Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magda2013 wrote:Kajoni no mi tez nie urosly piersi ale rozstepy to sie pojawily. Najwiecej na prawej piersi a na lewej mniej.. dzis meza poprosze zeby sprawdzil ich wielkosc bo dawno ich nie dotykal
...
powinien masowac zeby ladne byly i jedrne
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kamilka, ale to Wasze nieszczescie to i moje nieszczescie haha poczekam faktycznie na laktacje to moze cos urosnie a jak nie to pal licho. Im mniejsze w mlodosci tym krotsze na starosc ahahaha a Aga ja tez pod poczatku ciazy smaruje i nie dalo mi to nic. I pewnie cycki mialam najbardziej wysmarowane bo maz smarowal i go to cieszylo
A tak w ogole dziewczyny to smarowac sie trzeba tez po porodzie. Gadalam kiedys z taka dziewczyna, ktora mowila, ze nie miala rozstepow w ciazy a zrobily jej sie po porodzie. Skora zaczela sie zbiegac, a ona myslala ze juz nie trzeba smarowac i pac. Rozstepy jak choleraWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 14:53
agapast, Camille87, MILA, Sylka, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni dobre - krotsze na starosc
ja pierdziele!
Ale to ze po porodzie wychodza rozstepy to prawda, nawet na kremach jest napisane zeby stosowac w ciazy i po porodzie ale czemu to tak sie dzieje to nie wiem...
Anitka widzialam taka zabawke w tesco chyba, ona piszczy jak sie nacisnie nie?ladniutkie!
A ja posprzatalam i pije sobie herbatke z lisci malinamela, MILA lubią tę wiadomość
-
Melduje się wymaz ba gbs wzięty szyjka miękka ale się nie zabardzo skrocila w normie mówił mały waży 2733 g starszy o tydzień wymiarami pow ze jak zacznę rodzic to już u nas w szpitalu a nie gdzieś w specjalnym szpitalu dla dzieci heh
MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Polozna dlatego kazala jak najdluzej w domu zostac jak zaczna sie skurcze bo jak pojedziemy za szybko do szpitala to adrenalina moze spowolnic akcje
Camilko i pozostałe dziewczyny, proszę nie sugerujcie się tym gadaniem o czekaniu!!!!! Też mi tak mówiono w pierwszej ciąży, więc nocą gdy zaczęły się skurcze cierpliwie czekałam aż staną się regularne. Mówiono mi też, że dziecko wtedy mniej się rusza, przez co słabsze kopniaki traktowałam jako coś normalnego. I gdy nad ranem pojechałam z mężem do szpitala usłyszałam "przykro mi, ale serduszko już nie bije, trzeba było przyjechać wcześniej". Zabrakło mi godziny, dwóch... pozostał żal, wściekłość, rozpacz i poczucie winy, że gdybym w nocy przyjechała do szpitala, to moja córeczka by żyła. Miałaby teraz 17 miesięcy
Więc mimo gadania położnych i lekarzy nie zwlekajcie z wyjazdem! Lepiej pojechać na darmo niż usłyszeć, że jest za późno!
-
aha po wizycie na zakupy hehe kupilam torbe do wozka za 15zl w biedronce hhehe moze nie jest piekna ale mi sie podoba w dinusie hehehe corce zabawki i stolik piknikowy byl w promocji za 50zl to wzielismy hehe i tak se jeszcze pochodzilam po tej biedronie i znalazlam poduszke i kolderke dla dziecka szok jak ja kupowalam byly tylko 3 szt ostatnie a teraz szok sie rozmnozylo....
-
nick nieaktualnyMala mi to straszne co przezylas
tak mi przykro!
Nie chce nawet pytac co bylo przyczyna smierci ale wierze w to ze takie sytuacje dzieja sie rzadko i u nas wszystko bedzie dobrze. Zmniejszona aktywnosc ruchowa dziecka bylaby dla mnie alarmujaca..
Pewniw do szpitala pojade wczesniej nim skurcze beda co kilka minut.. -
nick nieaktualny
-
Mala mi to stasznie przykre! Strasznie Ci wspolczuje :*
Amelka fajny prezncik od siostrymy dzis z mezem szukalismy karuzeli na lozeczko i jakiejs fajnej lampki dla malego i znalezlismy ledowe i bedzie ekipa kubusia puchatka
Kada, super wiesci po wizycie, no i jeszcze zakupyja juz nie moge sie doczekac jutra az mezowi sciagna ten gips i w koncu pojade na jakies zakupy.
Mnie kolezanka ostatnio powiedziala, ze jak sie widzialysmy wczesniej (tydzien wczesniej) to mialam wiekszy brzuszek a teraz jakby mniejszy. Ja sama nie bardzo widze zeby opadl. Ale czuje ze maly jest jakos inaczej ulozony jak dwa tygodnie temu to kopniaki odczuwam w innym miejscu. Ale ciagle glowa w dol, choc w przypadku mojego cc to nie ma chyba znaczenia.amela, kada24, Magda2013 lubią tę wiadomość