Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamila to ostatnie odnosnie Lanusi, tez pozostawie bez komenatrza.. Chociaz ja wam powiem, ze podejrzewalam ze i tak do niego wroci. Jest mlodziutka i jeszcze musi przejrzec na oczy.. Moze to sie stanie jak juz coreczka bedzie na swiecie, w kazdym razie zycze jej najlepszego!
Mi przyszla niania i torba do wozkaanwet do torby dostalam przenosny taki dmuchany przewijak
zostala do kupienia tylko kolderka, ale to juz w sierpniu, narazie sie nie spiesze z tym..
celia, amela lubią tę wiadomość
-
Co do Lanusi Ruda nie wiem czy pamietasz dlaczego od niego sie wyniosla to mi podchodzi o jakiss uzaleznuenie psychiczne by tulko nie stalo sie nic zlego aby na dobre dala sobie z nim spokoj bo teraz tyle tych przypadkow.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:56
celia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez cenie rady doswiadczonych mam, wlasnie Mili, ninkapy, kady itd ale rad odnosnie pielegnacji dziecka..
Mam nadzieje ze Mila sie nie obrazila.. pewnie chciala dobrze
No wydaje mi sie ze Lanusi brakuje wsparcia dlatego jest tak podatna na manipulacje P.... gdyby miala kogos bylaby silniejsza i poradzilaby sobie sama a tak pewnie boi sie ze nie da rady.. oby tylko nie cierpiala bo ja nie wierze ze tacy ludzie jak on sie zmieniaja
Daria dawaj fotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 13:59
Dodi, Magda2013, celia lubią tę wiadomość
-
historii Lanusi może na szczęscie nie znam, więc też nie muszę tego komentować
mam tylko nadzieję, że nie będzie żałowała swojej decyzji
Amela zapomniałam pogratulować Ci ślicznej córci i bardzo się cieszę że wszystko u Was ok
Kamila może taki temat dla odmiany przydał się tutajnie zawsze musi być słodko i miło
Camille87, celia, amela lubią tę wiadomość
-
musze przyznać Ci ruda racje co do wypowiedzi twojej mamy "jest się młodym i głupim " jedyne z tych całych przepracowanych miesięcy to to że szybko czas zleciał i ani się obejrzeliśmy jechaliśmy na porodówkę
a teraz z drugim dzieckiem mam lenistwo i nie wiem co ze sobą zrobić
A ja też miałam śluz taki galaretowaty ale tylko kilka dni i znikł a może ten czop się rozpuścił hehe nie mam pojęcia co to było ale się skończyło a Ja pomimo tego że mam dziecko to nie mam pojecia co to czop bo nie miałam i co to odejście wód bo mi przebili i tak sobie myslę i nadal jestem zielona co bedzie teraz
a właśnie wciągłam polecaną wczesniej fasolkę mniami
a i muszę wam powiedzieć ze byłam jeszcze u lekarza zapytac o tę maść i powiedziała mi to samo co w czoraj ta babka ginekolog że smarowanie na rękę nie szkodzi a w ulotce piszą zeby nie stosować bez konsultacji i że nie ma zagrożenia ech mówię wam że czasem to wszystko takie nie jasne jest ale i tak nie wiem co zrobić reka nadal boli ale tyciu mniej jedyne czego zabroniły to smarować brzucha i krzyża oraz pośladkówDodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda - Lanusia jest w domu, bardzo dobrze sie czuje
Ninkapa ale ja nie mowie o kosmetykach bo to takj sam temat rzeka jak skutecznosc przyspieszania porodumowie np o pielegnacji pepuszka, co zrobic w razie np kolek, jakies sprawdzone metody itp itd sama czytam lipcowki czy czerwcowki niejedna rada pomogla mlodej mamie
Dodi, Ruda27, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMika moze strasznie delikatna warstwe daj? Tak tyci tyci skoro lekarze pozwalaja na reke. Moze dlatego ze to daleko od brzuszka jest,,
Kamila zrobilam zdjecie, nie robi efektu jak wasze lozeczka i wystroje dla dzieci ale musze sie narazie tym pocieszyc
Torba super pasuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:25
Dodi, Camille87, Magda2013, Mika 28, Moni&, celia, Kasieńka:), ona20, le'nutka, amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Amela, super masz Nelcie
tto bedzie wysoka dziewuszka, tak? Ja mam nadzieje, ze Adas tez bedzie wysoki po tatusiu (185) nie taki karzelek po mnie (163 w dowodzie
)
U nas polalo i sie ochlodzilo na szczescie.
Dzis mam mega lenia! Nawet doszlam do wniosku ze nie gotuje obiadu, poszlam pogadalam z mama meza i dostalam rondelek zurkuno, takze maz bedzie mial cos jesc
Daria, moj kacik tez jest jeszcze w fazie przygotowan, a Twoj tez fajnie wyglada. Mnie przyszla karuzelka wiec juz cos wiecej bedzie.
Pisalyscie cos ostatnio o zabawkach, to ja mam bardzo malo. Dostalam dwa male misie i grzechotke z gryzakiem. Kupilam jakis gryzak chlodzacy. I dostalam dwie zabawki. Jedna to taka kulka grzechocaca, taka dosyc miekka, jak znajde na necie to pozniej pokaze i taka maskotke co sie naciaga i ona tak wibruje. I wiecej nie mam nic.
A sluzu to mam i ja. Kilka razy dziennie zmieniam wkladki, czasem czuje tak jak okres jak leci, no i po nocy jest sporo.Ruda27, Dodi, celia, amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
jestem juz po wizycie moj doktor to anioł!!! szyjka 25mm rozwarcie na 18mm glowka bardzo niskooo mam lezec zeby utrzymac do tygodnia malego jeszcze bo porod sie zaczal powoli i do spzitala jechac jak bedzie co 10 min skurcze wazne maly wazy 3060g a w zeszlym tyg 2733g
Camille87, Ruda27, Dodi, celia, seneka, ona20, Mika 28, le'nutka, Sproquette, Kajoni, amela, MILA, Aggie lubią tę wiadomość
-
Daria robi wrazenie!
jeszcze tylko Natanielka w wózku brakuje:)
a co do Lanusi to tez wole sie nie wypowiadac. tak jak piszecie ona nie ma nikogo prócz dziadków i podswiadomie nie chce zostac sama. w rodzinie mam podobny przypadek-moja siostra ma takiego chlopaka ktory ja wyzywa, zerwala z nim i wrocila do niego bo zaczal ja przepraszac a obraza ja nawet na forum, w towarzystwie ona twierdzi ze go kocha. dla mnie to nie jest milosc, to jest strach przed samotnoscia no ale kazdy ma swoje zycie i zrobi jak uwaza. oby Lanusia przejrzala na oczy gdy sie malutka urodzi. dobrze sie czuje ale moze to cisza przed burza:P
a ja zajadam sliwki sasiad przyniosl:)
macie racje takie rady duzo znacza bo wiekszosc z nas tutaj niedoswiadczonaRuda27, Dodi, Magda2013, celia, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
A ja mam dzis paluszki rybne i frytki aviko i fasolke zolta z bulka
ale czekam na meza jak wroci,nie lubie sama jesc. I kupilam kukurydze tylko niewiem jak ja ugotowac,musze poszperac w necie.
Ja teraz stosuje tabl.dopochwowo macmiror i po tym wcale nie mam sluzu teraz.
Kajoni ja nie mam zadnej zabawki. Jedynie grzechotke dostalam i do wozka kupilam slonika. To wszystko
Daria ladnie to wyglada. Ja w lozeczku mam sajgon jeszcze.Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość