podgrzał kopytka z sosem... jak poczułam jak nakładał na talerz to ledwie do toalety zdążyłam... rzutem na taśmę
0na88 lubi tę wiadomość
-
Karolina stres stres ci jeszcze raz stres.
ja byłam na usg w dniu co ty dzisiaj jesteś w ciąży zero na usg taki wkręty miałam ale tłumaczyła sobie ze będzie dobrze.
po kolejnym usg jest. A bety nie robiłam. Bo przy poprzednich ciałach łzy rozpacz a to źle wpływało.
Dbaj o siebie i ciesz się swoim szczęściem. Nie szukaj czegoś czego nie ma. -
Ja tez się strasznie stresowalam beta i niepotrzebnie.
Witam nowe mamusie.
Moje wyniki moczu są ok, ale czuje jakiś dyskomfort. Już nie wiem czy to pęcherza, czy narządy płciowe które mam mocno nabrzmiale i cały czas je czuje
Dzwoniłam do gina i powiedział ze można brać urosept. Co myślicie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2014, 21:20
-
Zetka urosept jest w porządku, bo ziołowy.
Ja biorę profilaktycznie Żurawit.
U mnie na odwrót - zwykle nic mi nie dolega oprócz częstomoczu, a wyniki moczu zawsze nieciekawe.
Zobaczymy jak wyjdą teraz
Dobranoc wszystkimZetka lubi tę wiadomość
-
Hej, czasu mało mam to nie zaglądam, a na weekend byłam u teściów...Dziś byłam u gina na usg,Pęcherzyk 11mm,czyli podwoił swoją wielkość, zarodek nadal niewidoczny...Czekamy kolejny tydzień, w ciągu tygodnia mam zrobić beta HCG 2 razy, od dziś biorę Duphaston 2x1, pojawił mi się zaróżowiony śluz...albo ciąża młodsza niż wskazuje termin OM, albo chyba wszystkie wiemy, co to wszystko zwiastuje. Poza tym w obrazie usg wsio gra.
-
Edka wrote:Hej, czasu mało mam to nie zaglądam, a na weekend byłam u teściów...Dziś byłam u gina na usg,Pęcherzyk 11mm,czyli podwoił swoją wielkość, zarodek nadal niewidoczny...Czekamy kolejny tydzień, w ciągu tygodnia mam zrobić beta HCG 2 razy, od dziś biorę Duphaston 2x1, pojawił mi się zaróżowiony śluz...albo ciąża młodsza niż wskazuje termin OM, albo chyba wszystkie wiemy, co to wszystko zwiastuje. Poza tym w obrazie usg wsio gra.
Jak dla mnie zwiastuje to tylko tyle, że zarodek zobaczysz za tydzień, bo jest to wczesna ciąża:)Edka lubi tę wiadomość
13.08.2015 r.
11.05.2019 r. -
Dziewczyny, nie dam rady do Was zaglądać przez święta, życzę Wam aby były one zdrowe, spokojne, bezdeszczowe, bo na śnieg nie ma co liczyć, a także cudownych prezentów pod choinką i wspaniałej rodzinnej atmosfery
Wesołych Świąt!!!!
Cassie, ainer85, zabka11, Zetka, magda sz, gosia.b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny
Dzisiaj po poludniu jade na urlop wiec rowniez nie bede miala czasu do Was zagladac.
Zdrowych Wesolych i pogodnych Swiat Bozego Narodzenia, spelnienia marzen i DoSiego 2015roku!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 grudnia 2014, 10:01
ainer85, zabka11, magda sz, gosia.b lubią tę wiadomość