Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Paulia87, hahaha dobre
Ja się powstrzymałam, bo głupio byłoby mi z nią leżeć do rana w takiej atmosferze, wolę się nie odzywać ani słowem. Dobrze, że P. przyszedł dosłownie 10 minut po jej komentarzach to zobaczyła jakiego mam porządnego mężczyznę i rozmawiał o pracy, więc pewnie zakumała, że damy sobie radę, bo później skomentowała: "O, zaradny chyba. I starszy". Pokiwałam głową i poszła pod prysznic, niestety jej ręcznik tam nie wisiał, bo chętnie bym go lekko zainfekowała
Z Waszymi dzieciaczkami wszystko będzie w porządku, po prostu są ciut mniejsze, a to kwestia milimetrów i tydzień różnicyWszystko musi być dobrze, to Nasze największe szczęścia, więc muszą być zdrowe
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
dziewczyny jak gin podaje CRL 0,9 tzn ze dzidzia ma 9 mm
Lanusia ty to masz przeboje ha ha ha cierpisz za nas wszyskie spotykając takie głupie babydaj se na luz i nie przejmuj się a jak sie znowu odezwie to zapytaj jej czy nie ma ze sobą krzyżówki zeby sie czymś zajeła bo pieprzy od rzeczy a ty nie masz ochoty jej słychac
8485 nie przejmuj sieczęsto na początku ciązy są takie różnice a potem od drugiego trymestru jak dzidzia zacznie rosnąć to zobaczysz
Mi na dzień przed porodem powiedziano ze moje dziecko jest niewymiarowe
na dzień przed porodem !!! Kur... czujecie blusa ?? przez 9 msc ciązy
żadne USG nie wykazało że moje dziecko ma za małe rączki i nóżki w stosunku
do reszty, a tu jestem w szpitalu , dzień przed porodem gin robi mi USG
i takie rzeczy gadamożecie sobie mnie wyobrazić
jak ja płakałam
Boże jak sobie przypomnę, !! mówiłam jak to możliwe ze nic wcześniej nie wykazały badania, Boże dlaczego mi to robisz ?? Miałam dość, nie chciało mi się żyć !!
wyłam jak bóbr a razem ze mną mój mąż !! Kiedy obudziłam sie po porodzie
a byłam pod narkozą bo miałam cesarkę mąż siedział przy moim łóżku. Scena jak z najgorszego filmu. Otworzyłam oczy i miałam tylko tyle siły zeby zapytać męża
"jak ona wygląda" ?? on na to: JEST PIĘKNA !!! normalnie znowu się teraz poryczałam jak o tym piszę. Teraz Milenka ma 7 lat i jest śliczna i wymiarowa i ma strasznie niewyparzony dziub ha ha ha
Boże uchroń nas od takich lekarzy i niespodzianek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 17:51
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
Mila to też miałaś przeboje.... Ja to jestem pyskol więc bym wypaliła babie...
Mam nadzieję ze Nasze maluszki z 8485 nadrobia ważne że serduszka bija...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 17:54
MILA lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
Camille87, to dobrze, że potrafisz zadbać o swoje, umiesz się odezwać, ja wolę przemilczeć, dopiero jak ktoś mnie poważnie zdenerwuje to się odważę. Albo odnoszę mylne wrażenie, albo niektórym ludziom brak mózgu. Palić tak, żeby innym to przeszkadzało. Trzeba jakoś umieć funkcjonować w tym społeczeństwie i nie być dla siebie złośliwym. Ale dla niektórych to zbyt wiele... A ja leżę na sali dwuosobowej, taka sala VIP hihi
Mam prywatną łazienkę, każdy chciałby tu trafić i jak ta kobieta wyjdzie to inna już sobie zaklepała po niej miejsce. Oby była lepsza od tego małpiska.
Należy jej się, ona obrabia wszystkim dupę przez telefon, jakieś jej znajome leżą tu w szpitalu i wydzwania do matki i ją informuje o nowinkach. I zapytała mnie jakie relacje mam z tymi lekarzami, że leżę na tej sali (no, ku**, przecież ona też leży) i że oni skaczą obok mnie. Skaczą? Skaczą?! A to, że musiałam się przez godzinę o no-spę prosić albo o receptę na maść to tego już nie widzi? Chyba chodzi jej o to, że ordynator do mnie przyszedł i wyjaśnił mi wszystko dokładnie o tych lekach i o tym jak mam postępować, a później poszłam do jego gabinetu po receptę i razem wybieraliśmy lek, bo miał wątpliwości czy nie dać mi innego. Nie wiem kto niby nade mną skacze i co ona mi sugeruje.
