Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMMA wrote:ide w pon albo w srode do gin wiec pewnie wtedy zrobi bo ona robi co miesiac usg a wy bedziecie miec rzadziej?
Gdatuluje!!! Witamy w naszym zacnym gronie
Ja usg pewnie tez bede miala co miesiac a przynajmniej chcialabym miec
Znajax mojego gina tak wlasnie bedzie
Co do brzuszka tez bym chciala jak najszybciej zeby byl widoczny pewniw dlatego ze to pierwsza ciaza ktora mam nadzieje donosze. Na 100% pewniw pod koniec kazda bedzie miala go dosyc tym bardziej ze lato.. -
Lanusia93 wrote:nezumi, W takim razie trzymaj się tam, ja idę do łóżeczka, lepiej "dmuchać na zimne", jak to mój lekarz mi ciągle powtarza. Na szczęście niedługo święta i wszystkie sobie odetchniemy
-
ja to bym chciała zeby pod koniec stycznia juz było widac wczesniej mni nie trzeba. teraz mam takie wzdecie że już na mnie spogladają ukradkiem :p
-
hehe mi w pierwszej ciazy brzuszek urosl najwiecej w 9 miesiacu i bylo juz ciezko i szczerze to 9 miesiecy to bardzo dlugo i chcialam juz "sie uwolnic" teraz termin na sierpien wiec lato, mysle ze bedzie nam duszno w upaly ale i tak bedzie cudnie Lanusia93 - robilam bete dwa razy i pozytywnie, przyrost wiecej jak podwojony po 48 h
nezumi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
super się ogląda te brzuszki
papiery odstawiłam, jeszcze godzinka do końca pracy i juz nie zamierzam nic robic... nie mam siły.
zrobie sobie herbatke i sie zrelaksujeLanusia93 lubi tę wiadomość
-
Camille87 wrote:Ale glaskac brzuszek to sama przyjemnosc
MMA widzialam przyrost rewelacyjnyLanusia93, celia lubią tę wiadomość
-
kada24, mnie w czerwcu( 6 miesiąc) babki w sklepie pod domem pytały kiedy rodzę i jak mówiłam, ze termin na wrzesień to taakie oczy robiły.
A podobno w drugiej ciąży brzuch jest większy.
Będę wyglądać jak Oktomama ;-/
Drugi raz lato w ciąży mnie przeraża... Dlatego staraliśmy się od lipca, bo chciałam rodzić wiosną, ale nie wyszło. Na szczęście więcej dzieci nie planuję, przeżyję te 9 miesięcy i z głowy Potem niech szkrabinki moje rosną.nezumi lubi tę wiadomość
-
Lillenka wrote:kada24, mnie w czerwcu( 6 miesiąc) babki w sklepie pod domem pytały kiedy rodzę i jak mówiłam, ze termin na wrzesień to taakie oczy robiły.
A podobno w drugiej ciąży brzuch jest większy.
Będę wyglądać jak Oktomama ;-/
Drugi raz lato w ciąży mnie przeraża... Dlatego staraliśmy się od lipca, bo chciałam rodzić wiosną, ale nie wyszło. Na szczęście więcej dzieci nie planuję, przeżyję te 9 miesięcy i z głowy Potem niech szkrabinki moje rosną. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny