Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny gratuluje udanych wizyt
dzieci rosna jak na drozdzach
My bylismy w zusie i oczywiscie nic nie zalatwilismymam przyjsc 10 czerwca z kolejnym zwolnieniem i swiadectwem pracy wowczas wypelnie deklaracje u urlopie macierzynskim i rodIcielskim
Zajechalam tez do firmyludzie fajnie mnie przyjeli podziwiali brzuszek
Nawet moj kierownik wpadl sie przywitac bo dziewczyny w ksiegowosci balamucilamogolnje super!
Aha no i moj maz bedzje jeszcze objety grupowym ubezp w pzu do konca lipca wiec jak urodze w lipcu to dostanie 2400 a jak w sierpniu to 1500 bo juz bedzie indywidualna kontynuacja wiec musze sie spieszycDodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Celia ale Justysia już spora, super
wyobrażam sobie jak buźkę zasłaniała, to takie słodkie oglądać te nasze cudne maleństwa
Kamila szkoda że nic nie załatwiłaś ale przynajmniej dobra wiadomość jeśli chodzi o ubezpieczenie. Kto by pomyślał, że termin porodu można na przykład ustawiać pod kasęCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka trzymam kciuki za Twoja znajoma, oby juz urodzila zdrowe malenstwo:)
Celia gratuluje udanej wizyty!
to biale to taki kombinezonik, taki slodki misiek:)
mam i male rozmiary od 56 i wieksze. ledwie co paczka przyszla to gadalam przez skype ze szwagierka i juz mi pokazywala kilka ciuszkow kupila bo sie nie mogla powstrzymac a miejsce jej sie w domu zrobilo hehe. bedzie matka chrzestna dla KacperciaDodi, Sylka, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnySuper Monia
Moja bratowa pisala ze kupila mi kocyk taki grubszypisala ze cudny
ale wczesniej tez juz wysylala paczke z ubrankami. Oni nie maja dzieci i nie planują sfad chyba ta fascynacja malutkimi ubrankami
Ruda27, Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane jestem
Wiec tak.. Teoretycznie jest ok. Lekarz powiedzial ze szyjka zamknieta i ok 3 cm bo sprawdzil recznie tylko.. Wody w normie..
Maluszek juz nie jest taki maluszek.. On wielkosci nie podawal ale oczywiscie sama kukalam i zapamietalam. Wiec glowka rosnie i dalej jest duza i to sporo.. Z tych danych wychodzi ze wazy ok 1970 sle wiaodmo to orientacyjne.. Wyszlam to oczywiscie sie martwilam zamiast cieszyc, moj maz wnerwiony na mnie ze panikuje ze wydziwiam.. Lekarz powiedzial ze zabardzo przezywam, ze jest wszystko dobrze, ze po rpostu synek jest wiekszy tak jak tata i mamai ze mam taka nie byc bo o wszystko dopytywalam pare razy.. Moja siostra powiedziala, ze skoro 2 lekarzy mowi ze jest ok to chyba jest.. W sumie to 3 lekarzy bo na poczatku maja bylam tu w szpitalu i tez mowili ze jest dobrze, mimo ze ma wieksza glowke to nic nie znaczy.. W sumie durna jestem bo czytalam ze wiele dziewczyn tak mialo i dzieci byly zdrowe. Jedynie mnie martwi kosc udowa.. Rosnie, ale jest mniejsza w stosunku to reszty. Kiedys jakas dziewczyna napisala, ze to moze byc zespol downa ze czesto to jest symptom..
A i jest glowka w doli powiedzial, ze juz raczej sie nie obroci
To tylemoj wiercipietek
wypycha sie caly czas
Monia masz zajebista szwagierke naprawde!kurde jak to fajnie jak ktos bliski cos kupuje.. U mnie moja mama zaczela cos powoli i to dla mnie ogromna radosc jest.. Juz nie mowie o wielkich zakupach, ale sam fakt ze ktos mysli u was i cos kupuje czy szuka
Celia ciesze sie ze widzenie z corka udane!
Dodi, Moni&, Sylka, Aggie, celia, MILA, Camille87, Magda2013, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda Słońce skoro juz tylu lekarzy powiedziało Ci, ze jest ok to może się już uspokoisz trochę? Napewno wszystko jest teraz i będzie w porządku, więc nie martw się na zapas i nie czytaj głupot w necie..... Spokojnie, już nie dużo Wam zostało
Dziewczyny fajne macie te bratowe, szwagierki i rodzinyRuda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
Daria to super ze jest ok, szyjka tez dobrze no i wody sie unormowaly. nie przejmuj sie główka bo skoro tylu lekarzy mowi ze jest ok to musi byc ok. i nie wmawiaj sobie zespolu downa i inych chorob bo do porodu zwariujesz! kochana Twoj Natanielek urodzi sie zdrowiusienki jak rybcia i tego sie trzymaj :*
Kamila to zycze Ci zebys urodzila w terminie:) takie czasy ze kasa najwazniejsza eh:/ mnie tez mąz ubezpieczyl bo w pracy maja ubezpieczenia grupowe wiec tez cos dostaniemy. zawsze cos wiecej niz tylko becikowe:P
Dodi, Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Daria chyba muszisz dostać porządnego klapsa na tyłek
Masz się uspokoić i to natychmiast, bo Nataniel to wszystko czuje!
Skoro wszyscy lekarze mówią, że jest ok to nie doszukuj się chorób u małego! Jest zdrowym, dużym chłopcem i taki się też urodzi!
Ciesz się, ze masz tak cudownego synka!Ruda27, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySie naczytalam teraz troche na necie. I ogrom przypadkow gdzie byly rozbieznosci w wymiarach, zwlaszcza w 3 trymestrze, bo tez ciezej zmierzyc malucha.. Co czytam to dzieci rodzily sie nirmalne, proporcjonalne i zdrowe
wiec sie max uspokoilam
Wiem ze jest dobrze, moj maly byczek sobie rosnieMoni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość