Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
I ja już nie śpie od 7mej... Mały obudził się z mężem do pracy i wio! Mama już nie pośpiPoza tym dziś zakończenie ekstermesports i od samego rana hałas na lotnisku..
Lanusia dałaś radę nadrobić, podziwiam
Wózek fajny, też brałam go pod uwagę, ale tak jak Amela zdecydowałam się na Ronan Marita. Oglądałam filmiki na yt i przy Royalu nie spodobał mi się sposób mocowania gondoli (spacerówki) do stelaża. Marita jest konkretniejsza
Celia gratuluję zakupu wózka
Aggie też uważam, ze nie ma sensu wydawać kasy na drugi laktator. Spróbuj najpierw elektrycznym, jeśli coś będzie nie tak zawsze możesz kupić ręczny. Choć czytałam, że laktatory Medeli są jednymi z najlepszych więc może jednak będzie Ci pasowałcelia, amela, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Daria, the walking dead, serial o zombi strassnie mnie wciągnął
wiem drastyczne ale mnie to jakkos nie rusza:P
Sylwia taka pobudka to sama przyjemnosc;)
Daria to szykuje Ci sie pracowity dzien:) ja jeszcze nie mam planow na dzis ale sie cos wymysli:)Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyKolejna czerwcowka sie rozpakowala..
Jejku czekam az sie to u nas zacznie,, tak sobie mysle, ze za 2,5 tygodnia mam ciaze donoszona! Za 2 tygodnie zaczynam dzialac z oknami i sprzataniem juz samaCamille87, celia, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
lanusia piekny wozek
a ja wczoraj weszlam do smyka i sie zakochalam w wozku taki jak kamila eh... maz mowi ze tez mu sie podoba i nawet do naszego podobny ale nasz to inna historia hehehe no coz juz mam wozek i juz nei kombinuje
Camille87, Dodi, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz tez nie spie
Wczoraj mialam takie problemy z oddychaniem przed zasnieciem ze myslalam ze zejdejak probowalam zasnac to lapalam sie na tym ze nie oddycham, potem bralam kilka glebszych wdechow, ale za chwile znow to samo, tak musialam kontrolowac oddech a przeciez to odruch bezwarunkowy ehh do tego jak probowalam noge wyprostowac to mnie cos pociagnelo w pachwinie
masakra..
I jeszcze jakies glupie sny. Dobrze ze slonko swieci choc tyleamela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKamila no to wspolczuje z tym oddychaniem
Pociesze Cie ze ostatnie chwile, bo zaraz brzuszek pojdzie w dol i bedzie latwiej z oddychaniem itd
Kada moze uda wam sie pozniej chociaz inna spacerowke kupic, taka jaka bedziesz chcialakada24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kada nie mów hop:D
ja to bym chciala tak 3 dzieci miec, nastepne za ok 3 lata a 3 jak dwojka bedzie wieksza i zachce mi sie znowu takiego bobaska:) ale zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce;)
no to super ze sie miescisz do 40 u mnie spodnie 42 buu musze wrocic po ciazy do rozmiaru 38:P
fajnie czerwcowki koncza rozpakowywanie a my niedlugo zaczynamy sezonRuda27, Camille87, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
no nie mowie hop ale jak narazie nie chce bo po 1 w Pl nie ma szans na lepszxe zycie po2 to odchowac znowu synka hehe do 50ki czas hehe no chyba ze do niemiec wyjedziemy to sie pomysli bo wole miec cos do garnka wsadzic niz sie prosic
-
kada masz racje, teraz dla nas najwazniejsze jest zdrowie synka a jak sie urodzi to nastepnym krokiem bedzie myslenie o wyjezdzie stad i nastepne dziecko juz za granica bo w tym kraju nie ma warunkow dla godnego zycia rodzinnego...
Lanusia93 lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
Kamilka ja też tak mam czesto z oddychaniem.. Idzie się przestraszyć
Ja niestety muszę wtedy wstać, trochę pochodzić, zająć się czymś.. A jak wracam do łóżka to staram się zasypiać na półsiedząco...
Daria ja jeżdżę autem i mój mąż nie ma nic przeciwko. Lepiej chyba jeździć autem niż wszędzie chodzić pieszo... Oczywiście jeśli dobrze się czujesz! No i jeśli masz klimę w aucie, bo bez klimy to i ja bym nie wsiadła, bo strasznie gorąco i można zasłabnąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2014, 09:19
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość