Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No nie...nie ma mnie raptem 3 godziny a tu tyle stron do nadrobienia !!! Chyba nasz wątek jest najbardziej obfity
Oj naprawde ten sen był cudowny, teraz chodze i go sobie przypominam
Biedna Lanusia szkoda że nie zdjeli jej tego krążka ...
Ja na obiad mam pomidorówke !
Upał przeokropny siedze w domu bo jest najchłodniej!Camille87, Ruda27, Kajoni, mala_mi, MILA lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
Daria, no nie przyjedzie nikt. Moja mama bardzo by chciała, ale nie ma gdzie. Wynajmujemy z Pawłem pokój, we 3 + dziecko byśmy się tu wykończyli. Muszę sobie jakoś dać radę sama niestety. Ale jestem na to nastawiona od początku, więc nie jestem jakoś spanikowana póki co tą wizją. Zobaczymy jak to będzie. Jakoś na pewno.
celia lubi tę wiadomość
-
Sproquette, ja też sobie muszę radzić sama, niby moja mama będzie miała wolne, bo jest nauczycielką i ma wakacje, ale stwierdziłam, że nie chce żeby przyjeżdzała, dla nikogo to nie będzie naturalna sytuacja, dla nas i dla niej. Jakoś sobie poradzimy.
a co do odwiedzin to u mnie na szkole rodzenia mówili żeby dać dziecku trochę przestrzeni, czasu żeby sie zapoznało z domem, goście niech wstrzymają bóle. może sie np tak zdarzyć, że dziecko dostanie wysypki na kontakt z czyjąś skórą(np teściowej haha) ale to jednorazowe, później już będzie pamiętał, że tę osobę już zna.celia, Sproquette lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
No znowu siedze i siedze i nadrabiam
nie bylo mnie moze z 4 godzinki a tu tyle stron,kurcze i tak zapomnialam juz co mialam napisac..
Daria kochana zapomnialam rano pogratulowac Ci ciazy donoszonej i 38 tyg
Celia sliczny ten stanik ale ja raz kupilam na allegro i sie sparzylamniby moj rozmiar ale byl strasznie szeroki. WOle jednak w sklepie przymierzyc
Po za tym trzymam caly czas kciuki zeby Justysia sie obrocila jeszcze !
Kajoni tez fajny staniczekwlasnie taki sam musze sobie jeszcze kupic bo te co mam w domu nie maja odpinanych ramiaczek. A wydaje mi sie ze to jednak jakies ulatwienie.
Biedna Lanusia,tak oni robia..czlowieka maja za nic. Najpierw sie umawiasz a oni maja Cie gdzies..jak by taka podroz wcale nie byla meczaca dla nasdebile normalnie.
Monia ja Ciebie tez doskonale rozumiem,tez mam nerwy nie wiem z jakiego powoduwszystko mnie irytuje.
A co do odwiedzin to ja sie tez tlumow nie spodziewam. Napewno przyjada moi rodzice..ewentualnie bracia chociaz tego bym nie byla taka pewna.. i moze ktos od mojego meza strony. I to wszystko.
Aggie i Ewa gratulacje 36 tc
Ja tez co chwile spogladam na papier i na wkladke czy nic nie materaz juz chyba kazda z nas ma stracha
Pekinko czekamy na jakies wiesci
Kada Ty masz dzis wizyte ? bo juz mi sie kreci to wszystko
A ktora ma jutro ??
Sylka odpoczywaj
Jus a co u CiebieSylka, amela, celia, Moni&, Kajoni, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
Ja tez lubie kukurydze z maselkiem,ostatnio jadlam w Holadni jakies 4 lata temu
chyba tez sobie kupie i ugotuje..ale to jutro
Ja tez bede sama po porodzie,tzn z mezem i babciamama dopiero ma urlop na koniec wrzesnia...no ale coz.. zycie..
Kajoni lubi tę wiadomość
-
pisałyście o tych stanikach i poszłam przymierzyć swój, który kiedyś kupiłam w lidlu i pierdyknęłam do szafy. coś czuję, że na początku będzie ciężko, jakoś nieudolnie mi idzie to odpinanie:) póki co mam jeden, kolejne kupię jak już będę znała rozmiar, na chwilę obecną cycki stoją w miejscu, jedynie może obwód pod sie trochę zwiększył...a podobno w ciązy miały być takie wielkie...
Kajoni lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualnyDo nas to pewnie siostra wpadnie i moj tata, oczywiscie jak juz bedziemy w domu, tesciu bierze urlop na poczatku sierpnia i tez brat z bratowa z gdyni przyjezdzaja na poczatku sierpnia (jak nie chca spac to niech przyjezdzaja
). Tuz po porodzie bedziemy tylko w trojke z mezem, polozna mowila ze czesto dzieciom oczka ropieja jak za duzo odwiedzajacych jest kazdy swoje bakterie przynosi
kolezanki wpadna moze troche pozniej, wiadomo pierwsza rodzina
amela, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja na cycki nie moge narzekac, w ciazy chociaz "poszlo w cycki" ghehe, obwod pod tez.. ciagle nie moge sie zabrac do kupienia tego biustonosza do karmienia.
a ja na obiad zrobilam sobie ryz z jablkiem i maslem bo naprawde tak ochoty na tego kurczaka nie mialam, wstret do miesa mi powrocil.
zbieram sie powoli, jeszcze chce po miescie pochodzic, moze cos kupie no i na wizyte pewnie wroce dopiero wieczorem, bo potem od razu na msze i do rodzicow podjedziemy posiedzimy troche.Monis
[/link]
-
Kamila i Aga lubie Wasze posty o cyckach ze nie urosly zbytnio ;P wiem, jestem swinka ale pociesza mnie fakt, ze nie tylko moje nie ruszyly za bardzo
ze nie jestem sama z tym problemem, a nie wiem czemu mam na nich okropn rozstepy, po prostu mega
jakby urosly co najmniej ze 3 rozmiary. Bardzo delikatnie mam na boku lewym, ale prawie nie widac i mam tez na przodzie ud przy linii majtek. A tak to bez konkretnych zmian
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kajoni no mi tez nie urosly piersi ale rozstepy to sie pojawily. Najwiecej na prawej piersi a na lewej mniej.. dzis meza poprosze zeby sprawdzil ich wielkosc bo dawno ich nie dotykal
...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2014, 14:42
Kajoni, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no Kajoni, te rozstępy to już jest chamstwo! jeszcze rozumiem jakby urosły, ale tak bez powodu...współczuję. Ja smarowałam od samego początku,na wszelki wypadek i jeszcze sie nie pojawiły, z nasiskiem na "jeszcze" podobno w ostatnich tygodniach mogę rozstępy wyleźć.
Kajoni lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014