Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja czytalam ze jak sie cwiczy te miesnie to sie nie powinno napinac brzucha.
Daria,palenie w domu to cos okropnego. Moze faktycznie beda wychodzic na balkon..musza w sumie.
U mnie w domu nikt nie pali,a jak nieraz ide do lazienki to normalnie czuc fajki-ktos gdzies pali w lazience u siebie i ten dym rurami idzie do nas. -
Magda ja mialam tak kilka dni ze bardzo zle spalo mi sie na lewym i sie ciagle budzilam na prawym, przeszlo samo, nie walczylam z tym bo nie mialoby to sensu, jak odpoczywalam to kladlam sie na lewej stronie
Daria, no ciezkawo z tymi cwiczeniamikto by sie spodziewal
ale nikt Cie nie goni, z czasem bedzie latwiej
Mi Darek poszedl odebrac pilkezaszalam i kupilam nowa posciel dla nas tez
a co
U nas pada, ja dalej spiaca, glodna i nie wiem co zjesca poloze sie jak zjem
Nawet koty nie maja ochote na zabawebarowa.
Ruda27, positive, Dodi, Magda2013, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewcyzny mam nadzieje ze tak bedzie z tym paleniem,o tyle dobrze ze to lato.. Tylko troche dlugo tam bedziemy z dzieckiem, a nie chce tez sytuacji ze np ja pojde na spacer a Ci beda korzystac i palic w mieszkaniu
mama to wiem ze nie bedzie ale tata to gorzej
rano przeciez wstaja i pierwsze co papieros
a ja nie chce nawet zeby w ubikacji bylo palone, w koncu tam bede tez przebywac i zaraz bede smierdziala
no zobaczymy jak to bedzie, jak sie okaze ze bedzie mi smeirdzialo to przenosze sie do tesciowej, obojetne czy ktos sie na mnie obrazi czy nie..
Sylwia a ta szwagierka taka wporzadku? Bo jakby moja szwagierka przyjechala to by sobie sama mogla wszystko robicja bym kolo niej napewno nie skakala i ona by to zrozumiala
Co do miesni kegla tez wydaje mi sie ze lepiej nie sciskac brzucha wzwlaszcza jak nam sie napinaja i tak caly czas.. Na necie widzialam filmik to zeby z wdechcem sciskac i przy wydechu wypuszczac te miesnie,,Sylka, positive, Dodi lubią tę wiadomość
-
kada24 wrote:wstałam hehe odprawilam meza i corke he w nocy i tak nie spalam bo mialam tak mega zgage ze juz nic nie dzialalo na dodatek mlody tak skakal w brzuchu jakies disco sobie zrobil hehe
Ja też codziennie i co noc mam zgagę a właściwie to mega zgagę i każdej nocy biorę Rennie. Próbowałaś może tego? Czy tylko naturalne sposoby wchodzą w grę? -
No Kada, to pelne laby
Positive gratuluje trojki na suwaczku
Gdzie zescie czytaly o tym zeby na wdechu cwiczyc? powinno sie normalnie oddychac, jak przy kazdym innym cwiczeniu! Ja juz wieki temu cwiczylam troche kegla, i nigdy nikt mi nie powiedzial wiekszej bzdury (sorry :*)positive, kada24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Positive gratulacje!!!
Kada uszy do góry i ciesz się spokojem
Daria co do mojej szwagierki - nigdy nie żyłyśmy ze sobą jakoś super blisko, ona jest starsza ode mnie prawie 20 lat więc wiesz... Nie będę Cię zagłębiać w nasze relacje, w każdym bądź razie ostatnio się poprawiły więc mam nadzieję, że to będą miłe "wakacje"Dodi, positive lubią tę wiadomość