Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia ja tez sie anwet glupio czuje jak ktos mi ustepuje miejsca.. Ale tez sie ciesze tym
W domu korzystamjak wracamy z zakupow maz niesie takie siaty ciezkie, ledwo wchodzi na gore a ja sobie popylam z np papierem czy bulkami
a co sie bede
Jedynie mi czasami glupio ze sprzataniem, ze moj z pracy wracs i cos robi, ale z drugiej strony niech robinie ma za wielu obowiazkow po pracy to moze ogarnac co jakis czas
Sylwia tak jutro wyjazdi 3 miesiace w polsce! Powiem wam ze ciesze sie bardzo, ale z drugiej strony jakos dziwnie bo bede mieszkala u mamy, a to tez niezbyt mi sie podoba. Mamy super konakt nie chodzi o to, ale o to ze tam jest palenie
mowia ze przestana i beda na balkonie, ale ciezko to widze.. Mama to da rade ale tata
i to tyle czasu.. Dobrze ze tata jest keirowća to czesto go nie ma
Juz bym chciala miec swoje gniazdko a tak to lipa, wrocimy to do tesciowej ehh jakos damy rade..Camille87, Sylka, Moni&, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
wstałam hehe odprawilam meza i corke he w nocy i tak nie spalam bo mialam tak mega zgage ze juz nic nie dzialalo na dodatek mlody tak skakal w brzuchu jakies disco sobie zrobil hehe
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka mysle ze szwagierka zrozumie ze nie bedziesz w stanie ich ugoscic tak jakbys chciala ale ja Cie rozumiem tez nie lubie byc taka niedolezna
Daria dobrze ze juz w kibelku bylasmam nadzieje ze po porodzie to przejdzie !!
Moj synus w nocy spiraz tylko wstawalam i go nie czulam ale teraz czuje jak glowka jezdzi po pecherzu na lewo i prawo (tak mysle ze to glowka bo jak byly nozki to byly typowe kopniaki a teraz mam uczucie jezdzenia twadej glowki)
Bratowa chce jechac na paznokcie ale dla mnie to strata pieniedzy wole cos Kubuniowi kupica tyle juz nakupowalam ze hoho
Daria fajnie ze juz jedziesz do polskicieszysz sie nie?
Mam pytanie - jaki rozmiar czapeczek macie do szpitala??Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2014, 08:47
Ruda27, Sylka, Moni&, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila ja nie wiem jaki rozmiar, kupilam taki zestawik dla noworodka 2 czapeczki i 2 niedrapki
Co do polski to ciesze, sie ale tez bedzie mi smutno bo maz tutaj..
Moj to mnie paluszkami chyba gila na wieczor kolo pachwin zawszeCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria napewno rozłąka z męzem bedzie ciezka ale bedzie Was czesto odwiedzal bo nie ma daleko:) i zatęskni troche
ja mam dwie czapeczko takie malusie ale kupie jeszcze jedna troszke wieksza na wszelki wypadek;)
u mnie tesciowa pali glownie na balkonie a jak sie zapomni to ją opiepszam ze pali w domuRuda27, positive, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa czapeczek mam wiecej chyba 5-6
bo widzislam ze mama tez kupila
No u mnie pala w calym mieszkaniuwszystko zasmrodzone, w malym pokoju gdzie keidys meiszkalam to tak sie nie pali, etraz tam bedziemy odswiezac i przygotowywac.. Ale i tak mnie to jakos mierzi, ze tam to palenie jest w domu..
Sylwia ja tez staram sie cwiczyc miesknie kegla, ale zapominamjedynie jak gdzies przeczytam (wlasnie jak teraz od Ciebie)
i tez pewnie zle to robie
Camille87, Moni&, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAhaa bo ja kupilam w c&a dwie czapeczki ktore jak na moje oko sa male ale jest na nich napisane 68cm i nie wiem czy to na wzrost dziecka?
Sylka ja tez cwicze miesnie keglaalw siedzialam po turecku jak kichalam
moj blad hehe
A ja wlasnie podnioslam rolety a tu slonce!!jedziemy nad morze
Ruda27, Moni&, positive, Magda2013, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
ja cwicze miesnie kegla jak sobie przypomne. ale takie nieregularne nic nie daje chyba. tez mi sie zdarzylo podczas kichania popuscic troche moczu
Kamilka to milego dnia nad morzem! nawdychaj sie jodu za nas wszystkieCamille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Mi sie zdarzylo raz popuscic, ale to przy wymiotach, bo u mnie sa takie agresywne
Miesnie kegla powinno sie cwiczyc w nastepujacy sposob: zaciskamy tam w srodku wszystko, jakbysmy chcialy powstrzymac sie przed siusiu i tym drugimbrzuch delikatnie wciagamy (delikatnie! jakbyscie chcialo dopiac guzik w upranych spodniach) i trzymamy 10 sekund, puszczasz, dajesz sobie chwilke i powtarzasz 10 razy, 3 razy dziennie. Powinno sie uruchamiac te miesnie takze jak siadamy, kladziemy sie podnosimy sie. Wczoraj ta rehabilitantka mi wytlumaczyla dokladnie
Mam nadzieje ze pomoglam
positive, Ruda27, Magda2013, Sylka, Dodi, amela lubią tę wiadomość
-
hej...
napiszcie mi proszę jaki wózek kupił madzikowy mąż??
sylka wspołczuję ci gości pod konic ciąży... takie trochę ciut przegięcie... bo wiadomo jak jest... zmęczenie.. opuchnięte nogi... itp... a tu jeszcze goście... mam nadzieję że będą mało uciążliwe...
aggie trzymam za ciebie kciuki... to 9 dni... 45 godzin...
o badaniu szyjki już się nie będę wypowiadać bo dla mnie to jakiś absurd...
camila PLAŻA.... moje marzenie... wypoczywaj...
ruda a paleniem się nie martw... na szczęście idą ciepłe miesiące więc może uda im się dotrzymać obietnicy i nie będą palić w domu... trochę szkoda że rozdzielicie się z mężem... ale przynajmniej będziesz miała cały czas towarzystwo...
Aggie, Ruda27, Sylka, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
ja dzis tez wyjatkowo dobrze spalam, ale zauwazylam ze gorzej mi sie teraz spi na lewym boku niz na prawym.
Co do przepuszczania w kolejkach to mnie tylko raz jedna babcia przepuscila a wczoraj w kauflandzie jak bylismy to ja poszlam do kasy,maz za mna i odwracam glowe w prawo a biegnie jakas baba i przedemnie sie wepchnelaco za krowa. Drugi raz juz mialam taka sytuacje.
Camilla ja ide do zusu sie dowiedziec jak wyglada to zalatwianie macierzynskiego,jakie papiery trzeba wypisac i jakie dokumenty sa potrzebne. Ostatnio w pepco kupilam czapeczke na rozmiar 62 (3mies) ale jest taka malutka nie wiem czy nie bedzie za mala. Nie wiem ile potrzeba ? A moczu nie zdazylo mi sie popuscic jeszcze
Staram sie te miesnie cwiczyc ale wciaz zapominam
Madzikovy zdaj potem relacje odnosnie wozka
Dodi lubi tę wiadomość