Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDodi kurde jednak
Jejku biedna, podziwiam. Ja wiem ze to mus i sie zeobi wszytsko. Ale ja bym sie pochlastala bez slodyczyja jestem uzalezniona
Ale kochana dasz rade, oby po porodzie wszystko wrocilo do normy.. Tzn w miare bo i tak kazda z nas karmiacych bedzie sie musiala pilnowac i hamowac.. Trzymaj sie kochana i nie maetw ruchami. Wazne ze sie rusza. Mialas teraz wizyte nie? I bylo wszystko ok? Kiedy nastepna?
Kada super wiesci! Maly rosnie, szyjka nie skraca sie, bomba
Aggie a co dobrwgo pichcisz?
Ja juz sie wykapalam i ogolilam. Ale szczerze to tak po lebkachtego lekarza to mam gdzies
Dodi, Aggie, celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Aggie wrote:Dodi ale na ten czas 6-8 tyg wracasz do normalnego jedzenia? bez jakis ograniczen?
Dziewczyny zapiszcie w kalendarzu, ze Aggie bierze sie za obiad dla swojego faceta
Jak będę sobie chciała poprawić humor to poproszę Cię żebyś coś napisała heheh
ZAPISAŁAM 28.04 Aggie robi jadło Darkowiswoją drogą co robisz? jajecznicę?
kurde no nie wiem czy będę mogła wrócić to się pewnie okaże jak się będzie to dziadostwo kształtowało przez ten czas
Ruda27, Aggie lubią tę wiadomość
-
jestem po spacerze, bylam w lidlu i kupilam sobie bluzke ciazowa na ramiaczkach, przyszla paczka od szwagierki jeju ile slodkich ubranek, potem moze zrobie zdjecia kilku bo tyle tego jest ze wszystkiego nie ogarne:P
Positive dobrze ze malutka rosnie, bedzie dobrze!:* daj znac potem jakie wyniki z poziomu prolaktyny.
Kada Mateuszek uz duzy chłop!
Quendi to dobrze ze choxiaz serduszka posluchalas:) a cisnienie tez pewnie od nerwow eh, uspokój chłopa i niech ie rozpieszcza a nie denerwuje.
ja mam nadzieje ze kontakt miedzy nami zostanie, napewno napoczatku bedzie ciezko ale dohdziemy do wprawy:*Ruda27, Dodi, MILA, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ruda jak możesz to wcinaj za mnie
w pn na wizycie coś tam się ruszała i wcześniej też była aktywna, ale to też taka złośnica po części
Kolejną wizyte mam dopiero 23.06...
Hehe mówisz, że na wizytę u tego lekarza nie musisz się całkiem na łyso jechać?
co najlepsze to ja od 2 lat prawie ze słodyczy to jedynie napoje słodkie piłam i jakieś przekąski od czasu do czasu jadłam a tak nic innego nie mogłam i jeszcze taka lipa wyszła .... no nic cza spiąć poślady i byle do poroduRuda27, celia lubią tę wiadomość
-
Dodi nie bedzie tak zle zta dieta, do wszystkiego sie mozna przyzwyczaic. trzymamy za Ciebie kciuki kochana:*
Kasienka sliczny ten piseke, moj kuzyn tez ma shitzu jakie to kochane mordeczki:)
Agie i co robisz na obiadek?
kurde sory ze ja tak chaotycznie dzisiaj ale w biegu robie wszystko:PDodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia czekamy na zdjecie
ale masz kochana szwagierke!
Dodi cieszy mnie Twoije podejscienapewno dasz rade, bo z tego co piszesz nie jestes pozeraczka slodyczy jak np ja
No to do wizyty masz jeszcze troche, ale mialas wizyte i bylo wszystko ok i mala sie ruszanapewno jest kochana dobrze!
