Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia napewno na oko, ale lekarze znaja sie i wiedza mniej wiecej ile ma 1,5 cm czy 2 czy 3.. Ja mialam 3,5 a ostatnio moj powiedzial ze sie skrocila ale troche i mam sie nie martwic. I tu lekarz powiedzial ze ma ok 3 cm ale tez recznie spr.. Wiec cos w tym jest.. Prawde mowiac na Twoim miejscu bym sie troche oszczedzala 1,5 cm to malutko chyba
-
czytalam tez ze wazne jest czy nie ma jakiegos rozwarcia, moja jest zamknieta. martwi mnie to bo lekarz nie dale zadnych zalecen zeby sie oszczedzac itp, jego zdaniem wszystko jest ok. duzo to ja nie robie i tak, bo co mozna robic siedzac caly czas na l4, czasem odkurze bo tesciowa sprzata, gotuje, robi zakupy. bede musiala troche przystopowac ze spacerami na wszelki wypadek
positive lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz tez bada "ręcznie" ostatnio mówił ze wszystko okey, ale idę teraz 10 to wiem, ze bedzie badał. Zobaczymy, bo tez mnie to ciekawi, bo zależy od dnia ale nieraz dość często twardnieje mi brzuch.
Dziewczyny, na pewno dam znać i wrzuce foty wózka. Sama jestem go ciekawa na żywo ale nie jest to moj typdla mnie jest za bardzo ekstrawagancki.
Dziś jak byliśmy na łódce na rybach, to jak tylko dotknęłam wedke to moja mała sie ozywialaa jak siadalam i ja odkladalam to cisza
Zapomniałam Wam napisać, ze jak ktoś ma kartę sklepu Selgros, to jest duża promocja, bo 5 kg proszku Lovela kosztuje 35 zł. Ja kupiłam do białego i do koloru.Magda2013, Camille87, Dodi, Ruda27, positive lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Kochane, my wrocilismy z kina faktycznie bylo glosno ale wzielam koc zlozylam go w kostke i przykrylam brzuch, maly sie ruszal wiec pewnie slyszal i caly film myslalam tylko o tym nie moglam sie na filmie skupic
mam nadzieje ze wszystko u niego ok!
Co do szyjki - odkad wyjechalismy brzuch bardzo czesto mi twardnieje w kinie to mialam wrazenie ze co 15 min kialam twardy
I pierwszy raz mialam bolesny skurcz! Bylismy w sklepie poczulam ze mi duszno i goraco brzuch byl twardy i podbrzusze mnie bardzo zabolalo... moze za duzo wrazen, czyt.chodzenia... dobrze ze wizyta juz we wtorek po powrocie zapytam o szyjke zeby zbadal na usg bo zawsze bada recznie tak jak i wam!
Madzia Twoja szyjka faktycznie dluga!positive, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Camille w kolejce tez juz byłam puszczona i to miłe ale jakby mnie nie puścili to bym sie zesikala
co do kichania zdarzyło mi sie to raz. No niestety, nie wszystko w ostatnim okresie ciazy funkcjonuje tak jak powinno.
Madzia a Ty co załatwiasz z zusem?Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
na nastepna wizytw ide 18 ale raczej nie bedzie mnie badal bo mowil mi kiedys ze przy prawidlowej ciazy gdy nic sie nie dzieje bada 3 razy szyjke w ciagu calej ciazy, wiec pewnie zbada dopiero pod koniec ciazy...zapowiedzial tylkk ze na poczatku lipca zrkbi mi wymaz z pochwy na paciorkowca to moze wtedy jeszcze zbada szyjke. wiem ze jest dobrym lekarzem, ma dobre opinie, wiwle moich znajomych prowadzilo u niego ciaze i urodzily zdrowe dzieciaczki. on jest czasem troche roztrzepany moze mi zle powiwedzial, kiedys w karcie ciazy wpisal zly tydzien ciazy i sie zastanawial jakim cudem on tak wpisal.kurde nie wiem, bo jesli szyjka naprawde bylaby krotka to musialby cos powiedziec na temat zebym uwazala, sie oszczedzala itp.
a jeszcze moj synus znowu pokazal bezwstydnie swoje klejnoty hehe, przynajmniej nie bedzie niespodzianki bo moja sasiadka miala urodzic corke a urodzila syna, z kolei inna sasiadka byla pewna ze ma miec synka a urodzila corke
kada wspolczuje ze bylas na nogach juz tak wczesnie
ja sobie jeszcze smacznie spalam:)
a tak w ogole to witam sie w sloneczny dzionek
a co do urlopu macierzynskiego to slyszalam tez ze do dwoch tygodni po porodzie mozna zalatwic
Ruda27, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Jejku Kada jak wcześnie już działasz
odprawa męża i córci??
Ja już jak co rano w tym tygodniu kanapki mężowi do pracy zrobiłam. Bije się z myślami czy się jeszcze położyć heh. Muszę dzisiaj skoczyć na zakupkikurcze od weekandu upały-ech
Coś mnie krzyż boli...
W poniedziałek pierwsza Szkoła Rodzeniaoczywiście godzina do bani-od 15, wiec mój mąż nie ma szans być. ..Mami namówię
potem 12 czerwca wizyta i 16 czerwca upragnione usg
Dzisiaj Babcia męża wychodzi już do domu...nie byłam w odwiedzinach w szpitalu-stan był dobry-jakby było źle nikt by mnie nie powstrzymał!! A panuje na oddziale paciorkowiec i biegunka zakaźna
Mąż odbiera dzisiaj Babcię.
Ale się rozpisałam
Miłego dnia :-*
Moni&, Ruda27, positive, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość