Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No dobra, przeczytałam i ... nie pamiętam co miałam odpisać
Madziu śliczne łóżeczkoMam też nadzieję, że się pogodziliście, faceci to dziwne stworzenia
Amela fantastycznie wyglądasz
Mila dzięki za rady, na pewno skorzystam.
A co do wózków nie pomogę, bo ten temat zgłębiać będę później
Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że na wizycie nie miałam usg, ale serduszko biło miarowo, szyjka długa - jakoś mnie to na duchu podniosło
A dziś byłam na aerobiku i ło matko, ciężko byłoAggie, Ruda27, Dodi, pekinka82, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamila mi mleko nie pomaga
ale staram sie zwiekszyc jego ilosc w diecie, to moze cos zaskoczy
ogolnie trzeba uwazac na to co sie je, ale ja nie umiem zrezygnowac ze smazonego, czy pieczonego
Madziu lozeczko przecudne
Chyba bedziemy znowu przemeblowywac na weekendzie, bo lozko stoi teraz na kaloryferze i nie idzie tyle ciepla co trzasie pokombinuje to moze przypadkiem zrobi sie wiecej mniejsca
Magda2013 lubi tę wiadomość
-
Amela ten wózek ma coś w sobie
taki retro też jest ładny, ale jeśli mam wybierać to jednak wolę ze skrętnymi kołami i ten, na który się napaliłam
Kamila no ja się decyduję na Riko nano, ale Tako też swego czasu oglądałam, ale z oczywistych względów już nie oglądam dalej
Celia super, że serduszko puka jak należy i z szyjką ok
Madzia śliczne łóżeczkodo mnie dzisiaj też dotarł kurier z łóżeczkiem, kompletem pościeli, poszewek i reszty wyposażenia do niego
Camille87, Ruda27, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o wózki to zdecydowaliśmy z mężem że pojedziemy do większego miasta żeby obejrzeć i ewentualnie później na allegro kupić bo wszystkie sa ładne
ale najważniejsze żeby sie dobrze prowadziły
Oglądałyście eurowizje? Polska przeszła do finału
Ale jestem zszokowana przedstawicielem/cielką austriimasakra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2014, 23:07
Dodi, pekinka82, Ruda27, positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ja sie na temat wozkow nie wypowiadam bo sama nie wiem jaki w koncu kupimy:P pewnie calkiwm cos innego niz ogladam w necie. kolezanke spotkalam wczoraj to mowila ze u nas w Tarnowskich Gorach w sklepie sa wozki ransze niz na allegro, to mnie zaskoczyla musze sie tam wybrac w koncu:P ale musi czekac za to miesiac na wozek. musimy sie pospieszyc bo w moim tempie planowania i kupowania to wozek kupie po porodzie hehe:P dobrze ze juz mamy chociaz fotelik od sasiada to w razie czego dziecko ze szpitala bedzie w czym przywiez.
robilam dziaiaj muffinki i o dziwo mi wyszly:P a na kolacje jedlismy pizze z sosem czosbkowym.i nieszczesna zgaga przyszla a juz mialam jakis czas spokoj.
Madzia sliczne lozeczko!
ide spac dobranoc mamuski:*Dodi, Camille87, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Kamila najlepiej namacalnie sobie poogladac bo przynajmniej wiadomo co sie bierze, chyba ze sie takiej opcji nie ma to zmienia postac rzeczy
Moni& pysznosci wcinaszciekawa jestem tej tanszej opcji wozkow w sklepie niz na necie... Daj znac jak obejrzysz
Camille87, Moni& lubią tę wiadomość
-
No ja Wam zazdroszcze ze mozecie isc do sklepu i pomacac, ja musze sugerowac sie tym co znajde w necie i opinia innych. A to nie to samo co samemu dotknac, poczuc, pojezdzic itd
mam nadzieje ze jak juz sie zdecyduje (moj jest bardziej w strone tako extreme ze wzgledu na ta spacerowke) to trafie w samo sedno, bo niestac mnie na ewentualna odsylke do pl z powrotem i kupno czegos innego.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila jak masz androida na smartfonie to sprobuj na sklepie play sciagnac inna przeladarke, moze zadziala normalnie:) a jak nie to serwis, powiesz ze Twoj tel stal sie bezuzyteczny bo forum Ci nie dziala:P
Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDzien dobry
Ja mialam na joge sie zbierac, ale instruktorka musiala odwolac bo cos ma z kostka.. Tak wiec leze, pogoda brzydka..
Dzisiaj chyba ikeanarazie kupimy komode, ale moze tez lozeczko?
ale lozeczko bedzie stalo zapakowane, bo dopiero tutaj do uzycia pojdzie w polowie wrzesnia, wiec w sierpniu maz je wyciagnie i bedzie cźekac
Kamila lipa z tym Twoim telefonem
Dodi pochwal sie pozniej zakupami
Monis daj znac jak bedziesz do tego taniego sklepu jechalato tez bede miala prosbe
Moni&, Dodi, MILA lubią tę wiadomość