Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylka...Maluszek na pewno się odezwie...Ułożył się głęboko....I smacznie śpi
Więc czekaj , a zapoda Ci niejednego kopniaka
Moni...Ja też zdeklarowałam się w pracy ustnie, że rok zostaję w domu...
A czy będę miała do czego wracać...to czas pokaże... Staram się teraz o tym nie myśleć.
Dodi, Sylka, Moni&, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Positive śliczne te kocykitakie inne....
Ruda całe szczęście hehe no to na zdrowie w takim razie
Pekinko ja na około na szczęście mam co najmniej ze 3 biedry więc mam nadzieję, że wieśniaki nie rzucą się tak bardzo akurat na kocyki a jutro Matki Boskiej pieniężnej, więc jestem zmuszona poczekać
agapast ja nie twierdzę, że sie średnio opłaca roczny urlop bo coś za coś.... na szczęście nasza pos....e państwo zapewniło nam możliwość pobycia z maleństwem dłużej o pół roku i ja to bardzo cenię i nie mówię, że na kasie śpię jak widać wyżej ale jeśli za cały rok weźmiemy 80% to jakoś się da radę bo gdybym miała przez pół roku brać 100% a potem 60% to już byłaby przepaść. Pożyjemy zobaczymy jak to będzie
Sylka nie zazdroszczę tych przeżyć, ale najważniejsze że jest okno cóż, nasze bąble jeszcze nie jednego figla nam pewnie spłatają
jakby to mój powiedział: pewnie się gdzieś po kręgosłupie wyspinał
tak zawsze powtarza jak Amelka ucieka hehe
pekinka82, positive, Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
SYLKA, cały czas wypatrywałam info od Ciebie. Tak sądziłam, że pojechaliście do szpitala - najlepsze wyjście w takiej sytuacji! Na tej obczyźnie rzadko robią Ci jakieś badania, więc taka wizyta na pewno Cię uspokoiła
Uffff, cieszę się razem z Tobą, że z synkiem wszystko jest w porządku
Sylka, Moni&, pekinka82, Dodi, positive, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
Sylka gratulacje dla koleżanki
ale maleństwo się urodziło .... (i weź tu przewidź człowieku jakie ciuszki na start kupić
)
Moni ja mam to samooooprzebrałam się tylko, ale pół dnia z kompem w łóżku już leżę, nie cierpię takiej pogody wrrr
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 14:54
pekinka82, Moni&, positive, Sylka, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
hahah właśnie sobie wizualizuję.... na szczęście sporo ciuszków mam z krótkim rękawkiem od 56, więc mogą ewentualnie "robić" za dlugi rękaw hehe
Moni dobra jesteśale przynajmniej masz toskawki
ja zrobiłam sobie koktajl truskawkowo jagodowy przedtem seseseses........
Magda fajnie, ze jutro położnamy jutro mamy kolejne spotkanie też
Magda2013, Sylka, Ruda27, Moni& lubią tę wiadomość
-
No z tymi ciuszkami to nigdy nic nie wiadomo, ale lepiej mieć za duże niż za małe
Ona urodziła miesiąc wcześniej, więc zrozumiałe, że synek jest malutki. Musimy być dobrej myśli, ze donosimy nasze ciąże do końca
Ja musiałam się chwilę położyć, ten stres mnie wykończył. Teraz już troszkę lepiej, ale strasznie bolą mnie plecy... Może rzeczywiście mój maluch przytula się do kręgosłupaJak leżałam w końcu poczułam jakiś ruch. Minimalny, ale był!
Camille87, Ruda27, Dodi, mala_mi, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja sie zdrzemnelam
No Sylka superdobrze ze pojechaliscie do szpitala najwazniejsze ze dzidzia jest i zyje! No i gratulacje dla kolezanki
Co do opieki nad dzieckiem chcialabym tak jak Daria minimum 3 lata zostac z dzieciekm ale realia sa takie ze maksymalnie po roku bede musiala wrocic do pracyniestety kredyt sam sie nie splaci
po tym czasie moze wynajkiemy tesciowa do opieki, zawsze lepiej niz obca osoba..
Ruda27, Sylka, Dodi, positive, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia dobrze ze byl minimalny ruch, teraz juz sie pewnie obroci
Gratulacje dla kolezanki
Ja ubranka mam 622 szt tylko na 56 ktore dostalam.. Lepiej miec wieksze, malenstwa szybko rosna to jak sie urodzi 56 cm to pouzywa tyle co nic
Kamia ja tez sie drzemnelama moj jeszcze chrapie, jej ilez to mozna
Monia nie dziwie sie ze nie chce sie wychodzic, chyba ze po truskawki
Dodi lez i odpoczywaj. Pogoda tylko do tego nastraja
Ja zaraz wstane tez obrac se truskawy, obiad sie juz ulozyl to czas na pysznosciCamille87, Sylka, Dodi, celia, Moni& lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa na 56 tez nie kupuje ubranek, przeciez dzieci rodza sie 55-58 to moze w dniu narodzin beda dobre
ale za chwile wyrosna..
Daria moj maz na dzialce dziala
Kasienka jak po wizycie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 16:24
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZgadzam sie Kamila, dzieci sie rodza z takimi cm wiec bez sensu miec za duzo ubranek 56 o i w ogole zaloza
Twoj maz to fajnie dziala, moj to jest len. Chociaz mowi ze jak bedziemy w polsce i bedzie mogl robic u mamy przy domu to bedzie robil.. Ta zobaczymy
Kasienka jeszcze nie pisala..Camille87, Dodi lubią tę wiadomość