SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
No to my z mężem już wybraliśmy. Będzie to łóżeczko:
http://pietrus.pl/images/offers/real/lozeczko-zuza-140-70-tapczanik-z-szuflada-3510.jpg
i ten materac:
http://sklep.naturalniewyspani.pl/materace-dla-dzieci/materace-piankowe-wysokoelastyczne/materac-piankowy-duo-activia-140-70-aegis.html
Kolor łóżeczka wybrał mąż. Ja myślałam o całym białym, albo biało-fioletowym, no ale skoro mąż chce róż to będzie różmałaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Proponuje jablecznik, albo pieczone z dzemem, maslem i miodem, albo racuszki hmm ide po jablka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 17:48
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny co do łóżeczek turystycznych to gdzieś tam czytałam, że niby dziecko ma mniej możliwości rozwojowych, bo w tradycyjnym uczy się chwytania za szczebelki, które też pomagają w nauce siadania i wstawania, a w turystycznym nie ma jak.
Czy tak rzeczywiście jest to się nie wypowiadam.małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
lys wrote:Dziewczyny co do łóżeczek turystycznych to gdzieś tam czytałam, że niby dziecko ma mniej możliwości rozwojowych, bo w tradycyjnym uczy się chwytania za szczebelki, które też pomagają w nauce siadania i wstawania, a w turystycznym nie ma jak.
Czy tak rzeczywiście jest to się nie wypowiadam. -
Ojej myszka ja chyba z 10 lat racuchów nie jadłam, a teraz to bym pożarła. Teraz będę miała ślinotok
No, ja o utrzymywaniu wagi nie będę rozmawiaćbo miałam nie jeść tyle słodyczy, a co chwilę łapię to za ciastko, to za loda, to żelki....
-
nick nieaktualnyDostalam turystyczne do starszego syna. Mysle o super, kolorowe po co mi drewniane.
Po 2 tygodniach turystyczne poszlo na strych i postawilismy drewnianie.
Raz: schylanie sie - masakra, drewaniane maja podnoszone dno.
Dwa nie umialam do niego zamontowac karuzeli.
Trzy ta siateczka wydawalo mi sie ze za bardzo ogranicza powietrze.
Gdy syn umial juz siedziec turystyczne mialam w salonie lub kuchni i robil za kojec do zabawy.
Osobiscie odradzam turystyczne dla noworodka.
A nawet jesli uda wam sie przechowac male w tym lozeczku to pomyslcie jak bedzie uczylo sie wstawania w tym lozeczku? Za co bedzie sie lapalo? Za siatke?
lys, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
małaMyszka wrote:Też o tym wspominała koleżanka. My turystyczne i tak musimy kupić, bo jak jedziemy nad morze do domu to nie wyobrażam sobie żeby mały spał z nami i psem. Poza tym łóżko jest przy schodach więc jak zaczniesz wstawać to nie chcę myśleć co może się zdarzyć. Tym bardziej jak będzie miał charakter po nas 50/50 to taki mix może być ciekawy.
Wiadomo, jak się podróżuje to łóżeczko turystyczne jest niezbędne. Zawsze można używać je też jako kojca w salonie czy coś w tym guście, ale do spania chyba lepsze tradycyjne z dobrym materacykiem.małaMyszka, Cassie lubią tę wiadomość
-
Lys tak myślę właśnie... Turystyczne na weekendy a w domu normalne, do którego dziecko wraca i wie, że jest jego.
Co do jedzenia to ja codziennie jem lody. Jednego, ale jem... Dzisiaj jest wyjątek, za to kupiłam kawałek ciasta, było tak pyszne, że błagałam tylko o to, żeby nie iść po jeszcze!!!
Jeny jakie było dobre. Talerzyk wylizałam... Oj niedobra ja...
A nianie myślicie, że warto kupić używaną? Angelcare z dwiema płytkami kosztuje 600 zł, a w komisie znalazłam za 210 zł. Na miejscu można sprawdzić czy działa i w jakim jest stanie. Muszę męża wyciągnąć do tego komisu...
Aaa no i muszę się pochwalić - wpadła mi wczoraj piąteczka a dzisiaj czwóreczka z egzaminu i pracy zaliczeniowej...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2015, 18:25
lys, magda sz, Maniuś, Aga89, kasiuleek, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Turystyczne to wg mnie jako dodatek na wyjazdy itp. ale nie na co dzień do domu.
Racuchyyyy- serca nie macie, ja jutro rano mam glukozę więc dziś jedyne słodkie co zjadłam to na śniadanie płatki z mlekiem. Jutro pierwsze co robię po glukozie to idę na loda z MC jakas nowość z Marsem czy coś
Gotuję ogórkową, choć od wieków nie gotowałam ale kurde tylko młode ziemniaczki są więc będzie średniawka.