X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Sierpniowe Mamusie ;)
Odpowiedz

Sierpniowe Mamusie ;)

Oceń ten wątek:
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kazali mi brac paracetamol ;/ pozniej sie odezwe bo jestem tak zalamana pewnymi wiesciami ze nie mam sily myslec ;( zycie jest niesprawiedl;iwe a Boga to chyba kuzwa nie ma :/

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Aggie.. Nie mow tak.. Trzymaj sie :*

• positive Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aggie paranoja jakaś w tym kraju... ciekawe czy angielki też tak traktują...
    nie wiem co się stało... ale wspieram cię najmocniej...

a gdybyś powiedziała że prosisz o zbadanie szyjki...

dobrze że chociaż ci ten pas dali zawsze to jakieś odciążenie dla kręgosłupa...

lanusia bądź dobrej myśli... dostałaś już sterydy na płucka i wszystko będzie dobrze...trzymam za was kciuki i czekam na wieści...

madzikowy ja nie w temacie... co z tym wózkiem twój kupił sam?? oj to się nie dziwię że nerwy miałaś...

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • Sylka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O kurde blaszka!!! Właśnie łoś mi przebiegł przed tarasem..... :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2014, 19:35

positive, Ruda27, Magda2013, mala_mi, Dodi, celia, pekinka82, Moni& lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • positive Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylka takie uroki norwegi ;-)

a swoją drogą niezły pewnie miałaś widok...

Sylka, Dodi, Moni& lubią tę wiadomość

Czekamy na Alicję naszą Kruszynkę
    34bw3e3k2fqbxgb6.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Sylwia ale fajnie :D

Sylka lubi tę wiadomość

• Sylka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aż się w głowę podrapałam czy mi na wzrok nie padło :P
    Przebiegł dosłownie 3m ode mnie, bo siedzę przy samych drzwiach od tarasu :D I to otwartych haha dobrze, że do chaty mi nie wlazł :D

Kurde nie wiedziałam, że łosie są takie wielkie ;)

Ruda27, Dodi, Moni&, positive lubią tę wiadomość

f2w39jcgqwt6nja8.png
    relg3e5e7k7mhx6f.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łoś super ktoś :)

Sylka, Moni& lubią tę wiadomość

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• Magda2013 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia trzymaj sie bedzie dobrze :) zostaniesz troszke dluzej w szpitalu,bedziesz pod fachowa opieka.Na pewno wszystko bedzie oki <3 sciskam !

Madzikovy faktycznie,niezly Ci numer wywinal Twoj maz. Moim zdaniem wozek powinien sie podobac obojgu rodzicom,obojetnie ile kosztuje. A juz tym bardziej za taka cene.

Kada fajnie, ktoras mamusia bedzie miala trojaczki,sama chcialam miec blizniaki :D

Aggie tez jestem ciekawa czy tak samo traktuja angielki? :/ Co za porypany kraj :/ nic sie nie przejmuja czlowiekiem a jak dochodzi do tragedii do wszyscy lekarze rece umywaja. Powinnas cos nasciemniac i tyle. Tu chodzi o Ciebie i Twoja coreczke !!

Sylka co za widok :D

Dodi, celia, Moni&, positive lubią tę wiadomość

mjvydf9hx78lq90r.png
    822_20150427_223558.png
  • kada24 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co do lanusi objawow tez mam duzo sluzu raz zolty raz przezroczysty i masakrycznie duzo ze ciagle wkladki wymieniam ale lekarz mowil mi na ostatniej wizycie ze niby sluz spoko

Hanna<3
    5cfa36e136.png
    countdown-1431234000z1455429600zp.png
    Mateuszek <3 13.08.2014
    Emilka <3 08.07.2010

• amela Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie to na prawde dziwne ze nie zbadali Cie tylko "w ciemno" uwaza że to od pleców...masakra.. a jakbyś poprosiła o zbadanie ? Ciekawe czy by odmówili !

hehh Sylka łos !! nieźle :) ja mam za to sarny, biegaja takie 3 a jedna taka malutka, wnioskuje że to rodzinka :D

ja jestem po mega kolacji, jajka z pomidorami i ogórkami na dziś wystarczy ;D

Ruda27, Sylka lubią tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
    http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif
  • Aggie Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ja prosilam o badanie, tlumaczylam, ze mama prawie poronila przez skracajaca sie szyjke, pokazywalam ze w dokumentacji jest ze moja szyjka byla skrocona, ze jest ryzyko skracania sie i wysokie ryzyko poronienia, ze za dlugo czekala na to moje serduszko, ze ja kocham i nie dam zrobic krzywdy... nie pomoglo :( ja sie tam poplakalam... ale za to poradzila brak sexu, ot przez bol plecow :/ no kuzwa, sorry, mam dzis zly dzien :( i najchetniej bym krzyczala, klnela i lala kogo popadnie :(

7a4akrhm7fw1jhk0.png
  • Madzikovy Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże....Aggie....współczuje...cholera jasna skracajaca sie szyjka jest niebezpieczna a oni to traktują jak ....Aaaa!! Dziś mogę krzyczeć razem z Tobą.

Camilla ale masz fajowo :) pewnie Ci szybko zleci jak będziesz miała tyle atrakcji :)

Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, moze i chciał dobrze, bo wiedziałam ze mu sie podoba i on tez lubi te oryginalne rzeczy ale juz sama nie wiem... Sa ładniejsze wózki... :( nie wiem, juz na 100% ma byc jutro u nas wiec zdam wam relacje. Na żywo widziałam tylko gondole i wyglądała ładnie, ale ja sie nie obawiam gondoli tylko właśnie spacerowki.

amela, Dodi, positive lubią tę wiadomość

Kochana Złośnica...:*
    n59ydf9htvnd6yuy.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie rozumiem ich w takim razie kompletnie....jak tak można !!!!

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • amela Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziu a może można ewentualnie wymienić na inny jak Ci nie będzie pasował ? W sumie z jednej strony to fajna sprawa że tak angażuje się w zakupy dla dzidzi itd a z drugiej chyba powinien się skonsultować.
    Daj jutro foty koniecznie ;)

ex2btrd8qii9i9cu.png
  • Moni& Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po apapie przeszedl mi bol glowy. to byla ekstremalna sytuacja bo zawsze sie powstrzymuje nawet od tego cholernego apapa.

Sylwia ale mialas widok , super:)

Madzia moze na zywo ten wozek bedsie fajny,.zdaj jutro relacje:)

Ahus wspolczuje, eh co za konowały zasrane jak mozna nie zbadac skoro Ty sie zle czujesz? a powiedz czy jesli poszlabys prywatnie gdzies, zbadaliby Ci ta szyjke?

Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggie wspolczuje :( ja pierdziele masakra, co one tam robia ze nawet szyjki im sie nie chce sprawdzic :/
    Madzikovy to daj znac jutro jak wozek :) tak go ogladalam pozniej i nie jest zly jakis.. Ogrygnalny :D
    Monis ciesze sie ze bol glowy przeszedl! Czasami apap jednak lepiej wziac niz sie meczyc..
    Mnie cos zab pobolewa, wiec czeka mnie wizyta..juz chyba znieczulenia nie mozna, do tego bede musiala isc do kogos innego bo moja dentystka byla w ciazy wiec lipa..

Ja juz wyprysznicowana i w lozku :)
    Ciekawe co tam u Jus..

Moni&, Dodi, positive lubią tę wiadomość

• Moni& Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny jak wam lekarz bada szyjke? bo mi normalnie palcem, dzisiaj stwierdzil ze szyjka bardzo ladnie trzyma, ze bedzie ładne 1,5 cm i ze ogolnie super, zapytalam czy to nie za malo a on powiedzial ze jest lekarzem i widzi to, mam nie czytac glupot w internecie tylko zaufac jemu. z drugiej strony nic mnie nie boli, nawet brzuch mi ostatnio w ogole nie twardnieje wiec chyba.faktycznie jest ok...

Dodi, Sylka, positive lubią tę wiadomość

Monis
    relgi09k3028465t.png[/link]
    8b9686f91d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia 1,5 cm to wydaje mi sie malo, no ale nie jestem lekarzem :P wiesz ile mialas wczesniej??
    Ja mam okolo 3 cm..

Moni& lubi tę wiadomość

• amela Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też już po prysznicu, zaraz do łóżeczka :)

Moni& lubi tę wiadomość

ex2btrd8qii9i9cu.png
‹‹ 1247 1248 1249 1250 1251 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