Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej z rana
Kasienka - duża ta Twoja coruniagratuluje
Amelka masz piękny brzuszekokraglutki, zgrabniutki
przy Was takich laseczkach naprawdę czuje sie jak wieloryb.
Zazdroszczę Wam robienia tych pokoikow juz, składania łóżeczek itdmnie to dopiero czeka w czerwcu niestety i jestem daleko w tyle za Wami...
Kamila współczucia z tym telefonem, ja wlasnie nienawidzę wchodzić z telefonu bo za każdym razem muszę sie logować. I szlag mnie trafia. A ze teraz juz od paru dni jestem na przystani to mam tylko telefon.
Rudajak pech to pech
zwlokłas sie a tu zajęć nie ma
masakra
U mnie pogoda do kitu, leje cała noc i chyba bedzie lało cały dzień.Ruda27, Camille87, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia kochana dalabys jakies zdjecia z tej przystani
fajnie macie moc tak pokorzystac
Co do wyprawek w tyle jestem tez ja.. Nic procz ubranek nie mam
I prosze Cie Ty wygladasz slicznie, brzuszek pieknymoglabys jakies zdjecue dodac w calej okazalosci wiesz
Madzikovy, Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hehe no jak sie ładnie ubiore bo po przystani chodzę jak typowy lump
szare spodnie od dresu i szara bluza W bo w swoja sie nie mieszczę
ha i obiecuje ze jak zaświeci ładnie słoneczko to porobie zdjęcia przystani i wstawie
To dobrze ze nie jestem w tyle sama z tym szykowaniem
Pod koniec maja zamówie wózek, pójdę kupić łóżeczko itdbedzie intensywny czas
juz sie nie moge doczekać.
Ruda27, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia tej przystani to nie jedna z nas by Ci pozazdrościła:) Pogoda u mnie dzis w miarę, najważniejsze, że nie pada. Chcemy na następny weekend wybrać się do Wisły ale zobaczymy jaka będzie pogoda na początku tygodnia, bo jak sie schrzani to nie warto nic planować i zamawiać.
Dziś będę na mieście, bo umówiłam się z kobietką po kilka ciuszków chce odsprzedać więc moze wejdę do tego sklepu. Teraz jest tam jakaś promocja na wszystkie wózki, można zamówić juz w niższej cenie i odebrać nawet za 3 miesiące, dowiedziałabym się o co chodzi więc Daria jak cos to o co mam pytać o Quinny Mood?Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
No w sumie racja
bo juz 1/3 maja minęła
muszę pamietać teraz o tylu rzeczach, a mam taka okropna skleroze. Chodzę tylko z kartkami do sklepu, nawet po 3 rzeczy. Szok. Jestem tym przerażona bo ciagle o czymś zapominam. Nawet o rzeczach bardzo ważnych. Muszę sobie stworzyć zeszyt i pisać wszystko. Mam nadzieje ze po porodzie to przejdzie bo jeszcze zapomne zabrac Zuzki ze szpitala.
Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Monia, ta przystan to nasza odskocznia od mieszkania z tesciami. Nie jest duży domek, jak kawalerka z piętrem. Na pietrze mamy łazienkę i sypialnie
ale duże to nie jest bo mieści sie tylko szafka taka wysoka, łóżko i na wcisk wejdzie łóżeczko dla małej takie turystyczne
i fajne jest to ze tu jesteśmy sami
na dole kuchnia, komoda, fotele i kanapa.
Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi, MILA, Aggie, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej hej!
Weszlam przez telefon i poki co dziala
Kurna to juz jest uzaleznienie od.forum
Madzia ja sie logowac nie musze bo haslo mam zapamietane wiec wchodze tylko w historii w ostatnia strone
Daria z ta joga to faktycznke nie fajniea to joga dla ciezarnych taka specjalna??
Monia ze Ci sie chce tak wczesnie wstawac zeby kanapki mezowi robicmoj sam sobie robi i jeszcze psa rano ja dwor wyprowadza
Zaraz zerkne w sklep play i sciagne jakas przegladarke !
Madzia czekamy na jakies zdjecia Ciebie glownie
Mi sie uwczoraj udalo buszujacego Kubusia nagrac
Dzis wyplata wiec ja na allegro hihi bo siostrzeniec ma zapalenie oskrzeli biedak wiec ze spaceru niciRuda27, Dodi, positive, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jej ja to bym chciała mieć chociaż jakąś działeczkę, żeby mieć właśnie taką odskocznię od mieszkania z teściami... niby jest ok ale to nie to samo co mieszkac osobno.
Mój mąż to jest straszny śpioch, on sobie jeszcze drzemie a ja juz mu robie kanapki i kawa na niego czeka:P Nie mogę na niego narzekać, więc chociaż tyle moge dla niego z rana zrobić. Czasem nawet na jakiś masaż poranny zasłuzy
Ja na tel nie muszę się logować co chwilę na szczęście bo bym oszalała, ja tylko odświeżam strony co pół godziny
A sklerozę to ja tez mam coraz częściej:Pcelia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Monia to dobra jestes dla męża
masaż z rana? Haha moj jakby to przeczytał to by zaraz do Ciebie przyleciał
No odskocznia jest, nie powiem, moj W chyba jest bardziej zadowolony bo widzę ze odżył.
Moja księżniczka sie obudziłaCamille87, Moni&, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy na szczescie mamy dzialeczke z domkiem
polowa to trawka i drzewka a druga polowa to warzywka
juz sie nie moge doczekac ciepla to bedziemy tam siedziec calymi dniami
Moj Ksiaze tez sie obudzilw ogole zauwazylam ze budzi sie kilka minut po mnie! Skad on wie
Moni&, Ruda27, Madzikovy, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle naskrobalyscie, a poszlam tylko sniadanie zrobic
Tak Monia jakbys mogla zobacz po ile jest wuinny moodd plissjak tam taniej to moze tam skoczymy
Ja tez tylko odswiezam strony na tablecie i telefonie, nie musze sie ciagle logowac
Monia dobra z Ciebie zonka nonoja mojemu kanapki robilam na wieczor, ale od jakiegos czasu on nie chce i kupuje se w pracy
Madzia ale Ci zazdroszcze tego miejsca na przystanicudnie normalnie
nie wazne ze male ale jaki spokoj jej... Czekam jeszcze bardziej na zdjecia!
Kamila tak to joga dla ciezarnychale instruktorka chyba kostke skrecila, wiec da znac czy beda zajecia za tydzien..
Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA moj synek rano jakis niezbyt energiczny
pare razy sie poruszal, teraz mial czkawke i chyba spi dalej.. Ostatnio ranki nie sa dla niego chyba.. On woli ok 18-19 i jak ide spac 22.30 to na dole mi puka
Camille87, Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Ok Daria, jak tam zdążę dzisiaj wstąpić to zapytam
Mój syncio ostatnio jest znowu bardziej aktywny, z rana i do południa go czuję, potem jak gdzies ide to śpi no i wieczorem daje o sobe znać ale nie tak mocno jak z rana:)
Ciekawa jestem jakie te nasze dzieciaczki będą jak sie urodzą, spokojne, płaczliwe, ile razy bedą sie budzic w ciągu nocy itp
Taka działeczka to fajna sprawa, może kiedys...
Camille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny