Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMarderkowa, ja Cie pamietam i nawet kiedys pytalam o ciebie na forum
Super, ze was tak szybko wypuscili, tzn ze mala miala juz rozwiniete plucka i sama oddychala? To ze jest malutka to nic, na pewno nadrobi
Gratulacje!!
Amela ale klops! No zdarza sie na pewno upaly winne -
nick nieaktualnyMoj maz poszedl do apteki po krem na rozstepy i poprosilam zeby kupil zwykly spirytus do przemywania pepuszka i pani w aptece powiedziala mu ze juz sie nie uzywa spirytusu tylko octenisept i teraz sama nie wiem co w koncu uzywac
Jus1985, seneka lubią tę wiadomość
-
oj dałam czadu normalnie, mąz się troche wkurzył bo już wszystko ustawione miał po mnie przyjechać na przystanek i mieliśmy jechac . No zdaża się, gdyby jeszcze ta baba nie zadzwoniła z przychodni w piątek i nie potwierdzała tej wizyty, ja byłam swięcie przekonana ze ona powiedziałA 16:30 ! no pewnie się przesłyszałam ! Najgorsza ta godzina jutrzejsza 19:20
No nic ide zjeść zupe i się położe troche bo przez te muchy jestem niewyspana strasznie ;/
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Kamilka ja w końcu kupiłam gaziki nasączone do przemywania pępuszka, czytałam w necie że to jest praktycznie to samo, ewentualnie w razie jakcośby się działo zawsze moge kupic ten octenisept więc ja narazie nie kupowałam !
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Marderkowa gratuluje z całego serca, mam łzy w oczach-to takie piękne :-*
Kamcia js byłam dzisiaj w aptece-mały octenisept kisztuje prawie 30 zł i pani kgr powiedziała że mam kupić spirytus mały, rozcieńczać z wodą-tak najlepiej. Sama nie wiemCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnitko plus taki ze wieczorem jest chlodniej
A ja mam wizyte na 20:40 wiec i tak pozniej
No ja kupilam ten octenisept ale mi sie wydaje (choc moge sie mylic) ze on nie wysusza a przy pepuszku chodzj wlasnie o wysuszenie go zeby szybciej odpadl.. chciala kupic gotowe nasaczone gaziki ale uznalam ze bedzie taniej kupic oddzielnie - to nie jest czysty spirytus tylko rozcienczony chyba 20% to juz nke trzeba rozcienczac bardziej? Ehh -
Marderkowa ja cię pamiętam kochanA
bardzo się ciesze ze u was wszystko oki faktycznie bardzo szybko was wypuscili, tzn ze mała nie wymagała inkubatorka??
Co do wagi to moja córka słuchaj urodziła się w terminie a wazyła 2800 g więc tylko 200g więcej a urodzona w 40tc
A skąd jesteś?
-
nick nieaktualny
-
Camille87 wrote:Moj maz poszedl do apteki po krem na rozstepy i poprosilam zeby kupil zwykly spirytus do przemywania pepuszka i pani w aptece powiedziala mu ze juz sie nie uzywa spirytusu tylko octenisept i teraz sama nie wiem co w koncu uzywac
Mi też położna mówiła o tym octenisepcie, on jest ogólnie stosowany w szpitalaach, nie brudzi bynajmniej rzeczy, nawet krocze po porodzie można sobie zdezynfekować nim.kada24, Camille87 lubią tę wiadomość