Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo swietna wiadomosc ze Monalisa sie obudzila! Bo kada juz straszyla ze na zator płucny sie umiera
Daria ja pewnie dokupie newborny bo Kubus bedzie malutki ale to po porodzie sie zobaczyale to zadna promocja..
Ja sie chyba musze zdrzemnac..celia, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
co do pieluch to wczoraj robiłam rozeznanie również z allegro i ostatecznie w rossmanie jest paczka 43 szt za 21,99 zl i nawet oferty z allegro wychodzą więcej, więc w rosmanie i tak lepiej kupić np 3paczki po 43 szt i i tak wyjdzie najtaniej
65,97zł za 129 pieluch . I tez uwazam nie opłaca mi się jechać do większego marketu bo tam jest promocja gdzie zaoszczędze kilka złotych a za paliwo więcej wydamprawda ?
celia, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja tez mam dwie paczki newborn ale tescowych pieluszek no i dady ale juz od 3-6, chyba kupie jeszcze paczke pampersow do szpitala zeby miec bo Kacpercio raczej duzy nie bedzie max 3500 bedzie mial ale obstawiam 3200
super wiescii ze Monalisa sie obudzila!
ja uciekam na sppotkanie z kumpelkami
aa odnosnie owocow toja ostatnio sie zajadam nektarynkamicelia, Ruda27, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
kamila bo to prawda maz sie obraca w medycynie wiec wie wiec modlitwy u monalisy pomogly stał sie cud obudzila sie
celia ja kupilam bella happy 42szt za 20zl pampersow nie wiem czy bede uzywac a dady ma moja corka na noc i dostala uczylenia na nie ehh -
Hehe a ja się cieszę, bo chociaż z pampersami nie mam problemu
Paczka dwójek 43 szt. kosztuje tutaj w przeliczeniu 5zł
Mam do wyboru jeszcze Libero, zobaczę które będą lepsze
Kurde ale mnie uradowała wiadomość o Monalisie
Kamilka fajny ten odkurzacz, też zastanawiam się nad electroluxem, ale inny model.. Mi zależy na tym żeby był cichy. Widzę, ze Twój ma 83db, ten co ja mam na oku mam 72db, ale za to mniejszą moc bo 1800W. Powiedz mi czy jest w miarę cichy ten Twój?Ruda27, celia, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
OK, sorry dziewczyny za moje zale i lzy na forum z powodu kotow, ale! dla mojej wlasnej obrony, nie chce krzywdzic w zaden sposob zadnego zwierzaka, jestem za nie odpowiedzialna i musze rozwiazac sytuacje tak zeby dla oby bylo ok, a ciaza nie pomaga, na ten czas zamknelismy Kote w pralni, tam ma cieplo sucho i cicho... pozniej musimy pomyslec co dalej z Kota, mam na mysli czy bedzie bezpiecznie dla mopjego dziecka. Rozmawialam ze spora iloscia osob w temacie i powiedzieli mi ze to normalne zachowanie u Koty, poniewaz kazdy zwierzak bedzie zagrozeniem dla mlodych. Pozniej jak juz maluszki podrosna Kota ponoc nawet sama zaprosi do poznania Mlodej z kociakami, zobaczymy...
Ciesze sie ze MonaLisa obudzila siejakies super dobre wiesci w ten okropny dla mnie dzien
Co do prania, miski wlasnie dosuszaja sie w suszarce, mialam wieszac na dworzu, ale mama stwierdzila ze tak bedzie pewniej ze nie ma zadnych bakteriiwnetrza wozka nie piore, mam przescieradelka, a z fotelikiem... musze sprawdzic czy da sie rozebrac, jak tak to tez leci do pralki razem z wierzchem wszelkich chustawek, bujaczkow gliderow i innych pierdol. Tak dla pewnosci wlasnie ze te pierwsze tygodnie malej nie beda dla niej zbyt duzym obciazeniem, pozniej raczej nie bede tak swirowac (sama pewnie zarlam piasek z piaskownicy i zyje
)
My kupilismy kilka miesiecy temu (w sumie chyba okolo wrzesnia takze prawie rok czasu) odkurzacz Miele S8310, fakt wykosztowalismy sie bo ponad 200 funtow (ja pierdziu cena kosmiczna byla) ale na prawde cichutki, zreszta ma fajne ustawienia, mozna po nim skakac (pan w sklepie mial 2 metry i spora nadwage i sie nie "peknal" odkurzacz), firma oczywiscie niemiecka solidnai przy zwierzakach jest genialna, worki calkiem wydajne na ten czas na spory dom zuzylismy 6 workow
to tak jakby ktos byl zainteresowany
Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu, jak nigdy
Sylka, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!
Przyszła mi dzisiaj paczka z Polski, ale była radocha z rozpakowywania
Pełno ciuszków, więc z tych rzeczy dokupię tylko 3-pak jakichś bodziaków z krótkim rękawkiem i 3-pak z długim, tylko takich rozpinanych na całej długości. Bo wszystkie jakie dostałam są zakładane przez główkę
Znalazłam dziś na allegro fajne i tanie koszule do karmienia: http://allegro.pl/koszula-koszulka-nocna-ciazowa-do-karmienia-rozm-m-i4409938375.html
Myślę czy nie zamówić ze 2, tutaj taniej na pewno nie kupię, a podobają mi się. Jak myślicie?
Kada, musiałaś wrzucać ten link do H&M?!Kurcze, zaraz się napalę na milion rzeczy
http://www.hm.com/pl/product/17584?article=17584-G&cm_vc=SIMILAR_TO_PD# haha zakochałam się!celia, Camille87, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKupilam truskawki! Co prawda 10zl za kilo i wcale nie sa jakies ladne, ale wazne ze zaspokoilam swoja potrzebe
kupolam sobie jeszcze sliwki, brzoskwinie, winogrona i banany
i paczki na jutro
Jej jak sie ciesze ze Monalisa sie wybudzilajak to przeczytlam az mi sie szklanki w oczach zrobily...
Kamila fajny ten odkurzaczmy narazie mamy bo od tesciowej 2 lata temu dostalosmy
Kada boski ten kombinezonik!
Ja mysle, ze moj synek bedzie spory to 1 paczka newborn wustarczy, jak cos rosmana mam blisko to mozna skoczycSylka, celia, Camille87, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Aggie z kotkami przeczekaj, myślę, że po jakimś czasie sytuacja sama się wyklaruje :*
Co do sprzętu Miele - jest niezniszczalnyHmm muszę się zastanowić nad tym odkurzaczem... Tylko nie wiem czy aż tak chcę się wykosztowywać
Eva wiem co to znaczy dostać paczkę z PLMój mąż się zawsze ze mnie śmieje, ze cieszę się bardziej niż jak odpakowuję prezenty świąteczne
A koszulka fajna, ja też mam dwie z tego typu. Tylko ja strasznie nie lubię koszuli nocnych! Nienawidzę jak mi się noga do nogi klei, dlatego wolę piżamkiAggie, Camille87, amela, Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ewa, fajnie tak paczke dostac
ja jak zamawiam online cos, i mimo ze sie wie co bedzie, to ciesze sie jak szczerbaty do sucharka
jak za malolata w avonie bylam to mi po 22 paczka przychodzila a ja czekalam mimo ze mama do lozka wysylala bo do szkoly rano
i oczywiscie musialam odpakowac i obejrzec wszystko tego samego wieczora
Sylwus, dzieki :* a z tym odkurzaczem to dowalilamwlasnie sprawdzilam ile w pl kosztuje oO ja pieeerdziuuu!! ale fakt jest taki ze jest swietny
I tez nie lubie koszul, ja w spodenkach lubie sypiac ale jakos nie znalazlam takich co by mi w okolicy brzuszka nie przeszkadzalySylka, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hahaha dokładnie, paczki zawsze sprawiają radochę
Ja też nie lubię koszul, ale raczej dlatego, że mi się podciągają, zwijają i zawsze gdzieś tam uwierają, a tyłek i tak mam na wierzchu
Ale spodenki w nocy jeszcze bardziej mnie drażnią, dlatego sypiam z reguły w majtkach i jakiejś koszulce. Ale spróbuję z tymi koszulami, bo mi się podobają
I w kwestii karmienia wydaje mi się, że będą wygodne.
celia, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPospalam
Sylka my go ja razie tylko zamowilismy do odebrania bedzie za jakies 2-3 dni wtedy przetestuje i napisze, ale my celowo nie chcielismy takiego cichutkiego bo przy dzwieku odkurzacza dzieci chetnie zasypiajapoza tym w tej polce cenowej decybele przekladaja sie na moc - im cichszy tym slabszy i wybor byl ciezki..
Daria no u was to trogie truskawki, u nas tansze i nawet ladne i slodkie ale inny region Polski
Eva ja dostalam paczke z Gdyni od bratowej i to tylmo pare ubranek i jak sie cieszylam to to taka paka z pl do uk musi cieszyc dopiero
Sylka jak takie tanie te pampersy to bys nas poratowalapaczuszka z norwegii tez by ucieszyla
A moj pies sobie wypatrzyl dwie nowe miejscowki - pod lozeczkiem Kubusia i teraz w rogalu moim - jemu koja ciaza sluzy najlepiej :pcelia, Ruda27, Sylka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ewa ja mam tez 2 koszule takiego rodzaju,fajnie sie je rozpina i tylko jeden cycus wychodzi ale wlasnie o to chodzi
Kada swietny ten kombinezonik
Aggie fajnie ze tak zrobiliscie. Zobaczycie pozniej jak Kota zareagujeja tez lubie koty i bylo by mi smutno jak bym miala je oddac, no ale wiadomo ze dziecko wazniejsze ale nie musi byc zle
Aggie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny