Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda ten Twój chłop to chyba przesadza z leksza... kurde no ja czasem nie kumam tych facetów bo nie dość, że się koło nich skacze jak tylko można i tak wiecznie źle, masakra normalnie....
Mika mam nadzieję, że z Twoim cukrem wszystko się wyjaśni i będzie ok
Kajoni ja wczoraj byłam w Lidlu i u nas jeszcze są pampersy, więc nie wiem czy małe branie czy po prostu więcej mieli
Ja na mojego męża też nie mogę narzekać odkąd jestem w ciąży bo robi znacznie więcej niż wcześniej a jak mam jakieś zakupy cięższe to albo On kupuje albo mi je nosi
Kamila zaraz zerknę również na tego sprzedawcę i może faktycznie powinnaś już o jakimś rabacie zagadać hehe
Mila ja taki sam płyn w rossmanie widziałam i nie wiem czy w promocji był ale też jakoś 9zł kosztował, więc tam go też można znaleźć.
no i reszta znowu mi wyleciała
poza tym mam dzisiaj wisielczy humor bo mała od wczoraj tylko parę razy kopła i to tak lekko... kurcze jakie to jest denerwująceCamille87, Ruda27, Kajoni, Moni&, Magda2013, MILA, amela, celia lubią tę wiadomość
-
tego samego sprzedawcę dodałam sobie juz do ulubionych wcześniej jak będę miała zamiar kupować tego typu produkty to pewnie też u niego
superrrr.... widzę, że za przeproszeniem gdzieś wdupiło moje zdjęcie na fb haha najpierw dwa razy się zaczytało a teraz nie ma wogóle wrrrr....Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 14:38
Camille87, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciłam ze spaceru, obładowana zakupami (spożywczymi
)i spocona
chyba burza idzie bo tak parno że masakra
Cieszę się, że link się przydałtylko zostawcie coś dla mnie
Spisałam sobie ceny na liście zakupów i jeszcze się rozejrzę może jutro na mieście po ile co jestjak weszłam w tego sprzedawce to 29 zakładek otworzyłam, wszystko ma
hehe z rabatem niezły pomysł, napiszę, że pół forum klientek mu załatwiłam
Ja wypiłam koktajl i zaraz zabieram się za kopytka bo wczoraj nie zrobiłam...Dodi, Ruda27, Moni&, Magda2013, pekinka82, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
i jak Kamila, probowalas na innej przegladarce czy belly dziala?
u mnie tez sie duszno zrobilo, moze burza przyjdzie bleee:/ a dzisiaj dzien do d.., moj w pracy a potem jedzie na kurs, bedzie w domu przed 22 nie umiem sobie miejsca dzis znalesc i nic mi sie nie chce poza siedzeniem na belly i ogladaniem glupot w necie:PRuda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyNie, siedze na laptopie na razie
A Ty z jakiej przeglądarki korzystasz?
Wiecie co? Kilka rzeczy opłaca się bardziej chociażby na doz.pl zamówić (aspirator/gruszka na allegro 5,29, na doz.pl- 3,80, termometr do wanienki 6,10, na doz.pl- 6,00zł, pałeczki do uszu - 4,50, na doz.pl - 3,99zł, majtki poporodowe z siateczki- 7,15, na doz.pl - 6,69), także warto porównać, może różnice nie są ogromne ale zawsze coś
moj mąż na kurs idzie po pracy więc do 19 bede buszować na internecieDodi, positive, Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Daria to masz fantastycznego meza
Moj jak ma mi cos zrobic albo podac to z wielka laska niestety. Dlatego wole sobie sama wszystko robic niz jego poprosic. A jeszcze ostatnio mial do mnie pretensje ze musial mi ryby czyscic jak pare szt. zlowil i to w dodatku malutkiewie ze sie brzydze tego. A jak robaki nakluwa na haczyk to jakos go to nie odrzuca.
Nie chodzi mi o to ze ja sama dzwigam zakupy a on idzie obok..przewaznie ja sama ide po cos do sklepu,bo on jest w tym czasie w pracy to nie mam wyjscia..Ale jak idziemy razem to on wszystko niesie.
Najgorsze w tym wszystkim jest to ze babcia slucha tych naszych krzykow i potem wydzwania do mojej mamy..do swojej corki i opowiada co sie w domu dzieje
Dobra juz nie draze tematu... -
Camilla fajna ta stronka..faktycznie kazda musi sobie zrobic taki spis..i poporownywac gdzie wyjdzie taniej
Ja kupilam te majtki poporodowe ale fizelinowe ale czytalam na necie ze sa strasznie niewygodne...ze najlepsze sa siatkowe. Bede musiala kupic jeszcze jedno opakow.ale siatkowych. -
nick nieaktualny
-
najgorsze jest jak ktos sie wtraca w sprawy młodych, a tym bardziej w klotnie eh:/
Kamilka ja na tel korzystam z chroma i noe narzekam ale za to chrom na laptopie mi sie posypal i tylko na belly, wszystko jest rozwalone, po bokach jakies reklamy i czytac normalnie noe idzie.
kirde czekam na.wyplate i jeszcze nie doszla wrrMagda2013 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Camille, ja nazamawiałm mnóstwo rzeczy u tego sprzedawcy, nie chce mi się tak porównywać, groszowe sprawy, od 10 zł to bym się poświęciła:)
Przez ciąże straciłam zainteresowanie do wielu rzeczy, nic mnie nie interesuje, żaden film czy książka,wszystko mnie nudzi, kiedyś tak nie było. mąż się śmieje, że mi się mózg lasuje, bo oglądam ukrytą prawde, ale na tym nie musze sie skupiać, więc mi pasuje:)
Macie jakiś fajny film godny polecenia?Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyKasieńka super, że wszystko dobrze!
Mała już spora!
Agapast ale się naśmiałamukrytej prawdy to ja się boję, bo takie odmóżdżające seriale są wciągające i niebezpieczne
No masz rację, może i nie duże różnice cenowe są, ale mi się nie śpieszy mam czas, więc zamawiamczęść rzeczy już zamówiłam na doz.pl ale patrze że na gemini jest taniej, ale nie wiem czy przesyłka nei kosztuje... ?
Aaa już widze, ups za 12,50to ja wole na doz.pl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:20
Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Długo się nie odzywałam ale tyle się u mnie działo.
Przeprowadzka do teściów i majówka były wykańczające. Cały czas na chodzie, na nic czasu nie miałam. Nawet na fitness nie chodziłam.
Ale teraz już się przeprowadziliśmy i nawet jestem zadowolona. Z teściami się dogaduję dobrze, teściowa jest codziennie u mnie po kilka razy ale pomaga, wiec nie narzekam
W sumie, żałuję, że wcześniej się nie przeprowadziłam. Teraz mamy dużo więcej miejsca. Dwa ogromne pokoje, kuchnia nowoczesna, łazienka z suszarnią to dla mnie salon kąpielowyno i przede wszystkim ogródek
Pozdrawiam Was dziewczyny, będę czasem zaglądać.
Niestety nie ma szans, żebym Was doczytała. Ale mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i dzidziolki zdrowe!Camille87, Magda2013, Dodi, Ruda27, MILA, Aggie, Kajoni, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoni& wrote:najgorsze jest jak ktos sie wtraca w sprawy młodych, a tym bardziej w klotnie eh:/
Kamilka ja na tel korzystam z chroma i noe narzekam ale za to chrom na laptopie mi sie posypal i tylko na belly, wszystko jest rozwalone, po bokach jakies reklamy i czytac normalnie noe idzie.
kirde czekam na.wyplate i jeszcze nie doszla wrr
ja na laptopie mam chroma i tu wszystko działa normalnie, a na komórce nie mam typowej przeglądarki...
A wypłate do kiedy masz wypłacaną?