Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
aggie paranoja jakaś w tym kraju... ciekawe czy angielki też tak traktują...
nie wiem co się stało... ale wspieram cię najmocniej...
a gdybyś powiedziała że prosisz o zbadanie szyjki...
dobrze że chociaż ci ten pas dali zawsze to jakieś odciążenie dla kręgosłupa...
lanusia bądź dobrej myśli... dostałaś już sterydy na płucka i wszystko będzie dobrze...trzymam za was kciuki i czekam na wieści...
madzikowy ja nie w temacie... co z tym wózkiem twój kupił sam?? oj to się nie dziwię że nerwy miałaś...
-
nick nieaktualny
-
Aż się w głowę podrapałam czy mi na wzrok nie padło

Przebiegł dosłownie 3m ode mnie, bo siedzę przy samych drzwiach od tarasu
I to otwartych haha dobrze, że do chaty mi nie wlazł 
Kurde nie wiedziałam, że łosie są takie wielkie
Ruda27, Dodi, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
Lanusia trzymaj sie bedzie dobrze
zostaniesz troszke dluzej w szpitalu,bedziesz pod fachowa opieka.Na pewno wszystko bedzie oki
sciskam !
Madzikovy faktycznie,niezly Ci numer wywinal Twoj maz. Moim zdaniem wozek powinien sie podobac obojgu rodzicom,obojetnie ile kosztuje. A juz tym bardziej za taka cene.
Kada fajnie, ktoras mamusia bedzie miala trojaczki,sama chcialam miec blizniaki
Aggie tez jestem ciekawa czy tak samo traktuja angielki?
Co za porypany kraj
nic sie nie przejmuja czlowiekiem a jak dochodzi do tragedii do wszyscy lekarze rece umywaja. Powinnas cos nasciemniac i tyle. Tu chodzi o Ciebie i Twoja coreczke !!
Sylka co za widok
Dodi, celia, Moni&, positive lubią tę wiadomość
-
Aggie to na prawde dziwne ze nie zbadali Cie tylko "w ciemno" uwaza że to od pleców...masakra.. a jakbyś poprosiła o zbadanie ? Ciekawe czy by odmówili !
hehh Sylka łos !! nieźle
ja mam za to sarny, biegaja takie 3 a jedna taka malutka, wnioskuje że to rodzinka 
ja jestem po mega kolacji, jajka z pomidorami i ogórkami na dziś wystarczy
Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dziewczyny, ja prosilam o badanie, tlumaczylam, ze mama prawie poronila przez skracajaca sie szyjke, pokazywalam ze w dokumentacji jest ze moja szyjka byla skrocona, ze jest ryzyko skracania sie i wysokie ryzyko poronienia, ze za dlugo czekala na to moje serduszko, ze ja kocham i nie dam zrobic krzywdy... nie pomoglo
ja sie tam poplakalam... ale za to poradzila brak sexu, ot przez bol plecow
no kuzwa, sorry, mam dzis zly dzien
i najchetniej bym krzyczala, klnela i lala kogo popadnie
-
Boże....Aggie....współczuje...cholera jasna skracajaca sie szyjka jest niebezpieczna a oni to traktują jak ....Aaaa!! Dziś mogę krzyczeć razem z Tobą.
Camilla ale masz fajowo
pewnie Ci szybko zleci jak będziesz miała tyle atrakcji 
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, moze i chciał dobrze, bo wiedziałam ze mu sie podoba i on tez lubi te oryginalne rzeczy ale juz sama nie wiem... Sa ładniejsze wózki...
nie wiem, juz na 100% ma byc jutro u nas wiec zdam wam relacje. Na żywo widziałam tylko gondole i wyglądała ładnie, ale ja sie nie obawiam gondoli tylko właśnie spacerowki.
amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
Madziu a może można ewentualnie wymienić na inny jak Ci nie będzie pasował ? W sumie z jednej strony to fajna sprawa że tak angażuje się w zakupy dla dzidzi itd a z drugiej chyba powinien się skonsultować.
Daj jutro foty koniecznie

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
po apapie przeszedl mi bol glowy. to byla ekstremalna sytuacja bo zawsze sie powstrzymuje nawet od tego cholernego apapa.
Sylwia ale mialas widok , super:)
Madzia moze na zywo ten wozek bedsie fajny,.zdaj jutro relacje:)
Ahus wspolczuje, eh co za konowały zasrane jak mozna nie zbadac skoro Ty sie zle czujesz? a powiedz czy jesli poszlabys prywatnie gdzies, zbadaliby Ci ta szyjke?
Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualnyAggie wspolczuje
ja pierdziele masakra, co one tam robia ze nawet szyjki im sie nie chce sprawdzic 
Madzikovy to daj znac jutro jak wozek
tak go ogladalam pozniej i nie jest zly jakis.. Ogrygnalny 
Monis ciesze sie ze bol glowy przeszedl! Czasami apap jednak lepiej wziac niz sie meczyc..
Mnie cos zab pobolewa, wiec czeka mnie wizyta..juz chyba znieczulenia nie mozna, do tego bede musiala isc do kogos innego bo moja dentystka byla w ciazy wiec lipa..
Ja juz wyprysznicowana i w lozku
Ciekawe co tam u Jus..
Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość
-
dziewczyny jak wam lekarz bada szyjke? bo mi normalnie palcem, dzisiaj stwierdzil ze szyjka bardzo ladnie trzyma, ze bedzie ładne 1,5 cm i ze ogolnie super, zapytalam czy to nie za malo a on powiedzial ze jest lekarzem i widzi to, mam nie czytac glupot w internecie tylko zaufac jemu. z drugiej strony nic mnie nie boli, nawet brzuch mi ostatnio w ogole nie twardnieje wiec chyba.faktycznie jest ok...
Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość
Monis
[/link]

-
nick nieaktualny