Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też mam mdłości, a piersi to dotknąć się nie da są takie nabrzmiałe i bolesne. Na każde zwątpienie, czy aby na pewno wszystko dobrze (poroniłam w sierpniu, i 4 dni przed swoim ślubem i weselem miałam łyżeczkowanie) mówię do siebie : LIMIT PECHA WYKORZYSTAŁAM I DLATEGO MUSI BYĆ DOBRZE !!!! I wtedy zmieniam nastawienie i uszy do góry
MILA, Lanusia93, H30 lubią tę wiadomość
-
Domi IRL, do, Camille87, MILA, Paulia87, powodzenia
Ile Was dzisiaj ma wizyty
Aggie, współczuję. Dobrze, że umiesz zadbać o swoje, walcz o to USG. Od razu byłabyś spokojniejsza, i tak jesteś cierpliwa
Co za pizdy są w tym szpitalu. Zabronili mi brać no-spę na własną rękę, a czuję napięcie w brzuchu, bardzo silne, zaczyna mi twardnieć, strasznie mi się to nie podoba. Poszłam do nich, żeby mi dały przeciwbólowe to co mi powiedziały? Że nie mają czasu i mam czekać. Ale mnie zdenerwowały. Jestem TAK WŚCIEKŁA, przecież mogłam wziąć te leki sama, nic im nie mówić, ale skoro mi kazały to poszłam je poprosić Po 15 minutach poszłam znowu, u położnych nikogo nie ma, a brzuch napina się coraz bardziej. Wzięłam swoją no-spę, jeszcze na to to mnie staćMILA, Aggie lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Paulia87 wrote:I dlatego tak.... Nie byłam 18.12 to był 4 t i 3 dzień tylko pecherzyk z zarysem zarodka... I dlatego się tak denerwuje chcę usłyszeć serduszko !!! Tak się martwię jestem po 2 poronieniach i dlatego tak się boję....
ja jutro mam wizyte i tez sie boje bo zarodek ostatnio byl mam nadzieje ze serduszko jutro uslysze ze krwiak choc troche sie zmniejszył
ja tez jestem po poronieniu strasznie sie boje
Powodzenia bedzie dobrze daj znac po wizyciehttps://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
nick nieaktualnyCzy ja się juz tutaj meldowałam czy nie?
Jeśli nie, to ja przez ovu mam wyznaczony termin na 31 sierpnia, wiec ten sierpien troche sliski;) ale na razie jest:)
W czwartek USG i wtedy dokładniej się okresle.
Pozdrowienia dla wszystkich sierpniówek i nie tylko:)Gosiaczek, Lanusia93, Miniak, Aggie, Niebieska, Camille87, adakarola lubią tę wiadomość
-
Nadia, gratulacje, witamy
Camille87, trzymam kciuki. Wstaw, proszę, zdjęcie kruszynki jak wrócisz. Ja widziałam mojego na szybko i na słabym sprzęcie, tylko żeby posłuchać serduszka, a na pewno wszystkie chętnie popatrzymy na Twojego szkrabaCamille87 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyCzesc ja juz po wizycie!!
Dzidzia zdrowa, ma 37 mm raczki nozki serduszko bije pieknie takze wszystko w jak najlepszym porzadku!! Mam troche za wysokie TSH (2.14) ale powiedzial ze do 2, 5 jest jeszcze ok.
Na razie mam brac jeszcze luteine za 3 tyg mam kolejne usg juz przez brzuszek wtedy zmierzy prziernosc karkowa kosc nosowa itp
Apeluje do was dziewczyny: mi objawy ustaly kilka dni temu, przestaly bolec mnie piersi i ustaly mdlosci, jak widac to rzaden powod do niepokoju bo dzidzia dalej rozwija sie prawidlowo! Wiec po pierwsze nie myslcie negatywnie gdy objawy ustana a te z was ktore maja zle doswiadczenia z obumarla ciaza ktorej "objawami" bylo ustanie objawow - nie rozpowszechniajcie takich informacji na forach BLAGAM bo niepotrzebnie denerwuja i stresuja ciezarowkiMiniak, Moni&, Lanusia93, MILA, Jus1985, Aggie, Niebieska, Macca, do lubią tę wiadomość
-
dokładnie, każda ciąża jest inna, d\same widzimy po sobie, jedna ma całą gamę objawów inna nie ma wcale, jeszcze inna raz ma raz nie a dzieciaczki rosna zdrowo i to jest najważniejsze!
dziewczyny, my teraz tak panikujemy a co dopiero bedzie gdy nasze maleństwa będą na świecieMonis
[/link]