SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
małaMyszka wrote:Ja już też nie śpię.
Mąż od pół godziny w toalecie. Na przemian góra i dół. Jest zatruty na 150% tylko czym????
Jedliśmy to samo. Ja się czuję dobrze, a on biedny wyjść nie może.
Idę mu zrobić herbatę miętową.
Jak nie wyjdzie za 15 min to dzwonie po kolegów...
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ofka wrote:o kochana jesli to jelitowka to zebys sie nie zarazila...
Toaletę za każdym razem dezynfekcja skinseptem... A chodzę sikać co 5 min... -
Dobry dzionek! Dzis od rana moja Julka bardzo spokojna, wczoraj dawala tak czadu caly dzien, a dzi jeszcze odsypia. Sniadanko juz gotowe, czeka az zglodniejemy, maz wyprawiony do pracy
Co do plynacego czasu to ostatni tydzien zlecial mi nawet nie wiem kiedy, ale ten zapewne bedzie sie dluzyl bo w piatek wizyta i juz sie doczekac nie moge az zobacze Julcie, ale ja tez jestem bardzo niecierpliwa i jak sobie mysle, ze to jeszcze az 3 miesiace to mnie skreca z niecierpliwosci, choc jak sobie mysle, ze dopiero co byl styczen i jak to szybko przelecialo, to wiem ze nim sie obejrze bedzie sierpien
małaMyszka, lys, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry Siostry!
Weekend widzę udany:)
Wczoraj mąż skręcił łóżeczko i poukładaliśmy wszystko, gęba mi się śmieje:) Budziłam się w nocy i nie wierzyłam,że po tylu latach walki w naszej sypialni stoi łóżeczko- dla naszego syna...Aż boję się cieszyć tym widokiem!
Ogarnę zaraz sypialnię to wrzucę Wam fotkę.
Dziś w planie sprzątanie , a na obiad gotuję fasolówkę.
Czy któraś się wybiera na warsztaty Mamo to Ja we Wro? a może któraś była w Askocie na targach?
Miłego poniedziałku!Maniuś, aaaaga, Paula_071, lys, Weridiana, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Czesc mamuski,
My wlasnie czekamy na 1 pobranie po glukozie, smakowala z cytrynka jak lemoniadaszkoda ze nie ma lezanki bo bym sie polozyla spac, ostatni raz o 6 wstalam i wyszlam z domu przed ciaza, rano nie wierzylam w co sie dzieje ze to juz rano. Ostatnio dziwne rzeczy dzieja sie w domu...chyba zamowie egzorcyste, co noc cos spada w kuchni..jak nie lyzka do zupy z wieszaka to dzis z mebli spadl pojemnik plastikowy na jedzenie mimo ze lezal tam z tydz...no duchy jakies...
psioszka11, Weridiana, zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześc !
O jak lemoniada ?Ja dzisiaj ide na wizyte i dzisiaj dostane skierowanie na glukoze, bboje sie tego jak cholera
Psioszka- podziwiam takie osoby jak ty..i inne co starały sie o dziecko ileś lat.. My staralismy się 5miesiacy, potem zrobilismy przerwe bo musiałam wyrównać ths, wyrównałam i zaszłam w 1 cyklu, ale te 5 miesiecy to dla mnie bylo jak pare lat, tak mi sie to dłuzyło,płakałam za kazdym razem jak dostałam @ no jak przypomne sobie te miesiace to masakra..a co mówic pare lat, ile to trzeba miec cierpliwosci,siły..psioszka11, Laura, futuremama, Paula_071, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane. Trzymajcie kciuki dzisiaj mam wizytę na 14 przed szkołą rodzenia. Mam nadzieje, że córcia podrosła do Waszych maleństw. Wczoraj miała adhd pod ręką czułam łokcie i kolanka tak fikała
tylko o 12 w nocy więc walczyłam bo chciałam czuć ale też spać...
Cassie, Laura, niecierpliwa, Weridiana, małaMyszka lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Cześc !
O jak lemoniada ?Ja dzisiaj ide na wizyte i dzisiaj dostane skierowanie na glukoze, bboje sie tego jak cholera
Psioszka- podziwiam takie osoby jak ty..i inne co starały sie o dziecko ileś lat.. My staralismy się 5miesiacy, potem zrobilismy przerwe bo musiałam wyrównać ths, wyrównałam i zaszłam w 1 cyklu, ale te 5 miesiecy to dla mnie bylo jak pare lat, tak mi sie to dłuzyło,płakałam za kazdym razem jak dostałam @ no jak przypomne sobie te miesiace to masakra..a co mówic pare lat, ile to trzeba miec cierpliwosci,siły..
Karolinka, jednym dane jest szybciej, inny później, a niektórym niestety wcale. Wczoraj nawet powiedziałam do męża ,że to do mnie ne dociera, że ja jestem w ciąży.Chyba jak zobaczę to maleństwo w łóżeczku to uwierzę. Mam nadzieję,że moja historia i innych dziewczyn skończy się pozytywnie.
