Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila bardzo chętnie poratowałabym każdą z Was, ale nie chcę iść siedzieć za przemyt
Dlatego, ze te pampersy są tak tanie wprowadzili limity w sklepach i jedna osoba może kupić tylko 2 paczki dziennieCamille87, Moni&, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
amela wrote:jej super wieści że Monalisa się obudziła !!
Kasieńka co u Ciebie ?
Ja zajadam galaretke z malinami
Amelka u mnie wszystko okWe wtorek miałam wizyte. Mała wazy 3100 wiec juz spora
schodzi głowka juz coraz nizej ale rozwarcia jeszcze nie ma ani nic... 23 mam sie zglosic na KTG a jutro mam ciąże donoszona
torby juz spakowane (dla mnie i dla małej) jak bym na wczasy jechala tak to wyglada
a tak to w domku wylewki robimy wiec maz malo co w domu bo po 12 h w pracy idzie na budowe i uklada styropian bo chce sobie to sam dokladnie zrobic
Wy tez juz widze coraz blizej zeby sie wprowadzac wiec super
pozdrawiamCamille87, Ruda27, amela, ona20, celia, Sproquette, MILA, Moni&, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka wrote:Kamila bardzo chętnie poratowałabym każdą z Was, ale nie chcę iść siedzieć za przemyt
Dlatego, ze te pampersy są tak tanie wprowadzili limity w sklepach i jedna osoba może kupić tylko 2 paczki dziennie
Ale jaja!!to trzeba codziennie do sklepu chodzic zeby jakis zapas zrobic
Sylka, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasienka super wiesci!
Ja tez mam juz ktg robic raz w tygodniu. Jutro powinnam isc ale nie wiem czy pojade, musze do poloznej zadzwonic, moze ona ma dyzur i mi zrobi.
Sylwia ale fajnie ze takie tanie pampersy macie
Kada no lecimy z tymi stronaminawet czerwcowki maja mniej haha
Sylka, Kasieńka:), Moni&, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Nie nadrobie was juz bo nie bylo mnie od wczoraj na belly
Byłam dzisiaj na zakupach kupiłam sb tą moskitierę na okno i pokupiłam rzeczy do szpitalakilka rzeczy musze jeszcze małej dokupic do domu , ale juz praktycznie wszystko mamy
celia, Sproquette lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyKurde ja sie tak zastanawiam jak to z tym ktg jest, bo czesc z was ma juz zalecenie robic a mi gin nic nie mowil.. a polozna powiedziala ze jak ciaza przebiega prawidlowo to ktg sie nie robi tak wczesnie..
zapytak gina we wtorek jak to jest..
Tak w ogole to znalazlam w Stokrotce Bavarieobejrzelismy z mezem film
amela lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj nie wiem Kamilka , na pewno tętno dzidzi, ostatnio dziewczyna w przychodni miała ktg to dostała taki przycisk i jak sie dziecko poruszali to musiała to przycisnac ,
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2014, 22:06
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyTeraz w internecie poczytalam to ktg sprawdza akcje serca, ruchy i skurcse macicy i zaczyna sie je robic ok 38tc wlasnie. Zapytam gina, bo ja tez chce miec to ktg dla spkoju chocby bo nigdy nic nie wiadomo a 10minutowe usg nie wszystko wykaze
Ruda27, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny