X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda ten Twój chłop to chyba przesadza z leksza... kurde no ja czasem nie kumam tych facetów bo nie dość, że się koło nich skacze jak tylko można i tak wiecznie źle, masakra normalnie....

Mika mam nadzieję, że z Twoim cukrem wszystko się wyjaśni i będzie ok ;)

Kajoni ja wczoraj byłam w Lidlu i u nas jeszcze są pampersy, więc nie wiem czy małe branie czy po prostu więcej mieli :)

Ja na mojego męża też nie mogę narzekać odkąd jestem w ciąży bo robi znacznie więcej niż wcześniej a jak mam jakieś zakupy cięższe to albo On kupuje albo mi je nosi :)

Kamila zaraz zerknę również na tego sprzedawcę i może faktycznie powinnaś już o jakimś rabacie zagadać hehe

Mila ja taki sam płyn w rossmanie widziałam i nie wiem czy w promocji był ale też jakoś 9zł kosztował, więc tam go też można znaleźć.

no i reszta znowu mi wyleciała :/
    poza tym mam dzisiaj wisielczy humor bo mała od wczoraj tylko parę razy kopła i to tak lekko... kurcze jakie to jest denerwujące :(

Camille87, Ruda27, Kajoni, Moni&, Magda2013, MILA, amela, celia lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tego samego sprzedawcę dodałam sobie juz do ulubionych wcześniej jak będę miała zamiar kupować tego typu produkty to pewnie też u niego ;)

superrrr.... widzę, że za przeproszeniem gdzieś wdupiło moje zdjęcie na fb haha najpierw dwa razy się zaczytało a teraz nie ma wogóle wrrrr....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 14:38

Camille87, Moni&, Magda2013 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze spaceru, obładowana zakupami (spożywczymi :P )i spocona :/ chyba burza idzie bo tak parno że masakra :/

Cieszę się, że link się przydał :) tylko zostawcie coś dla mnie :P
    Spisałam sobie ceny na liście zakupów i jeszcze się rozejrzę może jutro na mieście po ile co jest :) jak weszłam w tego sprzedawce to 29 zakładek otworzyłam, wszystko ma :D
    hehe z rabatem niezły pomysł, napiszę, że pół forum klientek mu załatwiłam :P

Ja wypiłam koktajl i zaraz zabieram się za kopytka bo wczoraj nie zrobiłam... :D

Dodi, Ruda27, Moni&, Magda2013, pekinka82, MILA, celia lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jak Kamila, probowalas na innej przegladarce czy belly dziala?
    u mnie tez sie duszno zrobilo, moze burza przyjdzie bleee:/ a dzisiaj dzien do d.., moj w pracy a potem jedzie na kurs, bedzie w domu przed 22 nie umiem sobie miejsca dzis znalesc i nic mi sie nie chce poza siedzeniem na belly i ogladaniem glupot w necie:P

Ruda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, siedze na laptopie na razie :)
    A Ty z jakiej przeglądarki korzystasz?

Wiecie co? Kilka rzeczy opłaca się bardziej chociażby na doz.pl zamówić (aspirator/gruszka na allegro 5,29, na doz.pl- 3,80, termometr do wanienki 6,10, na doz.pl- 6,00zł, pałeczki do uszu - 4,50, na doz.pl - 3,99zł, majtki poporodowe z siateczki- 7,15, na doz.pl - 6,69), także warto porównać, może różnice nie są ogromne ale zawsze coś :)

moj mąż na kurs idzie po pracy więc do 19 bede buszować na internecie :P

Dodi, positive, Moni&, Ruda27 lubią tę wiadomość

• positive Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja właśnie kończę obiad... a potem dalszy ciąg prasowania mnie czeka... chcę wszystko podopinać przed szpitalem...

MILA, celia lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daria to masz fantastycznego meza :)

Moj jak ma mi cos zrobic albo podac to z wielka laska niestety. Dlatego wole sobie sama wszystko robic niz jego poprosic. A jeszcze ostatnio mial do mnie pretensje ze musial mi ryby czyscic jak pare szt. zlowil i to w dodatku malutkie :/ wie ze sie brzydze tego. A jak robaki nakluwa na haczyk to jakos go to nie odrzuca.

Nie chodzi mi o to ze ja sama dzwigam zakupy a on idzie obok..przewaznie ja sama ide po cos do sklepu,bo on jest w tym czasie w pracy to nie mam wyjscia..Ale jak idziemy razem to on wszystko niesie.

Najgorsze w tym wszystkim jest to ze babcia slucha tych naszych krzykow i potem wydzwania do mojej mamy..do swojej corki i opowiada co sie w domu dzieje :/

Dobra juz nie draze tematu...

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camilla fajna ta stronka..faktycznie kazda musi sobie zrobic taki spis..i poporownywac gdzie wyjdzie taniej :)
    Ja kupilam te majtki poporodowe ale fizelinowe ale czytalam na necie ze sa strasznie niewygodne...ze najlepsze sa siatkowe. Bede musiala kupic jeszcze jedno opakow.ale siatkowych.

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sie tez myla awatary..a najbardziej Sylki i Kajoni :D

Ide popatrzec co tam jest na tej stronce.

Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wyglądają zakupy przez gemini? Też odbiera się w jakiejś aptece czy oni przysyłają do domu? Kosztuje coś??

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    najgorsze jest jak ktos sie wtraca w sprawy młodych, a tym bardziej w klotnie eh:/
    Kamilka ja na tel korzystam z chroma i noe narzekam ale za to chrom na laptopie mi sie posypal i tylko na belly, wszystko jest rozwalone, po bokach jakies reklamy i czytac normalnie noe idzie.
    kirde czekam na.wyplate i jeszcze nie doszla wrr

Magda2013 lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Kasieńka:) Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczynki ja juz w domku :) U nas wszystko ok :) Mała wazy 1477g :)

Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi, MILA, Aggie, Kajoni, positive, celia lubią tę wiadomość

km5skrhmrg59zoqt.png
    2nn3skjotohf1cr5.png
  • agapast Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Camille, ja nazamawiałm mnóstwo rzeczy u tego sprzedawcy, nie chce mi się tak porównywać, groszowe sprawy, od 10 zł to bym się poświęciła:)
    Przez ciąże straciłam zainteresowanie do wielu rzeczy, nic mnie nie interesuje, żaden film czy książka,wszystko mnie nudzi, kiedyś tak nie było. mąż się śmieje, że mi się mózg lasuje, bo oglądam ukrytą prawde, ale na tym nie musze sie skupiać, więc mi pasuje:)

Macie jakiś fajny film godny polecenia?

Camille87, Moni&, Magda2013, Dodi, Aggie, celia lubią tę wiadomość

Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieńka super, że wszystko dobrze! :D Mała już spora! :D

Agapast ale się naśmiałam :P ukrytej prawdy to ja się boję, bo takie odmóżdżające seriale są wciągające i niebezpieczne :P

No masz rację, może i nie duże różnice cenowe są, ale mi się nie śpieszy mam czas, więc zamawiam :D część rzeczy już zamówiłam na doz.pl ale patrze że na gemini jest taniej, ale nie wiem czy przesyłka nei kosztuje... ?

Aaa już widze, ups za 12,50 :P to ja wole na doz.pl :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 15:20

Dodi, positive lubią tę wiadomość

• Niebieska Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Długo się nie odzywałam ale tyle się u mnie działo.
    Przeprowadzka do teściów i majówka były wykańczające. Cały czas na chodzie, na nic czasu nie miałam. Nawet na fitness nie chodziłam.
    Ale teraz już się przeprowadziliśmy i nawet jestem zadowolona. Z teściami się dogaduję dobrze, teściowa jest codziennie u mnie po kilka razy ale pomaga, wiec nie narzekam :)
    W sumie, żałuję, że wcześniej się nie przeprowadziłam. Teraz mamy dużo więcej miejsca. Dwa ogromne pokoje, kuchnia nowoczesna, łazienka z suszarnią to dla mnie salon kąpielowy :P no i przede wszystkim ogródek :D
    Pozdrawiam Was dziewczyny, będę czasem zaglądać.
    Niestety nie ma szans, żebym Was doczytała. Ale mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku i dzidziolki zdrowe! :D

Camille87, Magda2013, Dodi, Ruda27, MILA, Aggie, Kajoni, positive, celia lubią tę wiadomość

ckaiflw1up047qr9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moni& wrote:
    najgorsze jest jak ktos sie wtraca w sprawy młodych, a tym bardziej w klotnie eh:/
    Kamilka ja na tel korzystam z chroma i noe narzekam ale za to chrom na laptopie mi sie posypal i tylko na belly, wszystko jest rozwalone, po bokach jakies reklamy i czytac normalnie noe idzie.
    kirde czekam na.wyplate i jeszcze nie doszla wrr

ja na laptopie mam chroma i tu wszystko działa normalnie, a na komórce nie mam typowej przeglądarki...
    A wypłate do kiedy masz wypłacaną?

• Moni& Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka super ze u Was ok, ale mala juz duza!:)
    agapast ja lubie thillery ogladac, albo jakies dobre przygodowe. ksiazek mi sie czytac ostatnio nie chce:P

Monis
    8b9686f91d.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska super, ze sie dogadujesz z tesciami:) mam nadzieje ze juz nam nie uciekniesz na tak dlugo:P
    Kamila przewaznie dostaje tak 7-8 wyplate a kasy na koncie juz brak wiec czekam niecierpliwie:P

Niebieska lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasienka super :) gratulacje. Duzo wazy juz Twoja corunia :)

Swoja droga ciekawe ile moja juz wazy ? ;)

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • Magda2013 Autorytet

Wysłany: 8 maja 2014, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niebieska to fajnie ze sie przeprowadziliscie :) pozdr. ;)

Niebieska lubi tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
‹‹ 1028 1029 1030 1031 1032 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