SIERPNIÓWCZKI 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Avensis wrote:magda sz gratulacje, ja mam wizytę pojutrze i strasznie się stresuję, mam nadzieję, że skończy się jak u Ciebie.
Witaj Bleuberry 1989
Avensis na pewno wszystko jest dobrze
Witaj blueberry89
Co do badan prenatalnych to ja jeszcze nie mam 35lat więc nie będę ich robic.testu pappa tez nie robie, w naszych rodzinach nie było chorób genetycznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 16:35
Avensis, Blueberry1989, magda sz lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, Święta Święta i po Świętach... Ja od pierwszej wizyty u lekarza przebywam na L4 z powodu krwiaka. Wracając do teściowych to trzy razy słyszałam od mojej, że ona oby dwie ciąże pracowała do końca, no miała po kilka L4 i miała fory w pracy. Ach te teściowe, co one by robiły bez tego "kąsania". Ja mam wizytę u lekarza w poniedziałek, nie mogę się już doczekać, na ostatniej wizycie słyszałam już bicie serduszka:) Zmartwił mnie tylko ten krwiak, zobaczymy co powie teraz lekarz. Co do sexu to my na razie mamy zakaz;) Przynajmniej trochę odpoczniemy, bo nie dawałam mężowi żyć
Dziewczyny powiem Wam, że zapach gotującego czy smażonego mięsa wywołuje u mnie taki odruch wymiotny, że szok!!
W święta rodzinka się dowiedziała, dostałam ksywę: FASOLKAWszyscy koło mnie "skakali", bo ja na razie mam zalecenie od lekarza: leżeć i odpoczywać.
-
zabka11 wrote:Avensis na pewno wszystko jest dobrze
Witaj blueberry89
Co do badan prenatalnych to ja jeszcze nie mam 35lat więc nie będę ich robic.testu pappa tez nie robie, w naszych rodzinach nie było chorób genetycznych.
-
Maniuś wrote:Hej sierpnioweczki
No wlasnie jak to z tym przytulaniem? Jesli gin nic nie mowila to mozna czy lepiej nie ryzykowac?
I jeszcze jedno glupie pytanie...kiedy ciaza jest zagrozona?
Mi ginka powiedziała, że wolno, tylko może byłoby lepiej gdybyśmy unikali zbyt glębokiej penetracji lub zbyt gwałtownego seksu. Ma być czuło i delikatnie:)
Generalnie, jeżeli nie masz plamień ani skurczów, i nie masz historii wcześniejszych poronień lub kłopotów zdrowotnych, które mogą zaszkodzić ciąży, nie masz ciąży zagrożonej i nie ma przeciwskazań do przytulania:)Maniuś, magda sz lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Czytam Was codziennie ale nie mam kiedy napisać. Samopoczucie ?
Nie wymiotuje ale mnie mdli. Jak zjem jest mi niedobrze a jak nie zjem jest jeszcze gorzej. Ogólnie żołądek mam chyba wielkości orzeszki
Zjem pół kropeczki i czuje full wypas
Masakra. Aby zajść w ciążę przytyłam ponad 15 kg. Mimo że nie wymiotuje moja waga spadła w niecały tydzień o 3 kgczuje się słabo. Każdy spadek wagi u mnie objawia się osłabieniem kręcenie w głowie i bólem głowy.
Ale dla Maleństwa przetrwać. Podobno najgorzej do końca 1 trymestru czyli już niedługomałaMyszka lubi tę wiadomość
-
Ja bym jadla za 150 ludzi;)nie mieszcze sie juz w 2pary spodni bo sa bez streczu:p a tak na powaznie to sie boje ze znowu przytyje 30kg jak w drugiej ciazy(a dopiero niedawno udalo mi sie wrocic do mojej figury:().co moge zrobic jak jestem wiecznie glodna, a szczegolnie w nocy?
A na kiedy masz termin Miru? -
Hej Kochane Dziewczyny, ciesze się że u Was wszystko dobrze. Ja biedna zalapałam rotawirusa (na szczęście tylko wymioty, bo gdyby doszła biegunka to bała bym się o odwodnienie) i dzisiaj leżę zdechła w łóżku:/
Wizytę mam dopiero 8 stycznia i boję się jak nie wiem, przez te 3 dniowe plamienie, które miałam przed świętami:(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 22:59
-
Bluberry1989 dziękuję
to może postaraj się wybierać pradukty z niskim indeksem glikemicznym (zwłaszcza wieczorem)- prdukty te są wolniej trawione, a co za tym idzie dłużej jestes najedzona i wolniej odczowasz głód. Tabelki IG z łatwością można znaleźć w necie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 grudnia 2014, 23:01
-
Bluberry1989 na 15 sierpnia mam termin.
tak oczy by jadłyja 3 kg zrzucilam a chodzę tylko w dresach bo moja jeansy odmówiły współpracy.
Poza tym jak chodzę w ciasnych spodniach to zaczyna boleć brzuch. Młodzież strajkują i daje znać -
Gosiu wszystko będzie dobrze musi być kochana super że serduszko bije dużo odpoczywaj i nie denerwuj się choć wiem że to trudne trzymam kciuki żeby wszystko było ok buziaki
gosia.b, Daisy lubią tę wiadomość