Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana, sie nie wyspalam bo moj kotecek szajby dostal! Kuzwa w nocy chlodniej ciut jak w dzien to musiala sie wyzyc i zjadac dlonie i stopy u swojego panstwa, a potem porwe staniki pani i powycieram nimi podlogi, pranie z szuszarki tez czesciowo zdejme, a co, pani z brzuszkiem to niech sie tyle nie meczy! No a teraz co ten maly potwor robi? Spi!! z panem swoim ukochanym!! bydle male.
Za kazdym razem teraz po umyciu rak plucze je w zimnej wodzie, i powiem wam ze ulga kolosalna, nie obudzil mnie bol strasznynawet opuchniecie troszke zeszlo
Monia, te sliwki to pewnie czysty przypadek, ale krazy po rodzinie ze to od nichej wsszystko mozliwe, nie?
Kajoni ja mam 3 paczki po 10 szt., do torby wrzucilam dwie, a Darek jak cos wie gdzie i jakie kupic, bo razem kupowalismy. A z tego co kiedys bylo pisane na forum, to tez sie organizm oczyszcza po cc, nie tak duzo jak po naturalnym ale jednak.
Ninkapa, bo Ty masz usg dzis? To powodzeniamoze lobuziak sie obroci?
A ja tam kupilam po prostu bawelniane majtki na po porodzie i tyle, w torbie mam dwie paczki po 5 szt. (wiem wiem duzo, ja taka jestem ze biore wiecej rzeczy zawsze niz trzeba, lepiej nosic jak sie prosic:P ), no jak sie zabrudza to do kosza i tyle.Ruda27, celia, Kajoni, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
ja juz zamowilam szczotke na doz.pl dzisiaj musse odebrac.
cos sie Daria nie odzywa dzisiaj moze juz urodzila
kurde belly zaczyna mi sie chrzanic na tel, raz dziala raz nieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 09:30
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Witam
U mnie dziś noc przespana, za wyjątkiem wstawania na siusiu ale moge powiedzieć że jestem nawet wyspana. U mnie pochmurno i chłodno
Ja właśnie zrobiłam soboe kakao i popijam
Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyMoni& wrote:ja juz zamowilam szczotke na doz.pl dzisiaj musse odebrac.
cos sie Daria nie odzywa dzisiaj moze juz urodzila
kurde belly zaczyna mi sie chrzanic na tel, raz dziala raz nie
Hehe niestety niejak bede rodzila napewno napisze smsa
narazie was podczytuje
-
Aggie tak mam usg na pozycje i wielkosc dziecka a potem to nie wiem czy jesli dziecko ulozone zle czy jakas konsultacja czy wyzjacza nowy termin spotkania co i jak.....ja dostaje nerwicy za 20 minut musimy wychodzic bo maz przyjezdza po nas a moje dzieci jedno jeszcze nie ubrane plus nie zjedzone sniadanie a drugi jeszcze je sniadanie
-
Witam dziewczyny
I ja sie melduje w dwupaku
Ale juz od dzis moge rodzic bo mąż ma od dzis wolne żeby czuwac
(jednak dobrze pracowac u Taty
) Wiec nie obrazila bym sie jak by mnie zebrało
Noc przespałam dobrze i w sumie niedawno wstalam... Oczywiscie z 6 przerw na siku bylo
Miłego dniaRuda27, amela, Kajoni, celia, mika1987, Dodi, Magda2013 lubią tę wiadomość
-
Kasieńka to trzymam kciuki żeby szybciutko się zaczęło
Ja moge rodzić od 1 sierpnia, wtedy mój maż zaczyna miesięczny urlop
Ninkapa powodzenia, daj znać koniecznie jak będziesz coś wiedziała !Kasieńka:), Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Dzieki dziewczyny za odpowiedz
. To ja biore jedna, druga zostanie w domu, najwyzej faktycznie sie dowiezie. Co do majtek to ja mam tylko dw sztuki tych wielorazowych siateczkowych i spakowalam poki co trzy pary takich zwyklych bawelnianych duzych, zeby siegaly ponad rane z cc. Odloze jeszcze kilka par w razie czego, zeby mi maz dowiozl, bo nigdy nie wiadomo, ile trzeba bedzie zostac, choc oby jak najkrocej, a moj maz to pewnie nie zwrocilby uwagi jakie majtki pakuje, to pewnie i stringi by przywiozl, wiec ja musze byc przygotowana wczesniej na wszelkie nieprzewidziane sytuacje
Celia, masz racje, ze dobrze ponarzekac z ranajakos czlowiek pozytywnie jest nastawiony pozniej
Kada, odpoczywasz?
Ninkapa, powodzenia na wizyciemam nadzieje, ze maluszek bedzie w dobrej pozycji
Aggie, zlosliwego masz tego futrzaka
A u nas dzis chlodnomoje stopy palaja euforia z tego powodu
Na obiad planuje kluski slaskie z ,,gulaszem'' z piersi z kurczaka i fasolka szparagowa z buleczka. Komu zrobilam smaka?
Ruda27, Camille87, celia, Aggie, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kotki mileo dnia Wam zycze:)
wczoraj zpisalam sie na wt do mojego gina,bo on mi po miesiacu kazal przyjsc..a ja czuje ze musze sie pokazac do tego 5 sierpnia..
Takie nagle bole ktore mnie lapia i puszczaja moja Mama nazywa rozwieraniem sie szyjki macicy..wiec stwierdzilam ze musze to obadac:)
dzis wstalam przed 9!!! suuukces normalnie..a to powietrze to bomba:))celia, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość