Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo moj jest uparty i bardzo lubi roslinki kwiatki itp
Pojechal sadzic pomidory i papryki w foliaku ktory sam zrobil
Jak wrocicie do Polski to Twoj tez bedzie mial okazje sie wykazac
Poki co niech odpoczywa hihiDodi, Ruda27, positive, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila super! Wszystko swoje
No juz tak mowilismy ze porobimy u mamy bo za rok chce miec tam truskawki itd.. Tylko wlasnie gorzej z zajmowaniem sie tym ciaglemoj to woli cos porobic przy domu, niekoniecznie grzebac w ziemi
Ale tu rzeczywiscie nie ma co robic, w mieszkaniu rzadko cos do naprawy jest, wiec on za duzo obowiazkow nie ma ( ja z rezzta tez (sprzatanie i gotowanie).. Powiedzialam mu ze niedlugo to sie pozmienia, nie bedziemy sobie tak beztrosko lezec pol dniaCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
hej a ja wsiąknęłam na allegro ... kocyki wózki... już mam dość... chciałabym mieć wszystko powybierane i już z głowy
sylvka cieszę się że maluszek się odezwał...
gratulacje dla koleżanki...
co do ubranek mam kilka szt 50-56... bo obstawiam że dziewczynki zawsze ciut mniejsze się rodzą niż chłopcy... choć fakt że kupowanie takich małych ubranek jest ryzykowne... i czasem starczają na dwa-trzy tygodnie...
Ruda27, Dodi, Camille87, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo my mamy wszystko swoje truskawki tez
Niestety w tym roku zmarzla nam czeresnia wiec owocow nie bedzie
Wiadomo ze w mieszkaniu to raczej kobiety maja wiecej obiwiazkow tyk bardziej ze nic wam sie nie psujemoj maz wczoraj do mnie powiedzial zebysmy korzystali z blogiego lenistwa bo niedlugo juz sobie nie pozwolimy na siedzenie i robienie co chcemy
powaznie sie nad tym zastanowilam
Positive ja do konca sama nie wiem jaki sie urodzi moj Kubus bo qymiary z usg swoja droga a ilosc tluszczyku i rzeczywista waga swojaale lepiej podwinac rekawki niz jakby mialy byc za male ale ja tez mam po siostrze duzo malych ubranek wiec zabezpieczona jestem
Ruda27, positive, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Ja juz po wizycie. Wszystko u nas dobrze.. tylko małą dalej ulozona pośladkowo
jak sie nie odwroci to cesarka... i mój mały pulpecik wazy 2213g szok
700 g przybrala w 3 tygodnie. Ale bedzie klocek
Ruda27, mala_mi, Dodi, Sylka, kada24, Aggie, Camille87, Magda2013, celia, Moni&, MILA, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Was nadrobic, ehh...
Sylwia, ciesze sie ze z malym wszystko oki ciesze sie ze juz cos znowu czujesz
Kasienka duza kluseczka juz
hmmm za dlugo nadrabialam, zeby wszystko spamietac... a teraz moj mozg na scianie, musze sie zdrzemnacbo padlam po robocie jak kawka
12 dni do konca wooohooo(serio juz nie wyrabiam)
Dzis mialam ostrzezenie, ze za duzo chorobowego bralam (2 razy nie poszlam, i raz sie zwolnilam bo myslalam ze zejde z tego swiata!), nawet nie wiecie jak sie wkurwilamco za popierdolony kraj...
Ja z mala bede jakies 9 miesiecy, zobaczymy jak finansowo, to moze wezme dodatkowe 3 bezplatnego urlopu... ale wracam na sob i niedziela od 16 do 20 wiec i tak jakbym caly czas byla z Niunia...
Lece pospac, odezwe sie pozniej :*Ruda27, Dodi, Sylka, Camille87, celia, Moni&, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny