X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja też się witam dziś wykorzystuje męża i jedziemy na targ po owoce i warzywa

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej z rana :)
    Kasienka - duża ta Twoja corunia :) gratuluje
    Amelka masz piękny brzuszek :) okraglutki, zgrabniutki :) przy Was takich laseczkach naprawdę czuje sie jak wieloryb.
    Zazdroszczę Wam robienia tych pokoikow juz, składania łóżeczek itd :) mnie to dopiero czeka w czerwcu niestety i jestem daleko w tyle za Wami...
    Kamila współczucia z tym telefonem, ja wlasnie nienawidzę wchodzić z telefonu bo za każdym razem muszę sie logować. I szlag mnie trafia. A ze teraz juz od paru dni jestem na przystani to mam tylko telefon.
    Ruda :) jak pech to pech :) zwlokłas sie a tu zajęć nie ma :) masakra

U mnie pogoda do kitu, leje cała noc i chyba bedzie lało cały dzień.

Ruda27, Camille87, Dodi, positive lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia kochana dalabys jakies zdjecia z tej przystani :) fajnie macie moc tak pokorzystac :)
    Co do wyprawek w tyle jestem tez ja.. Nic procz ubranek nie mam :P
    I prosze Cie Ty wygladasz slicznie, brzuszek piekny :) moglabys jakies zdjecue dodac w calej okazalosci wiesz :)

Madzikovy, Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no jak sie ładnie ubiore bo po przystani chodzę jak typowy lump :) szare spodnie od dresu i szara bluza W bo w swoja sie nie mieszczę :) ha i obiecuje ze jak zaświeci ładnie słoneczko to porobie zdjęcia przystani i wstawie ;)
    To dobrze ze nie jestem w tyle sama z tym szykowaniem <3
    Pod koniec maja zamówie wózek, pójdę kupić łóżeczko itd :) bedzie intensywny czas :) juz sie nie moge doczekać.

Ruda27, Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia to czekamy! :)
    Końiec maja juz niedlugo :) wiec szybko bedziesz miala i sie nacieszysz :)
    Ja wozek w czerwcu raczej kupie..

Moni&, Madzikovy lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia tej przystani to nie jedna z nas by Ci pozazdrościła:) Pogoda u mnie dzis w miarę, najważniejsze, że nie pada. Chcemy na następny weekend wybrać się do Wisły ale zobaczymy jaka będzie pogoda na początku tygodnia, bo jak sie schrzani to nie warto nic planować i zamawiać.
    Dziś będę na mieście, bo umówiłam się z kobietką po kilka ciuszków chce odsprzedać więc moze wejdę do tego sklepu. Teraz jest tam jakaś promocja na wszystkie wózki, można zamówić juz w niższej cenie i odebrać nawet za 3 miesiące, dowiedziałabym się o co chodzi więc Daria jak cos to o co mam pytać o Quinny Mood? :P

Ruda27, Dodi, MILA lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No w sumie racja :) bo juz 1/3 maja minęła ;) muszę pamietać teraz o tylu rzeczach, a mam taka okropna skleroze. Chodzę tylko z kartkami do sklepu, nawet po 3 rzeczy. Szok. Jestem tym przerażona bo ciagle o czymś zapominam. Nawet o rzeczach bardzo ważnych. Muszę sobie stworzyć zeszyt i pisać wszystko. Mam nadzieje ze po porodzie to przejdzie bo jeszcze zapomne zabrac Zuzki ze szpitala.

Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia, ta przystan to nasza odskocznia od mieszkania z tesciami. Nie jest duży domek, jak kawalerka z piętrem. Na pietrze mamy łazienkę i sypialnie :) ale duże to nie jest bo mieści sie tylko szafka taka wysoka, łóżko i na wcisk wejdzie łóżeczko dla małej takie turystyczne :) i fajne jest to ze tu jesteśmy sami :) na dole kuchnia, komoda, fotele i kanapa.

Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi, MILA, Aggie, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej hej!
    Weszlam przez telefon i poki co dziala :P
    Kurna to juz jest uzaleznienie od.forum :P
    Madzia ja sie logowac nie musze bo haslo mam zapamietane wiec wchodze tylko w historii w ostatnia strone :-)

Daria z ta joga to faktycznke nie fajnie :-( a to joga dla ciezarnych taka specjalna??
    Monia ze Ci sie chce tak wczesnie wstawac zeby kanapki mezowi robic :P moj sam sobie robi i jeszcze psa rano ja dwor wyprowadza ;-)
    Zaraz zerkne w sklep play i sciagne jakas przegladarke !
    Madzia czekamy na jakies zdjecia Ciebie glownie :-)

