Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
https://www.youtube.com/watch?v=4USX83va38Q
filmik do extreme - wiem ten gosciu dobija ale co zrobic
Ja powiedzialam ze nie umiem zdecydowac, juz bylam na riko napalona ale ten extreme jest spoko z tym na nozki no i spacerowka lepiej sie prezentuje nie ma co sie oszukiwac.
A Positive, i kolor dla extreme swietnymi tez sie podoba, i chyba sie zdecydujemy na cos uniwersalnego to zostawi sie dla drugiego brzdaca
Camille87 lubi tę wiadomość
-
amela ty klasyczny chyba wybrałaś...
no ja też się na tego tako napaliłam... postaram się go na żywo gdzieś wynaleźć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 20:09
Aggie, amela, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Amela ja nie pamietam zebys pokazywala, moze pominelam?? pokazuj szybko
Positive, glupia nie jestem, o swoje zdrowie i zdrowie dziecka bede dbac, nie bedzie chciala sie dostosowac to niech nie przychodzi do pracy! Ja bede bezczelna z nia :]amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia sliczne lozeczko
Pogodziliscie sie? Jest juz dobrze!
My chyba jutro po komode jedziemy
Moj maz czyta bajki Natanielowimaly fika, brzuch skacze
O wozkach nie wypowiadam sieja mam juz inny wybrany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 20:41
Dodi, Moni&, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Mila dzieki za canne rady
Ja tez nie mam kreski na brzuchu a tez mam bardzo jasna karnacje,takze nie wiem od czego to zalezy..a pepek mam coraz plytszy. W sobote wrzuce wiecej fotek.
Camilla mi sie podoba Camarelo Carera,ten Bebetto Flavio tez nie jest zly..ogolnie sa bardzo podobne te wozki do siebie.
A dzis ogladalismy w sklepie wozki firmy Jedo..i pytalam co ma w gratisie to nie mial za duzo bo tylko okrycie na nozki do spacerowki i moskitiere. Wydaje mi sie ze na allegro daja wiecej gratisow. -
ja taki wybrałam:
http://www.lonex.com.pl/247,0,kategoria.aspx
tylko jeszcze nad kolorem sie zastanawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 20:52
Magda2013, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyAmela ten wózek również jest cudny, ja na początku tez na klasyczny wózek napalona byłam ale poczytałam recenzje inapisano że nieskrętne koła są problemem np w sklepach, ze wzgledu na ograniczone manewry tak sobie wyobraziłam sobie moją biedronkę i za cholerę bym tam nie przejechała
więc niestety wygrał pragmatyzm i koła skrętne
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jaka lubisz to pij hehe ale moje ciotki i ciocia pielegniarka tak gadala i dzialalo hehe ja tez masz zgage i najlepsze ze po slodkim u mamy ciasto jadlam i myslalam ze nie wytrzymie taka zgaga bleeeee
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Amelka sliczny ten wozek
ale jak mam tak jak Camille, musi byc latwy w obsludze i lekki
Ja na zgage dostalam Gaviscon, tutaj bardzo polecaja, zawsze zjadalam raczej rennie, jutro ide odebrac recepte to zobaczymy ile wart
Wcinam truskaweczkimmm i winogrono czeka
a mnie dzis na owoce rzucilo
Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość