Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Witam Was sierpniówki,
Pewnie mnie nie pamiętacie-kilka razy na początku odwiedziłam to forum. Na początku byłam w ciąży bliźniaczej, niestety jeden z zarodków nie utrzymał się. Obecnie oczekujemy Weroniki, termin na 26 sierpnia
Mimo, że nie pisałam, to podczytywałam Was od czasu do czasu.
Mam pytanie do dziewczyn w Warszawy, czy któraś z Was rodzi na Inflanckiej? Ja się na ten szpital zdecydowałam, choć widzę że w internecie rządzi św. Zofia..
Mam też kolejne pytanie: jakie zestawy ubranek macie przygotowane dla swoich maluszków? Nie wiem czy zdecydować się na np. kaftanik+śpiochy, czy np. body i pajacyk??Dodi, Ruda27, kada24, Camille87, Kajoni, Kasieńka:), celia, amela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagapast wrote:Jeeezu, ja mam pytanie, skąd się biorą ludzie w "rozmowach w toku"??? nawet przy moim odmóżdżeniu ciążowym ciężko mi to ogarnąć
Mi sie wydaje ze to podstawieni ludzie , moja kolezanka w jednym z odcinkow rozpoznala goscia z "ukrytej prawdy"agapast, Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo rozmowy w toku to niezla masakra, kiedys mozna bylo ciekawe tematy poogladac, ale teraz.. Tragedia!
Ja do szpitala mam spakowane bodziaki z dlugim ( albo z krotkim) rekawem +polspiochy, pajacyki + body z krotkim, albo na ramiaczkach.. Takze cos z tego bede wybierala w zaleznosci od temperatury.. Plus skarpeteczki wiadomocelia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki monia za info o pekince!
Co do rozmow w toku to np byl tam chlopak ode mnie z miasta taki debil wszyscy go znaja posmiewisko z siebie w tv robi byl tez w you can dance a tancYc nie umie ale wystapil bo debil
Ale sa tez tak beznadziejne tematy typu facet sie nie myje i zony nie wiedza co robic to juz chyba podstawieni ludzieRuda27, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
-
a ja jeszcze nie mam spakowanej torby ale zaczelam conieco pakowac wiec jakis juz postep jest wole czekac do jutra bo okaze sie co mnie czeka wiede wiedziec czy np wziasc wiecej wkadek laktacyjnych 1 czy 2 pizamki ile par majtek itp itd no i ile rzeczy dla maluszka
-
Powiem Wam, że ja miałam problem z tym co zabrać do szpitala, jak pokazałam mamie ile tego spakowałam, to padła. no i sama stwierdziłam, że przegięłam, więc wypakowałam te wszystkie komplety, które porobiłam i wzięłam 3 pajacyki, jeden komplet pajacyk + kaftanik na długi rękaw i jeden komplet body z krótkim rękawem + półśpiochy, 2 czapeczki, 3 pary skarpetek i niedrapek.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014
-
Kamila, niektórzy chcą zaistnieć i chętnie idą zrobić z siebie pośmiewisko, byle tylko ktoś o nich mówił. z drugiej strony te xfactory itp byłby nudne gdyby nie śmieszni ludzie, więc tacy też są potrzebni.
ale te tematy, że chłop się nie myje, albo wykrywacz kłamstw to jest żenadaCamille87 lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Czyli jednak body i pajace królują
ja mam dużo śpiochów i pewnie zabiorę z jeden taki zestaw do szpitala. Tymbardziej, że każą nam mieć 3 komplety ubranek na rozmiar zarówno 56 i 62!!
A co do rozmów w toku dziś przez chwilę oglądałam i występował tam facet który szczekał na antenie...bez komentarza..