Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti, witam
A ja sie zdrzemnelam, i mnie glowa pekabuuu a zgaga taka ze ogniem zione ;( no coz, takie uroki
mialam ochote na ciasteczka z kokosowym kremem, ale probuje sie najpierw zapchac owocami
zeby nie bylo ze sobie folguje
Camille87, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Witaj doti
Kamila ja tylko napisałam to co lekarz mi powiedział, ale skoro u Was dwukrotnie się sytuacja powtórzyła to może większa tendencja jest do dużych dzieci kto wie
hihihi też sobie to teraz wyobraziłam z tym goleniem
Magda tak więc zapamiętamy tą sytuację napewnoMagda2013, Camille87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jestem:P
przyjechal tata do nas bo musialam mu cv napisac i wyslac bo internetu nie maja, a on na razie na.bezrobociu siedzi. 35 lat w jednej firmie i trach likwidacja,.dobrze ze chociaz odpraee dostal. potem pojechalismy go odwiezc i poszlismy na spacer po parku, na szczescie przestalo padac:) teraz znowu troche kropi.
zjadlam znowu truskawki i tosta na kolacje:P ale mieszanka hee
Kasienka super ze juz taka kluseczka pobad 2 kg wow:D
Kada 5 kg ponad masakra napewno przez cc sie urodzil bo tak to nie ma.opcjo chyba.
Sylwia super ze maluch ma czkawke:D sie odwroci i jutro zacznie dokazywac:)
moj dzisiaj to jakis nadpobudliwy byl, od rana non stop sie ruszal,.przewracal, kopniaczki dopiero na spacerze pewnie go ukolysalam i spi hehe:P
Witaj Dorota:)
dzisiaj zauwazylam ze mi pępek wyłazi:D a krechy dalej nie mam
Agus masz motywacje przynajmniej odliczasz czas to Ci szybciej zleci:)
nie bede powtarzac ze nie powinno tak byc ze kobieta w ciazy zapier**** eh co za krajRuda27, Dodi, Aggie, celia, Sylka, Magda2013 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMi pomagaly zimne oklady na czolo jak mnie tak bardzo mocno glowa bolała..
Dziewczyny wyczytalam ze teraz nasze dzidzie potrzebuja bardzo duzo wapnia bo twardnieja kosci i ten wapn pobieraja od nas, wiec musimy duzo wapnia dostarczac.. ja duzo mleka pije ale mysle moze twarog zaczne jescDodi, Ruda27, Moni&, Aggie, celia, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila tez czytalam, dlatego jem platki z mlekiem bo samego nie lubie
Monia to fajnie jak Kacperek dzisiaj taki aktywny :Dmoj tezbyo, ale teraz na wieczor spokojny..
Liczycie ruchy? Ja tak raczej mniej wiecej.licze te pierwsze 10 ruchow od 9 rano..przewaznie sa do 10 lub 10:30Moni&, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie licze ruchow bo maly budzi sie razem ze mna ok 7-8 i o 9 zazwyczaj juz sisie nie rusza
ja go caly czas prawie czuje, odkad jest posladkami w dol to kopie mnie gam nisko ze az boli a nad pepkiem glowka caly czas sie wypycha taka twarda jak dotkne
Moni&, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie licze, nie ma sensu skoro moje Sloneczko zaczyna zycie po 21
dzis wyjatkowo w drodze z pracy sie wyginala a tak to zwykle cisza
Wyprobuje te okladyna pewno nie zaszkodza
A zapomnialam wspomniecja to dzis caly dzien sluchalam ze promienieje, ze rozkwitam, ze ciaza mi sluzy
w koncu sie doczekalam
:D:D Alee... pewnie troche fryzjer pomogl, i wczoraj kupilam sobie krem na dzien z Olay z odrobina podkladu z Max Factor i dzis wyprobowalam, lekki
bez poczucia maski, i lepszy jak bb cream z loreal jaki probowalam (loreal musialam kilka razy w ciagu dnia nakladac bo splywal kolor, a olay w ogole
)
Camille87, Ruda27, Moni&, celia, Dodi, Sylka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAvgie ja wczoraj jak do firmy pojechalam to mi dziewczyny naslodzlily ze ladnie wygladam i ze nie przytylam
jak im powiedzialam ze 15kilo na plusie juz mam to wielkie oczy zrobily
ale upieraly sie ze nie widac
uroslam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 21:40
Ruda27, Moni&, Aggie, Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny