Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila bardzo chętnie poratowałabym każdą z Was, ale nie chcę iść siedzieć za przemyt

Dlatego, ze te pampersy są tak tanie wprowadzili limity w sklepach i jedna osoba może kupić tylko 2 paczki dziennie
Camille87, Moni&, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:jej super wieści że Monalisa się obudziła !!
Kasieńka co u Ciebie ?
Ja zajadam galaretke z malinami
Amelka u mnie wszystko ok
We wtorek miałam wizyte. Mała wazy 3100 wiec juz spora
schodzi głowka juz coraz nizej ale rozwarcia jeszcze nie ma ani nic... 23 mam sie zglosic na KTG a jutro mam ciąże donoszona
torby juz spakowane (dla mnie i dla małej) jak bym na wczasy jechala tak to wyglada
a tak to w domku wylewki robimy wiec maz malo co w domu bo po 12 h w pracy idzie na budowe i uklada styropian bo chce sobie to sam dokladnie zrobic
Wy tez juz widze coraz blizej zeby sie wprowadzac wiec super 
pozdrawiam
Camille87, Ruda27, amela, ona20, celia, Sproquette, MILA, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka wrote:Kamila bardzo chętnie poratowałabym każdą z Was, ale nie chcę iść siedzieć za przemyt

Dlatego, ze te pampersy są tak tanie wprowadzili limity w sklepach i jedna osoba może kupić tylko 2 paczki dziennie
Ale jaja!!
to trzeba codziennie do sklepu chodzic zeby jakis zapas zrobic
Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka super wiesci!

Ja tez mam juz ktg robic raz w tygodniu. Jutro powinnam isc ale nie wiem czy pojade, musze do poloznej zadzwonic, moze ona ma dyzur i mi zrobi.
Sylwia ale fajnie ze takie tanie pampersy macie
Kada no lecimy z tymi stronami
nawet czerwcowki maja mniej haha
Sylka, Kasieńka:), Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny

Nie nadrobie was juz bo nie bylo mnie od wczoraj na belly
Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sb tą moskitierę na okno i pokupiłam rzeczy do szpitala
kilka rzeczy musze jeszcze małej dokupic do domu , ale juz praktycznie wszystko mamy
celia, Sproquette lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyKurde ja sie tak zastanawiam jak to z tym ktg jest, bo czesc z was ma juz zalecenie robic a mi gin nic nie mowil.. a polozna powiedziala ze jak ciaza przebiega prawidlowo to ktg sie nie robi tak wczesnie..
zapytak gina we wtorek jak to jest..
Tak w ogole to znalazlam w Stokrotce Bavarie
obejrzelismy z mezem film
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj nie wiem Kamilka , na pewno tętno dzidzi, ostatnio dziewczyna w przychodni miała ktg to dostała taki przycisk i jak sie dziecko poruszali to musiała to przycisnac ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:06

http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyTeraz w internecie poczytalam to ktg sprawdza akcje serca, ruchy i skurcse macicy i zaczyna sie je robic ok 38tc wlasnie. Zapytam gina, bo ja tez chce miec to ktg dla spkoju chocby bo nigdy nic nie wiadomo a 10minutowe usg nie wszystko wykaze
Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

13.08.2014