Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMonia ja caly czas sledze czerwcowki, biedne po terminach tak sie denerwuja, wyczekuja..
Tez chcialabym wczesniej, najlepiej zeby mi wody odeszly i bedzie wszystko jasne... Ojj oby..
Dziewczyny bola was sutki/piersi czasami? Mnie jakos dziwnie tak dzisiaj sutek.. Mleczko sie zbiera?!celia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Daria powiem tak ze lepiej w czasie rodzenia wody odeszły niż parę godzin wcześniej bo na sucho rodzic niezbyt mile he mi w czasie odeszły przy córci i bylo dużo wygodniej a co do piersi mnie juz dawno bolą i mleko leci cały czas
-
nick nieaktualny
-
mnie tez sutki czesto bolą i siara czasem leci.
ja sie boje ze nie bede wiedziala czy to napewbo "te" skurcze zeby jechac do szpitala w razie gdyby wody jeszcze nie odeszly ale gdzie czytalam to wszystkiw pisza ze tego sie nie da przegapicMonis
[/link]
-
nick nieaktualnyJa bym wolala miec czeste skurcze niz zeby wody odeszly bo balabym sie ze po odejsciu wod akcja porodowa by nie postepowala a dzidzius bez wod..
Mojej siostrze w obydwu ciazach przebijali pecherz plodowy!
Daria mnie piersi nie bola, moze czasem troche ale nie jest to uciazliwe -
Hmm dzien dobry / dobry wieczor....
Wstalam siku i co? I narazie nie chce mi wie spacmam nadzieje,ze to chwilowe i zaraz kimne, ale chcialamsie zameldowac.
Czy u Was tez tak okropnie leje cala noc?Camille87, celia, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja sie witam!
Ja wstaje raz czy dwa w nocy.. Lece oddac wymaz i badania zrobie od razu.. A potem jade do lidla po zelazko, mam nadzieje ze duzo ludzi nie zleci sie
Kamila wspolczuje snu... Mojemu tez cos durnego sie snilo, az do mmie rano dzwonil czy wszystko jest ok..
-
No to zasnelam i znow nie spie....
Kada u mnie to juz wogole jak taka pogoda jest, okna otwarte to mozna pier.... dostac jak auta po tej mokrej drodze jezdza
Na siku na szczescie raz wstawalam...
Kamila wspolczuje koszmaru
Daria udanego polowania na zelazko
Ide zaraz omlety robic
Milego dnia :*Camille87, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny