Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem i ja. Po wizycie wszystko ok, serduszko 140uderzeń/min., ciśnienie 120/60. Mam zwiększyć dawkę magnezu, żeby ręce mi nie świrowały. A najlepsze jest to, że mały jest ułożony główkowo... Ja nie wiem jakim cudem czuje kopniaki na pęcherzu.. Chyba nogi założył sobie za głowę...
celia, pekinka82, Camille87, Moni&, Magda2013, Mika 28, MILA, kada24, Ruda27, Dodi, Aggie, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pospalam
Daria ja mialam wizyte we wtorek a golilam sie w niedziele i olalam temat poszlam tak i zyjewymaz pobieral tylko z pochwy, po co z okolic odbytu?
Magda kurka co Ty jakoes rzeznickie filmy wypadkow dodajesz, nie strasz ja nawet nie dopiszczam mysli ze bede miala tak powazny wypadek
Ja wstaje ide z psem i musze ta zupe zaczac robic..Ruda27, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka super, ze na wizycie wszystko ok:) moze raczkami sie rozpycha albo główką Cie łupie, ja tez czasem nie rozrozniam czy reka czy noga
maluchy coraz szybciej rosną a my mamy co nosic:) ja coraz bardziej odczuwam bóle w dolnej czesci plecow, gdy za dlugo stoje albo gdzies ide. wiec o dluzszych spacerkach moge zapomniec na miesiac bo taki dyskomfort eh. odbijemy sobie z maluszkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2014, 16:12
Sylka, Ruda27, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Tak jak mówicie, musi mnie uderzać rączkami.. Tylko gzie nóżki w takim razie?!
Wydaje mi się, że malutki się przekręcił bo czasem czuję takie stłumione mocne kopniaki aż mną całą potrząsa. Widocznie wali w stronę kręgosłupa
Monia mi też już coraz ciężej.. Wczoraj byłam na spacerku i rozbolały mnie krzyże od chodzenia..Moni&, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
Jakie wnioski po programie?! Wkurza mnie to jak niektóre matki są nieodpowiedzialne... Niby chcą mieć dziecko, wiedzą, ze sama otyłość jest już duzym zagrożeniem, a one jeszcze palą lub nie biorą leków na cukrzyce... A potem zalewają się łzami, ze dzieci mają jakieś wady... masakra..
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia, Kamila wymaz bral mi z pochwy i odbytu.. Troche powiercil tym patyczkiem
jutro ide zaniesc i badania od razu zrobic..
Nie golilam sieolalam sprawe, zwlaszcza ze szlam tylko na 2 min
Sylwia super wiesci!
Mij jest glowka w dol, ale czuje gilanie zwlaszcza jak ide spac zawsze mi jezdzi raczkami przy pachwinach haha
Mńie juz coraz czesciej bola plecy, ale i tak wam powiem ze jak narazie calkiem dobrze znosze ciaze mimo ze juz koncowkabrzuch nie jest jakis mega wielki i czuje sie ok
Magda2013, Dodi, Moni&, Camille87, Sylka, Aggie, celia, amela, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
ja tez nie narzekam, ciaze dobrze znosze i oby tak zostalo:p a bóle plecow to chyba kazda z nas ma... ale dobrze ze na koncowce mnie to dopadlo a nie wczesniej:P
jej co Kacpercio tam wyprawia tak.sie przeciaga ze co chwile mi walnie w pachwineRuda27, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHmm przypomnialo mi sie ze na lipcowkach lub czerwcowkach ktoras diewczyna tez pisala ze ten wymaz pobierali jej z okolic odbytu ale zastanawiam sie po co? Hmm no nie wiem mam nadzieje ze moj wymaz z pochwy wystarczy..
Co do ciazenia to mi brzuch tez ciazy juz, boli mnie miednica i biodro na zmiane lewe lub prawe.. moj Kubus tez juz pewnie ok 2,5 kg wazy. Moj maz sie smieje ze mi sie kregoslup wygial bo brzuch ciagnie do przodu
Tak w ogole to mi pieczarkowa malo pieczarkowa wyszlamimo ze dalam prawie kg pieczarek to musialam zupe z torebki dosypac bo nie pachniala pieczarkami
MILA, celia lubią tę wiadomość