Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada super, za tydziem moze juz synek bedzie z wami
Ja czekam az weoce we wrzensiu do siebie i bedzie maluszek mial ladne lozeczko zrobione itd
Ja gotuje bobpozniej bedzie zupa pomidorowa
Ja nie mam zabawek dla malego, tylko misia z jakimis plastikowymi rackza i do trzymania, tak to nic nie kupuje narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 14:31
Dodi lubi tę wiadomość
-
Daria wszystko ładnie sie prezentuje
faktycznie brakuje już tylko Natanielka, ale tu już też lada moment
Kada no to może dasz radę do tego 28.07? a Twoja mama to chyba czarownica jakaś hehena ewentualne kolejne spotkanie już Cię nie biorę bo porodu odbierać nie potrafię
Ruda27, Camille87 lubią tę wiadomość
-
ja na razie mam jakiegos misia a gryzaczkow itp narazie nic. na to bedzie czas pozniej:)
wykąpalam sie i nic mi sie nie chce, a musze sie szykowac powoli bo za godzinke wychodze, jeszcze leki obiad zjesc brokul troche miesa na parze i ryz do tego:P
Daria ja wczoraj mialam bób:)Ruda27, celia, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
mowil zeby lezec i byle tydzien wytrzymie jeszce w brzuszku zeby tylko byl 37 tydzien....ale narzady ladne rozwiniete sa wiec tylko zeby tydzien wytrzymał...maly w kanale rodnym jest hehe przez to mnie tak boliii szyjka i miednica ale z waga smignal w tydzien hehe
Ruda27, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Ja musze dzis zawiezc L4 do pracy i potem do tej przychodni skad miala do mnie przychodzic polozna. Czuje ze zrobili mnie w bambuko.
Musze to wyjasnic bo juz 39 tc a tu ani widu ani slychu zeby jakas polozna miala sie u mnie zjawic. Ta co ja zwolnili ani do mnie nie ma tel.ani ja do niej..ani nawet nie chca podac do niej w rejestracji a ta nowa nie ma mojej karty i nic o tych wizytach nie wie..Dom wariatow
Ta nowa mowi ze tamta poprzednia sie u mnie zjawi po porodzie..a skad bedzie wiedziec kiedy ja urodze ? przeciez juz moglam urodzic.. -
Kajoni z tym wzrostem jakbym siebie czytała
U mnie też 163 w dowodzie i jakieś 188 mojego M
Kada to naprawdę postaraj się dostosować do zaleceń, bo coś Ci ciężko to przychodziNiech maluch jeszcze trochę posiedzi.
Daria ślicznie kącik wyglądaJa nie mam zupełnie żadnej zabawki, ale z tego co czytałam, takie niemowlę na początku niewiele widzi, tylko kontrasty. Dopiero jak zacznie wodzić oczkami to warto te karuzelki zainstalować. A poza tym w większości książek piszą - nie za dużo wszystkiego, więc się stosuję
Właśnie czekam na książki "Język niemowląt" i "Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy" zobaczymy co mądrego z nich się dowiem
Mila ja podobnie jak Magda bardzo cenię sobie Twoje rady i absolutnie nie odbieram ich jako wymądrzanie. W kwestiach okołodziecięcych czuję się jak dziecko we mgle, więc wszystkie porady na wagę złota
kada24, Ruda27, Camille87, Dodi, Moni&, Kajoni lubią tę wiadomość
-
A ja dostałam takiego powera na sprzatanie ze az sie sobie dziwie
Sprzatam wszystko co sie da
Chyba wicie gniazdka mi sie właczylo
A na 19 KTG wiec muszie sie wyrobic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:14
Dodi, kada24, Ruda27, ona20, Moni&, Kajoni, celia, amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
Hej słoneczka .
Ja dzis chyba odkryłam co moze mi byc ..
A więc myśle , ze to moze byc cholestaza ciązowa .. Robiłam dzis na to badania niestety płaciłam za nie poniewaz wczoraj nie wiedziałam ze cos takiego istnieje i nic lekarzowi na wizycie o swędzeniu rąk i stóp nie mówiłam . Jutro są wyniki i zobaczymy co i jak. Do położnej tez dzwoniłam mówiła zebym zrobiła sobie hbs a ona im doniesie skierowanie .
Kurcze jak to będzie to , to mam nadzieje ,ze choroba sie nie rozwinęła na tyle ze trzeba bd leżec w szpitalu , bo ja jestem raczej co do szpitali zle nastawiona i nie przeżyłabym tam długo .;/
Jak to jest , ze te krowy chodzą w ciąży palą czy piją nie dbają o siebie a donoszą ciąże bez zadnych problemów ? ehh
Najwazniejsza jest dla mnie moja malutka kruszynka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 15:32
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualny
-
No tak sa leki , ale jeżeli ona nie jest mocno rozwinięta to wtedy wystarczą leki i lekka dieta i jakos sie moze dotrwa. a tak jak juz jest rozwinięta to szpital ..
tez mam taka nadzieje ze to jednak nie to , chociaz wydaje mi sie ze sie potwierdzi bo to swędzenie jednak nie daje mi zyc zwłaszcza w nocy , okropienstwo nie da sie wytrzymac .https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
A zapomniałabym
Jeden z ginków kupił sobie usg w 4d i ide dzisiaj o 18
Póki sie uczy bierze mniej pieniędzy więc trzeba korzystac , tak to zeby sb takie zrobic musiałabym jechac 100 km , a tak udało sie ze akurat sobie kupił
Ruda27, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
nick nieaktualnyOna kiedy masz wyniki? Trzymam kciuki zeby to nie bylo to..
Jednak dobrze ze to juz koncowka i napewno bedzie wszystko dobrze!
Kasienka widze powera przedporodowego zalapalasmoze sie cos rozkreca.. Kamila a jak u Ciebie z tymi silami? Dalej je masz czy juz opadly?
Celia my tez mamy ksiazke jezyk ńiemowlat, narazie moj maz czyta i mi mowi co wie madregopodobno najlepsza ksiazka bo widze ze wiele matek ja poelca
Kasieńka:), celia lubią tę wiadomość