Mi sie uwczoraj udalo buszujacego Kubusia nagrac ;-)
    Dzis wyplata wiec ja na allegro hihi bo siostrzeniec ma zapalenie oskrzeli biedak wiec ze spaceru nici :-(

Ruda27, Dodi, positive, Magda2013, celia lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kama :) ja niby tez wchodzę w ostatnia karte bo nie zamykam Belly na przeglądarce, ale jak wyłączam internet to mi sie od razu wylogowuje. A jak nie zamykam internetu tak jak teraz i ciągnie mi neta to jest okey :/

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja jestem cipa :P ja mam chroma :P wlasnie sie przez niego zalogowalam i zobaczymy jak bedzie :D

Dodi, MILA, Kajoni lubią tę wiadomość

• Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha najpier przeczytałam "ciapa" nie spodziewałam sie ze nazwiesz sie gorzej :D

Camille87, Dodi lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ja to bym chciała mieć chociaż jakąś działeczkę, żeby mieć właśnie taką odskocznię od mieszkania z teściami... niby jest ok ale to nie to samo co mieszkac osobno.
    Mój mąż to jest straszny śpioch, on sobie jeszcze drzemie a ja juz mu robie kanapki i kawa na niego czeka:P Nie mogę na niego narzekać, więc chociaż tyle moge dla niego z rana zrobić. Czasem nawet na jakiś masaż poranny zasłuzy :P
    Ja na tel nie muszę się logować co chwilę na szczęście bo bym oszalała, ja tylko odświeżam strony co pół godziny :P
    A sklerozę to ja tez mam coraz częściej:P

celia lubi tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia to dobra jestes dla męża :) masaż z rana? Haha moj jakby to przeczytał to by zaraz do Ciebie przyleciał :D
    No odskocznia jest, nie powiem, moj W chyba jest bardziej zadowolony bo widzę ze odżył.

Moja księżniczka sie obudziła :)

Camille87, Moni&, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość

n59ydf9htvnd6yuy.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia no to Twoj facet ma jak paczek w maśle :P moj tak dobrze nie ma ale nie moge przyzwyczajac ;-)

Madzia co ja bede w bawelne owijac trzeba nazywać rzeczy o imieniu :P

Madzikovy, Moni&, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My na szczescie mamy dzialeczke z domkiem :-) polowa to trawka i drzewka a druga polowa to warzywka :-) juz sie nie moge doczekac ciepla to bedziemy tam siedziec calymi dniami ;-)

Moj Ksiaze tez sie obudzil :-) w ogole zauwazylam ze budzi sie kilka minut po mnie! Skad on wie ;-)

Moni&, Ruda27, Madzikovy, Dodi, celia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale naskrobalyscie, a poszlam tylko sniadanie zrobic :P
    Tak Monia jakbys mogla zobacz po ile jest wuinny moodd pliss :) jak tam taniej to moze tam skoczymy :)
    Ja tez tylko odswiezam strony na tablecie i telefonie, nie musze sie ciagle logowac :)
    Monia dobra z Ciebie zonka nono :) ja mojemu kanapki robilam na wieczor, ale od jakiegos czasu on nie chce i kupuje se w pracy :P

Madzia ale Ci zazdroszcze tego miejsca na przystani :) cudnie normalnie :) nie wazne ze male ale jaki spokoj jej... Czekam jeszcze bardziej na zdjecia! :)

Kamila tak to joga dla ciezarnych :) ale instruktorka chyba kostke skrecila, wiec da znac czy beda zajecia za tydzien..

Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moj synek rano jakis niezbyt energiczny :P pare razy sie poruszal, teraz mial czkawke i chyba spi dalej.. Ostatnio ranki nie sa dla niego chyba.. On woli ok 18-19 i jak ide spac 22.30 to na dole mi puka :)

Camille87, Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 9 maja 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok Daria, jak tam zdążę dzisiaj wstąpić to zapytam :)
    Mój syncio ostatnio jest znowu bardziej aktywny, z rana i do południa go czuję, potem jak gdzies ide to śpi no i wieczorem daje o sobe znać ale nie tak mocno jak z rana:)
    Ciekawa jestem jakie te nasze dzieciaczki będą jak sie urodzą, spokojne, płaczliwe, ile razy bedą sie budzic w ciągu nocy itp :)
    Taka działeczka to fajna sprawa, może kiedys...:)

Camille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość

Monis
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia dziekuje :)
    Ja tez jestem ciekąwa naszych dzieciaczkow :) jak bedziemy opisywac sobie tutaj, jak sie radzic co robic itd.. :)

Camille87, Moni& lubią tę wiadomość

‹‹ 1034 1035 1036 1037 1038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