Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mlenka witaj, może malutka się jeszcze obróci ?! trzymam kciuki
Mika nie malutka też po żebrach kopie, lekarz powiedział, że ma długie nogi
Jeju jak mi się dziś nudzi....jakiś ten dzień dziwny, spać mi się chce i nie mam siły na nic
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Ja na szczescie po zebrach nie dostaje, ale po pecherzu to owszem.
ale bedzie nam tego brakowalo, zobaczycie
. Ja juz nie moge sobie wyobrazic jak Adasia nie bedzie w brzuszku i nie bedzie falowal i wypychal nozek czy pupy. Wczoraj jak lezalam w wannie to tak cudnie sie rozpychal
. Oj bede za tym tesknic
Ruda27, Dodi, Camille87 lubią tę wiadomość
-
kazda bedzie tesknic za tymi slodkimi kopniaczkami. ale bedziemy juz widziec i dotykac nasze skarby jej nie moge sie doczekac:) z kazdym dniem coraz bardziej pragne przytulic Kacperka
a ja dzisiaj na obiadek pierogi ruskieKajoni, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
no będzie brakowało na pewno ale też będzie szok że nic nie lata w brzuchu Ja jak urodziłam córcie to miałam taki odruch parę dni po porodzie że łapałam za brzuszek a tam puściutko
a Ja dziś na obiad potrawę chińską z ryżem sobie zaserwowałamRuda27, Kajoni, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej ja dzis poszlam do prZychodni zalatwic w koncu z ta polozna. Okazalo sie ze jak urodze to w szpitalu sie pytaja gdzie naleze do POZ i wtedy w ciagu 48h od porodu musi do mnie przyjsc polozna do domu. A teraz na razie nikt nie bedzie przychodzil przed porodem.
Sprawdzila mi tetno malej,ponaciskala brzuch i sprawdzila jak jest ulozona.
A tak mi sie nie chcialo isc ze masakra. Ale jakos sie zebralam. Po drodze jeszcze spotkalam kolezanke z handlowki to sobie chwile pogadalamamela, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Ninkapa super ze maluch sie obrocil
Amela moj maz tez ma od 1 sierpnia miesiac urlopudlatego ja bym chciala urodzic wczesniej zeby mi jak najwiecej pomogl bo jak urodze np.w polowie sierpnia i zanim wyjde ze szpitala to on juz prawie bedzie na koncowce
Hej Mlenkanie trac nadziei,jak widac moze sie jeszcze maluszek u Ciebie obrocic
Ja mam dzis na obiad kotlety, nie chce mi sie stac nad garamijeszcze tak goraco jest to tym bardziej.
amela lubi tę wiadomość
-
Magda2013 wrote:Hej ja dzis poszlam do prZychodni zalatwic w koncu z ta polozna. Okazalo sie ze jak urodze to w szpitalu sie pytaja gdzie naleze do POZ i wtedy w ciagu 48h od porodu musi do mnie przyjsc polozna do domu. A teraz na razie nikt nie bedzie przychodzil przed porodem.
Sprawdzila mi tetno malej,ponaciskala brzuch i sprawdzila jak jest ulozona.
A tak mi sie nie chcialo isc ze masakra. Ale jakos sie zebralam. Po drodze jeszcze spotkalam kolezanke z handlowki to sobie chwile pogadalam
Bo jeśli tak to rzeczywiście musi przyjśc i do dziecka i do ciebie bo pewnie zobaczy jak się wszystko goi -
Hej dziewczyny
Zaczęłam Was nadrabiać od wczorajszego popołudnia, ale w końcu się poddałam w którymś momencie bo za dużo już naskrobałyście
I doczytałam sobie 2 ostatnie strony żeby móc się jakoś wkręcić w temat.
Ninkapa - dobra wiadomość! Cieszę się razem z Tobą, serio :* Super, że maluch w końcu się zebrał i przekręcił jak trzeba
Kajoni - ja też nie rozróżniam za bardzo czy to jakiś skurcz, czy to mała mnie gdzieś uciska w bolesnym miejscu, czy może coś mnie tam boli z jakiegoś nieciążowego powoduA jak wstaję to też często cierpię, właśnie podobnie, jakby mnie tam coś rozpychało w dole brzucha i przy wzgórku łonowym. Często mi też puchnie. Ale do przeżycia to wszystko, najgorsze bóle przed Nami.
Eh, i u mnie kolejny dzień duchoty. Nic mi się nie chce.Kajoni lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy wrocilismy!
Zrobilismy male zakupy, a obiad zjedlismy na miescie - otworzyli fajna rwstauracje 5 min piechota od nas z obiadami domowymi, za zestaw zupa+ drugie danie zaplacilismy 13zl! Zjadlam szczawiowa ktorej dawno nie jadlam i kartacze z surowka, pycha
Tylko znowu problem pocenia siegdyby nienfakt ze gin badal mnie we wtorek i mowil ze ilosx wod ok to myslalabym ze mi wody sie sacza
co chwila pytalam meza czy nie mam plamy na tylku bo czulam ze az mi cieknie
Anitko polozna przychodzi z przychodni do ktorej nalezysz
Mlenka witaj! Moj Kubus tez obrocil sie w 36tc wczesniej byl posladkowocelia, amela, Aggie lubią tę wiadomość
-
Amela, najlepiej zadzwonić do przychodni, bo u mnie np. pani mi powiedziała, że owszem mam podać w szpitalu dane przychodni do której należę, ale jak sie dziecko urodzi to mąż ma przyjść i złożyć deklarację za mnie i za dziecko, wtedy przyjdzie położna i pediatra.
Trochę to dla mnie dziwne, ale duchota tam była straszna i ta pani niezbyt chętna do pomocy, bo pytam czy ktoś przyjdzie do mnie jeśli mąż np. zapomni złożyć deklarację, a ona mówi, że nie...to ciekawe po co w szpitalu miałabym podawać do której przychodni należę.amela lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
Ło jojoj a ja dopiero otworzyłam oczy
spałam ze 3 godziny....Ach nie lubię zbytnio spać w ciągu dnia ale potrzebowaliśmy, bo rano wstaliśmy na pobranie krewki
Mój psiul też padnięty przy mnie śpi. Zawsze zwalam na niego, że takie fermony snu biją i koniec.
Ja mam swoją przychodnie daleko od miejsca gdzie mieszkam, takze pani sobie troszkę pojeździcelia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Kamila, fajne są discreet plus i naturella plus, wieksze, grubsze i ładnie pachną.
Quendi, to ciekawa jestem czy będzie jechała pół miasta czy powiedzą ci, że masz się przepisać gdzieś bliżej miejsca zamieszkania.Michałek urodził się 10 sierpnia 2014