Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam po corci ubranka lozeczko wiec cos mam wozek z fotelikiem sprzedałam... jak bedzie chlopczyk to cos tam wybiore ze spioszkow no w domu moze byc ubrany jak by co a reszte od szwagierki dostane albo kuzynki he wozyk juz mam wybrany ale kupuje uzywany bo nie bede 2000zl wydawac na nie caly rok
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:A mam takie pytanie, jest już u Was widoczna linea negra (ta ciemna kreska biegnąca od spojenia łonowego do pępka)?
Szczerze Wam powiem, że mi została po poprzedniej ciąży i nie zniknęła, próbowałam ją nawet opalić i nic z tego. A P. ją zauważył na kilka dni przed zrobieniem testu ciążowego w listopadzie (po tylu miesiącach! To tylko facet potrafi...) i zapytał co to jest. Powiedziałam, że ta kreseczka uwidacznia się w ciąży pod wpływem pigmentu, a on wytrzeszczył oczy, zszokowany, że jestem w ciąży. No to mu tłumaczę, że nie, bo robiłam betę (w 25dc) i była negatywna, więc nie jestem i miesiączkę dostanę w niedzielę. A on na to: "Nie dostaniesz, bo Cię zaraz zapłodnię". Hihihihihi
I kilka dni później robię test, a tam 2 kreseczki. Boże, jak się uśmiałam z tego mojego faceta - proroka
Ja jeszcze nie mam tej linii i w porzedniej ciazy tez nie mialam (ale tamta szybko sie skoczyla wiec chyba nie bylo czasu na to..)
Ale powiem szczerze ze czasem sie dopatruje czy sie nie robi hehe -
ja po pierwszym usg juz :)serduszko bije 163/min.
wszystko ok pani doktor powiedziala.
dzidzia 2cm.
teraz dopiero wszystko staje sie mega realne:)kada24, Lanusia93, MILA, Niebieska, Camille87, Aggie, Jus1985, H30, adakarola, Miniak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama moja juz zakupuje ubranka stara sie takie uniwersalne lapac, ale zdarza sie cos dla dziewczynki mi tez sie marzy dziewczynka
Siostra czesc rzeczy pozyczy (przewijak, wanienka, tego typu rzeczy), reszte mamy w planach kupic sami:)
My dzis ogladalismy kolejny dom jestem super pozytywna, duzy, przestronny i widzialam tam szkraba kuchnia troszke ciasnawa, ale reszta dla mnie bomba, tylko moj jakis taki niepewny... sie go pozniej przekona
A tak poza tym to caly dzien bym spala.
Gratuluje dziewczynom zdrowych babelkow ledwo Was wszystkie nadrobilam w czytaniu ale mam straszny "Baby Brain" i nic sie nie utrzymuje w nim -
nick nieaktualny
-
Camille, to ja dzis tak samo mialam podczas czytania ksiazki (normalnie, nie powinno to mnie ruszyc za bardzo) ale coz hormony buzuja
I mam okropny posmak w ustach, zjadam cos, i w polowie juz mi przestaje smakowac bo wchodzi ten metaliczny smak cos okropnego -
nick nieaktualnyMiniak wrote:Camille87
"Zrobila mi sie opryszczka na ustach i robi mi sie druga mniejsza obok.
Chyba musze plastry kupic "
Samodzienie możesz sobie ją zwykłą miętową pastą do zębów posmarować, to Ci ja przysuszy..
Dzieki, sprobuje na noc gin pozwolil masc zovirax lub tanszy odpowiednik - ja kupilam herpex za niecale 9zl mam nadzieje ze pomoze .. -
nick nieaktualnyHehehe Kada dobra jestes ja az takich zachcianek nie mam ale za to te hormony sa straszne
I placze na reklamach gdzie dzieci pokazuja male ehh
A dzis ogladalam megahit tv "ukryta prawda" bylo o gosciu co mial syndrom kudawy (czy jakos tak) i mial te same dolegliwosci ciazowe co jego ciezarna zona usmialam sie jak nic hehehe
Aggie ja dzis tez mialam mega metaliczny smak nawet po umyciu zebowWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:39
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille87, to musi być straszna choroba, widziałam jak to reklamowali. A Wasi mężczyźni nie mają już jednego objawu ciążowego w stylu brzuszek ciążowy (piwny)?
A ja mam ochotę na kabanosy albo pierogi ruskie. Ale to tak strasznie, że jakbym mogła to bym z tego szpitala zwiała...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
MILA, Domi, widzicie wszystko ok, same pozytywy dziś
Co do hormonów to ja sie ostatnio (2dni temu) poryczalam, bo wróciłam ze sklepu, kupiłam sobie piękna matowa pomadke, wiedziałam ze w domu ja wykladalam....i cholera nie mogłam jej znaleźć... Chodziłam tam i z powrotem...aż w koncu usiadłam na łóżku i zaczęłam ryczec....Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2014, 21:44