Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila jak czytalam na necie to wlasnie wymaz bierze sie z pochwy i okolic odbytu. Wiec ciesze sie ze moj tak wlasnie zrobil..
Zaczynam sie wkurzac, bo durny sasiad nawala muzyka, wiem ze ma prawo o tej godzinie, ale mnie az nosi na takie dudnienieLanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja czytalam w necie ze roznie pobieraja, czasem z pochwy i odbytu a czasem tylko z pochwy - ja tam sobie w glowe tym nie zachodze, moj lekarz wie co robi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 21:33
Ruda27, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki, w koncu narobilam Was... zalatany dzien i trza bylo odpoczac tez
Oczywiscie gratuluje udanych wizyt wszystkim i duzych dzieciaczkow
Mila woohoow koncu sie doczekalas, teraz tylko zalatwienie kredytu i na zwolnienie? oby szybko Ci poszlo
co do fotelikow... nie pomoge rozwiazac dylematu, ja wiem ze nie wszystko "w cenie i markowe" jest dobre, mysle tak jak Kamila, ze czesto male firmy nie stac na jakies extra testy, a gdyby nie spelnialy swoich rol nie wyszly by na rynek.
Kada ciesze sie ze sie "od obrazilas"nie dobra Ty
W ogole to wam zazdraszczam pelnej wiedzy wagowej i wielkosciowejja sie podpieram tylko cotygodniowymi informacjami
A teraz o Zuziwiec to sciegno/miesien pod warga nie przeszkadza i nie boli jej dlatego ze jest nie w tym miejscu co trza
skieruja nas do szpitala do specjalisty, ale prawdopodobnie zostawia to przynajmniej do 2 roku zycia bo moze sobie zniknac samo, to raz, a dwa to szczeka dojrzewa wlasnie w tym okresie i wtedy mozna kombinowac. Takze czekamy teraz na list ze szpitala
Ruda27, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny