Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lanusia współczuje Ci takiego "towarzystwa"...
Mnie też dziś brzuch boli, no ale zaraz spac, jutro do pracy, a w piatek mam wolne jupppi!
Paulia jakie imiona wybraliscie?
My tez juz mamy hihihih. Dziewczynka Mila, chłopiec Leon. Wiadomo, ze moze się to jeszcze zmienic, no ale to narazie nasze wybory -
Paulia i Camillie dzięki
Celia, tak ja pisałam, że w dniu @ bolał mnie strasznie krzyż i były plamienia. Chociaż utrzymują mi się 3 dzień, małe bo małe ale są.Zobaczymy co gin jutro powie.
-
Dokładanie w pierwszym cyklu starań; w szoku byłam
oczyszczałam się sama i po tym oczyszczaniu wiem ze była owulacja bo byłam na kontroli akurat ale gin zabronił w tym cyklu a od następnego dał zielone światło gdyż jak to powiedział wszytko tak ładnie wygląda, ze szkoda marnować cennego czasu a pewnie to efekt po tabletkach stymulujących (brałam clo) noi po poronieniu podobno też łatwiej zajść. Poprosiłam moja aniołki i dały mi prezent na Święta by mamusia nie była sama na tej ziemi....
Camille87, celia, Miniak lubią tę wiadomość
Franuś 19.08.2014 👦🏻
Edytka 29.08.2017👧🏼
Przemuś 27.10.2021 👶
Aniołki: 15/16.10.2013💔, 14.09.2016 💔👼 -
Paulina, Wasze też bardzo ładne.
Ja mam wiecej pomysłów na dzieczynki niż chłopcow hihihi, jakos meskie imiona mniej mi się podobają, albo po prostu jest ich mniej fajnych. Tez tak macie?
A i jeszcze coś...w wiekszosci nasze dzieci pewnie bedą spod znaku Lwa, wiec Leon jak znalazł hihih.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2014, 21:59
-
nick nieaktualnyGosiaczek wrote:Dokładanie w pierwszym cyklu starań; w szoku byłam
oczyszczałam się sama i po tym oczyszczaniu wiem ze była owulacja bo byłam na kontroli akurat ale gin zabronił w tym cyklu a od następnego dał zielone światło gdyż jak to powiedział wszytko tak ładnie wygląda, ze szkoda marnować cennego czasu a pewnie to efekt po tabletkach stymulujących (brałam clo) noi po poronieniu podobno też łatwiej zajść. Poprosiłam moja aniołki i dały mi prezent na Święta by mamusia nie była sama na tej ziemi....
No to niezlepiekna sprawa ja wariowalam tak bardzo po poronieniu chcialam znow byc w ciazy tylko o tyk myslalam tylko o tym mowilam maz mial mnie dosyc
super ze tak szybko Ci sie udalo zaleta byl fakt ze nie mialas lyzeczkowania macica szybciej dochodzi do normy
bedzie dobrze
Gosiaczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy nad imionami myslelismy w poprzedniej ciazy i wstepnie dla dziewczynki wybralismy Aleksandra Joanna ale dla chlopca mielismy problem sie zdecydowac ... jakos duzo tych imion wymyslnych zagranicznych albo z kosmosu ale myslelismy nad Kacprem
Lanusia93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Marderkowa-no musi
Stresa mam jak przed maturą lub egzaminem na prawko
Paulia ja też wierzę !!!!
Maderkowa tez mialam stresa przed wizyta - poliki czerwone rece mi soe trzesly a serce w gardle mialam ale jak sie okazalo niepotrzebnie
Czekam z niecierpliwoscia na wiesci od Ciebie -
nick nieaktualny