Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
haha a tak to szybko wyedytowalam zeby nikt nie zauwazyl a jednak:P tak to kest jak sie szybko pisze na tel masakra:P ale mam polewke smieje siw jak glupi do sera teraz:P
amela, Camille87, Ruda27, MILA, Dodi, Aggie, positive, Kajoni, mala_mi, celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ja tez patrzylam na przedmioty tego użytkownika z allegro
ja akurat kupowałam u tego
http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22799878
i kupiłam dziś w sklepie plyn do plukania dzidzius za 7 zl i odplamiacz dzidzius za 14.
A proszek w koncu kupilam na allegro wlasnie od tego sprzedawcy, dzidziusia 3 kg za 26 zlzobaczymy jak sie spisze
Kasienka malutka pieknie rosniesuper ze wszystko ok u Was
Camille87, Ruda27, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasieńka super zdjęcie, piękna córcia!
Amela brzuszek masz zajebiaszczyw ogóle jaką Ty masz karnacje ciemną
Monia ja mam chłopca a kreskę mam nad i pod pępkiemi pępek też mi zaczyna wyłazić...
Ja po obiadku, a po rurkach mam mega zgageamela, Ruda27, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość
-
kurcze, Was ponadrabiac to porazka jakas
Pozapominalam co kto i dlaczego
Amela slicznie wygladasz, zazdrosc az zzera
Kasienka, coreczka ma sliczna buzke, i jaka juz duza
Niebieska, super ze Ci sie uklada z tesciami
Co do pempka, mi zaczal wylazicmamie mojej przy piatce nigdy nie wylazl, siostrze tez
wiec nie ma reguly. Ja mam jasna karnacje (piegus jeden) i mam linea negra, smiesznie wyglada swoja droga
Mila, super poradypewnie cos skorzystam
I co ja tu chcialam napisac? A moj chlop tez sie rozczula nade mna i krzyczy jak cos kombinuje samaczasem mu palma odbije i sie posprzeczamy, ale jak pisalam wczesniej zaraz mu przechodzi i przeprasza
a powinien byc uparty baran jeden
No, w pracy masakraplecy bola tak ze nie wiem czy jutro rusze tylek. Naleza mi sie rehabilitacje ale na miejsce musze czekac kilka tyg, nie oplaca sie nawet ustalac miejsca
Rozdzielaja mnie i Karen, i dostane leniwa, agresywna gowniare
powiedzialam ze jak tylko zapyszczy ja wychodze z pracy... az sie boje wtorku. Dodatkowo, malolata jest wiecznie "chora" i wyladuje sama w pracy non stop, gdzie tu sprawiedliwosc??
amela, Dodi, MILA, Magda2013, celia, Moni& lubią tę wiadomość