A teraz mnie zapytała: "Co ty tak ciągle tam piszesz? Jakąś pracę?". Miałam ochotę jej powiedzieć, że obrabiam jej właśnie dupę z innymi ciężaróweczkami
Dobra, już się nie denerwuję, bo moje dziecko nie będzie cierpiało przez takiego kogoś. Z resztą, zaraz odwiedzi mnie koleżanka ze studiów (specjalnie po nią zadzwoniłam) to trochę odetchnęWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 21:13
MILA, celia, Camille87, Miniak lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
MILA, współczuję kochana :* Ciekawe co za lekarz takie brednie wymyślił. Cymbał, a nie lekarz. Skąd on to sobie w ogóle wytrzasnął skoro wcześniejsze badanie nic takiego nie pokazało i czemu do cholery coś takiego Ci powiedział? Dziecko miało zaraz wyjść na świat, a on z jakichś chorych przyczyn tylko Cię zestresował. Oni to potrafią napsuć krwi, bo są autorytetem w swojej dziedzinie i znają się (powinni się znać) na tym, czym się zajmują. Lepiej nie podważać ich zdania. Więc jeśli lekarz Ci mówi, że dziecko niewymiarowe to bierzesz to za pewnik, a potem jest jak jest, dzięki Bogu córeczka zdrowa. I wymiarowa
Ale właśnie z uwagi na takie zasłyszane historie nie mam już całkowitego zaufania do lekarzy i dlatego pytałam kilkakrotnie o ten Heviran, czy na pewno jest bezpieczny dla dziecka i zanim mi go podali wysłali do mnie ordynatora
"Boże uchroń nas od takich lekarzy i niespodzianek"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 18:03
MILA, Gosiaczek lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
-
Ehh Lanusia masz rację
z tym zaufaniem do lekarzy bywa różnie, tym bardziej że jednen mówi tak a drugi ma całkiem odmienne zdanie
i jak tu potem nie pytać wujka Googla o rady???
nie ma sie co dziwić ze siedzimy na necie, na forach i pytamy inne laski co i jak? bo nie ma to jak doświadczenie w praktyce, a nie ta ich teoria książkowa
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
8485 spokojnie, masz tydzień różnicy tylko, ja mam prawie 3 tyg. No i jak jest serduszko to najważniejsze. Jutro idę do gina zobaczyć ile podrosło no i czy ma już serduszko. Oby było. Jak będzie to już przyrzekłam Wam- NIE BĘDZIE WIĘCEJ ZAMARTWIANIA SIĘ!!!
Mila matko, co za historia. Naprawdę trzeba brać poprawki na tych lekarzy.
Lanusia takie babska nie maja swojego życia, stąd interesują się innymi. Muszą plotkować!!!!Lanusia93, MILA lubią tę wiadomość
-
8485 najważniejsze, że serduszko bije, a ze wzrostem szybko nadrobi
A jak z krwiakiem? Zmniejszył się?
Ja już na szczęście nie plamię. Nie pojechałam do szpitala, bo jednak była to tylko brązowa krew, więc utleniona. Myślicie, że dobrze zrobiłam?Camille87 lubi tę wiadomość
-
Paulia87 wrote:Niebieska niemożliwe kochana!!! W 5 tc serduszko jeszcze nie bije... Więc ciąża musi być starsza min 6 t i 4 d.....
Wiem, wiem, machnęłam sięKalkulator pokazywał 7 tydz. 0 dni
Troszkę namieszałam, przepraszam
Mi właśnie w 7 tyg. też biło serduszko maluszka. Sorki za wprowadzenie w błąd ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 19:21
-
nick nieaktualnyLanusia ta baba ma ewidentnie problem ze soba, nie nawidze ludzi ktorzy kogos nie znaja a sie w zycie wpieprzaja
dodatkowo chyba nie ma sie komu wygadac skoro cie tak zagaduje hehe najlepiej traktowac jak powietrze to moze dotrze do tej pustej mozgownicy
Kasika bede trzymac kciuki za jutrzejsza wizyte, na pewno zobaczysz serduszko!!!!! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycelia wrote:8485 najważniejsze, że serduszko bije, a ze wzrostem szybko nadrobi
A jak z krwiakiem? Zmniejszył się?
Ja już na szczęście nie plamię. Nie pojechałam do szpitala, bo jednak była to tylko brązowa krew, więc utleniona. Myślicie, że dobrze zrobiłam?
Najwazniejsze ze nie plamisz juz
Ale jesli sie znow zacznie ( nie daj Boze ) to lepiej jedz..celia lubi tę wiadomość
-
krwiak bez zmian ani sie nie zmiejszy ale tez sie nie zwiekrzyl
dziewczyny lekarz zapislam mi nospe 2*1 tab na co to jest przeciez mnie nic nie boli?https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
8485 dokładnie przeciw skurczom, na rozluźnienie.
Jeszcze jedna rzecz mi się przypomniała. Kasika, Ty chyba pisałaś o tym, że zdarzają się plamienia w dniu potencjalnej @?
Bo te moje dzisiejsze były dokładnie po 32 potencjalnego cyklu
Ehhh, naprawdę niesamowite to wszystko.
-
Kasika daj koniecznie znać co i jak po wizycie ja mocno trzymam kciuki za Was kochana MAŁY/ŁA bądźcie silni!!!!!!
Zapodam Nowy wątek myslalyscie dziewczynki o imionach?? Wiem że to wcześnie ale sobie wczoraj z tej radości z mężem pogrzebalismy i my już mamy:-)[link=https://www.suwaczki.com/][/link]