A ja tego lekarza nie lubie, wiec nie musi byc na lyso, a co sie bede
Moni&, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
Daria ja od dluzszego czasu "po lebkach" sie gole
nie wyrabiam juz, a Darek mimo ze chetny pomoc, to mi gupiio :PP
Dodi nie ma sprawymoge poprawiac humorek
mi dzis centralnie gupawka wskoczylam
az wstyd, kobieta zaraz 27 lat, w zaawansowanej ciazy, i gupawka
Kochana, ciazowa cukrzyca, zwykle nie zostaje po porodziemiejmy nadzieje, ze u Ciebie tez tak bedzie i sobie w diably pojdzie :*
Monia ale fajnie ze Ci paczka przyszla juzrob zdjecia i slij
ja sie nie moge doczekac az zaczne prac rzeczyreczniczki i przescieradla juz popralam
jeszcze pieluszki tetrowe, najlepiej kilka razy bo one cos "twarde"
A na obiad cycek kurzy a'la schabowy, ziemniak, salatka z mieszanki salat, pomidorkow cherry i ogora, i nie wiem czy z oliwa i cytryna czy ze smietanakusi mnie ta smietana
obiad, nic specjalnego, ale jedyne co mi dobrze wychodzi
no dobra jeszcze lazanki najlepsze w rodzinie robie
Ja wam pozniej opisze jak Darkowi sledzia w smietanie zrobilam, na poczatku jak razem zamieszkalismyMoni&, Dodi, Ruda27, Sylka, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
Moni rewelacja że szwagierka Ci takie paczki robi... to jest zajebiście przyjemne oglądać takie miniaturki
Ruda teraz sobie wyobraziłam jak Ci ten lekarz w buszu miesza hehehehehe
ja ostatnio tak cedziłam sama z siebie bo przed ostatnio wizytą oczywiście pozacinałam się jak przy świniobiciu i przyłożyłam sobie papier toaletowy potem żeby nie mieć majteczek w kropeczki a podczas badania ph lekarz pierwsze co zrobił to resztkę papieru, który mi się przykleił, wyrzucił do kosza... ale zonk haha
Aggie luzik ja mam 30 na blacie a jak czasem zacznę to OMGja też nei mogę się doczekac prania, ale z tym musze się jeszcze wstrzymać bo po 1) teściowa by swoje pomyślała a po 2) nie ma sensu prać za wcześnei skoro i tak wszystko jeszcze poleży... myślałam, ze nam opiszesz jak Darkowi smakowało i jak mu śmietana siedziała.....
Ruda27, Aggie, Sylka, celia, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kada Ty to się ze wszystkim widzę uwinęłaś na maxa hehe a myślałam, że tylko przy pierwszym dziecku tak przyszłe mamy szaleją
ja pewnie też nei wcześniej będę prała jak w lipcu bo m weźmie urlop pewnie w drugiej połowie czerwca, cza będzie pomalować, jakieś porządki jeszcze porobić i nie miałoby sensu wcześniej tego robićcelia lubi tę wiadomość
-
hehe Kada bez wentyli
te jakies ladne sa
Hahaha Dodi jestes najlepsza
A co do prania, to D. w sobote albo w niedziele bedzie malowal (jeszcze raz) w sypialni, i potem droga wolna z praniem. Ja wole sie pospieszyc bo sie wszystko moze zdarzyc, tym bardziej ze nadal pracuje (kolejne 3 tyg - 13 dni oracujacych), wszystko musi byc gotowepotem tylko czekanie
Dodi lubi tę wiadomość
-
haha Dodi niezle z tym papierem:P zrobilam juz kilka zdjec, potem jak.wlacze laptopa to wam wrzuce bo ze smartfona niewygodnie:P
kurde nastalam sie przy robieniu obiadu i plecy mnie bola, musze troche polezec. sie zastanawiam jak ja wytrzymywalam w pracy na nogach 12h hwheDodi, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Ale tu dziś wesoło
A u mnie znów była kumpela, dostała przepustkę na 4 godziny. Cały czas podają jej oksytocynę dopochwowo, 3 razy na dobę. Monitorują jej stan i dziecka. Wody jeszcze ma, czasem jej się sączą... Tutaj po prostu tak jest, póki wszystko w porządku z mamą i dzieckiem to nie ingerują. Liczą, ze wszystko samo ruszy. Tylko to czekanie najgorsze.... Ale mówiła, ze chyba zaczyna się coś dziać więc zaciskam mocno kciuki
A mnie naszło na zupkę mleczną :p taką z zacierką - smak dzieciństwaDodi, Moni&, Ruda27, Aggie, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
No to ja już po 'widzeniu'
Maleństwo waży już 1440
Leży główką w dół i chyba jej się nie spodobało badanie, bo wciąż kopała i zasłoniła buzię rączkami
Cudnie było ją zobaczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2014, 16:31
Camille87, Dodi, Kasieńka:), MILA, Moni&, Sylka, Ruda27, Aggie, Magda2013, positive, mala_mi lubią tę wiadomość