Ostatnio jak byłam w labo spotkałam dziewczynę- widuję ją od kilku lat, ja siedziałam z brzuchem, a ona dalej w trakcie kolejnej stymulacji-walczy- wtedy dziękuję temu u góry,że się udało,że mogę cieszyć się tym wszystkim co dzieje się teraz.Maniuś, aaaaga, Kkarolinaaaa, Laura, niecierpliwa, lys, Weridiana, zabka11, małaMyszka, mamasia lubią tę wiadomość
Nasze szczęście LEON -53cm i 3680g -21.07.2015
-
Witamy sie w 26 tc
noc burzliwa 2 razy siku a od 4:20 koty spac nie daly za to teraz grzecznie odsypiaja wczoraj synek szalal pierwszy raz tak mnie kopnął to az zabolalo maz w koncu cala dyskoteke czul pod ręka cieszyl sie jak mysz do sera heheh. Wieczorem po tych popisach malego brzuch mnie bolal i wiezadla ciagnely
Milego dzionkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 maja 2015, 08:44
Laura, Maniuś, niecierpliwa, Martucha86, lys, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
To i my mowimy dzien dobry...pogoda zapowiada sie swietnie
pranie sie juz pierze...
My staralismy sie 2 lata,a dokladniej,21 cykl byl tym szczesliwymtrwalo to dla mnie wieki...i niekiedy nadal nie dowierzam ze nosze pod sercem naprawde nasz cud...dziekuje Bogu ze nam sie udalo
Laura, aaaaga, psioszka11, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, Martucha86, lys, zabka11, małaMyszka, mamasia, Weridiana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc! Milego dnia!
Powodzenia na wizytach
Ja za chwilke uciekam na kontrole do dentysty a jutro USGnie moge sie doczekac
Moj maly mi ciagle daje po pecherzu.
No i wiadomo co mocniej kopnie to biegiem do wc, bez wkladki ani rusz.
Milego dnia!psioszka11, małaMyszka, Weridiana lubią tę wiadomość
-
Psioszka też tak mam, jeszcze do mnie nie dociera do końca że po 15 latach starań będziemy mieć dzidziusia
. Mąż jak patrzy na mój brzuszek np. w łazience jak do kąpieli się rozbieram to mówi, Kochanie będziemy mieli dzidziusia
masz piękny brzuszek
Dzień dobry wszystkim
Chyba zacznę zamawiać ciuszki na allegro, już mnie korci a tym bardziej jak czytam i widzę że Wy już tyle macieManiuś, aaaaga, psioszka11, Ewa123, magda sz, Miru, Paula_071, Martucha86, lys, zabka11, Amberla, małaMyszka, Weridiana, mamasia, Neyla, kasiuleek, Cassie lubią tę wiadomość
-
U mnie junior jest bardzo nisko i naciska na pęcherz wiec co chwile latam do wc na pare kropelek ale na szczescie jeszcze nie trafil z kopem w pecherz
U nas pogoda sloneczna nie mam nic w planach obiad mam z wczoraj schabowy wiec luzik chyba jakis seans filmowy sobie zrobię
My w sumie staralismy sie poltora roku w miedzy czasie byla jedna proba udano-nieudana i tez czasami do mnie nie dociera ze mam pod sercem nasz cudowny skarb
A czas raz szybciej raz wolniej mijaLaura, psioszka11, małaMyszka, kasiuleek lubią tę wiadomość
-
Kkarolinaaaa wrote:Laura- 15 lat ? Jezu..ale jesteście silne dziewczyny!
Udało się w grudniu naturalnie
Dzidziuś urodzi się w sierpniu zrobi nam piękny prezent na 15 lat małżeństwa, które obchodzimy we wrześniu
Cuda się zdarzająfuturemama, aaaaga, psioszka11, 0na88, magda sz, niecierpliwa, Paula_071, Martucha86, lys, Maniuś, zabka11, Amberla, chcebycmama, małaMyszka, Weridiana, mamasia, Neyla, kasiuleek, 5ylwia, Cassie lubią tę wiadomość
-
My się nie staraliśmy długo ale i tak wciąż ciężko mi w to uwierzyć
Myśleliśmy o dziecku dawno, ale wiadomo, chciało się życie jakoś poukładać - a i tak swoje figle płata i mało ma wspólnego z oczekiwaniami niegdyś stawianymi
To wszystko jest tak niesamowite że ciężko uwierzyć, że ten skaczący brzuch to najprawdziwszy mały człowiek:)
Dziś wizyta także zobaczymy jaki wielkiA potem warsztaty MTJ, zobaczymy czy uda nam sie zdązyć na nie.
Laura, Ewa123, psioszka11, rybka1988, niecierpliwa, Paula_071, lys, Maniuś, zabka11, Amberla, chcebycmama, małaMyszka, Weridiana, mamasia, kasiuleek, Cassie lubią tę wiadomość
-
A ja dziś byłam w lidlu po body, spodenki, kupiłam sobie biały top ciążowy i sukienkę (chociaż sukienka to raczej na po ciąży bo juz ledwo w nią wchodzę). 8 rano a ludzi miliony.. Jakby za darmo rozdawali
zabka11, małaMyszka lubią tę wiadomość
Ewa123