Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila bardzo rozsądnie
to chyba najlepszy sposób bo skoro organizm będzie gotowy to mu tylko troszkę pomożesz a jeśli to jeszcze nie będzie ten czas to cza będzie poczekać
Po przeczytaniu pierwszego bodajże zdania od Pekinki myślałam, że się któraś dziewczyna obraziła pisząc że odezwie się dopiero jak urodzimy hehe
Cieszę się, że u Was wszystko w porządku. Teraz Emil musi nabrać siła róże od męża śliczne i miło z Jego strony
Camille87, pekinka82, Kajoni, Ruda27, celia, mala_mi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi dokladnie - albo pomoze albo nie, zaszkodzic nie zaszkodzi
ja nie mam jakiejs presji zeby urodzic przed terminem, ale nie chce przenosic i boje sie wywolywania tym bardziej ze mojego gina nie bedzie!
Mika sikanie mnie tez wkurza tym bardziej zw cisnie jak nie wiem co ide a tam pare kropelek, zuzycie papieru toaletowego poszlo diametralnie w gore
Aggie ja czuje jak sie maly wwiercauczucie ucisku, lekkiego klucia i od razu siku sie chce
i lapkami tam gmera tez hehe
Aggie, Dodi, Ruda27, celia lubią tę wiadomość
-
A Kamila, nic mi nie mow o lataniu do toalety
ja sie lenie w salonie i musze do gory biegac do kibelka
a o zuzyciu papieru to juz sie wypowiadac tez nie bede
trzeba dodatkowo ten lepszy kupowac bo przy takiej czestotliwosci w wizytach to boli cipka od tego podcierania
Lapkami moja tez gmerai czesto teraz ma czkawke, wczoraj 3 razy i dzis tez w nocy nie mam pewnosci
Camille87, Dodi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej:) no wlasniw urodzil ktos?
u mnie pada cala noc ale powietrze jakie cudne, kocham deszcz:D niech leje az do porodu hehe
co do czkawki to moj ma teraz rzadko, dzis rano mu sie zdarzylo a jeszcze nic nie jadlam.
Agus dobre z tymi sliwkami, ja jeszcze mam cala miche wiec dzis sie jeszcze posilę nimiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 07:48
Ruda27, celia, Dodi, Aggie lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Dzien dobry! U nas tez w nocy padalo, powietrze jest super!
Maz poszedl do pracy, obudzil mnie buziakiem na do widzenia, to poszlam siku. W nocy wstawalam tylko raz. Za dnia to chodze, bo wiem, ze musze, tak ze wspolczuje Wam dziewczyny, ze tak czesto latacie.
Chcialam zapytac, ile macie kupionych tych podpasek bella mama czy podkladow poporodowych? Ja niby mam miec cc, to chyba tak strasznie nie bedzie ze mnie wylatywac? Czy sie myle? I mam tylko dwie paczki po 10 sztuk. I nie wiem czy to jest wystarczajaco.
Pekinka, fantastycznie, ze sie odezwalas! Twoja dziedzina jak najbardziej bedzie za niedlugo nasza dziedzina, a dobrze czasem dowiedziec sie czegos tak z pierwszej reki, aczkolwiek jak Aggie napisala, ze jak wypada cos wielkosci pomaranczy przez nogawke, to uhhh, nie brzmi zachecajaco. Mam nadzieje, ze czujecie Sie dobrze i wszystko jest w porzadku
. Masz swoje szczescie na swiecie i teraz musi byc tylko lepiej :*
Ide jeszcze spaccelia, Ruda27, Dodi, Camille87, Aggie, Kasieńka:) lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny i kolejna noc nieprzespana goraco i spac nie moge budze sie mniej wiecej o tej samej porze i juz koniec 1,5h nie moge usnac
no to dzis czeka nas wielki dzien jestem troszke poddenerwowana no ale kto by nie byl...
MOni po cesarce chyba tak samo wszystko tam sie oczyszcza po cesarce jak po naturalnym ale nie powiem Ci dokladnie bo nie mialam cesarki wiec nie mam porownania
uciekam juz bo trzeba drugie dziecie obudzic i w ogole wyszykowac sie dobrze ze szpitl 10minut drogi od nas....celia, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
-
To i ja się odmeldowuję
Cudne powietrze i chłodniej, ehhhh ... chwilo trwaj
Spało mi się cudnie, ale obudziłam się ze zgagąNie wiem skąd to się bierze przecież w nocy nie jadłam. No i brzuch tak miesiączkowo boli ... nie ma to jak sobie ponarzekać z rana
Pekinko super, że już jesteś z nami
Kajoni ja mam na razie tylko jedną paczkę do szpitala. Myślę, że jak trzeba będzie M mi doniesie.Ruda27, mala_mi, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa jeszcze zasnelam to mnie polozna obudzila telefonem
Zbylam ja - po co ona ma tu przychodzic?
Mnie tez brzuch miesiaczkowo boli, bol promieniujacy az na pachwiny
U nas swieci slonce ale wiaterek jest przyjemnie chlodny
Kajoni chyba na lipcowkach pisaly dziewczyny ze po cc polog trwa krocej ale nie jestem pewna bo przeciez rana po lozysku taka samaJa mam duzo tych wkladow do szpitala biore dwie paczki w razie czego maz dowiezie bo w domu duzo tego mam
A czytalyscie ze jakas dziewczyna z pazdziernikowek urodzila?
Ppdobno krwawienia dostala i cc jej zrobili..celia, Kajoni lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w ten piękny chłodny poranek
Wczoraj nie miałam czasu, by Was nadrobić, dopiero dziś zasiadłam przed kompem. I cóż, mocno zasmuciła mnie wiadomość, że Lanusia wróciła do tego skurczybyka - uderzył ją raz, uderzy ponownie, pewnie córki też nie będzie oszczędzał. Ech, nie naszą rolą jest ją pouczać, ale myślę podobnie jak Wy.
Pekinka weszła już na wyższy level macierzyństwaFajnie jej
Camilko, to ja pisałam o promocji w rossmannie. Taniej są pieluszki newborn (78szt. za 44zł) http://www.rossnet.pl/rossne/promocje. Ale widziałam, że te zielone opakowania dla starszych dzieci też były tańsze, pieluszka wychodziła po 56gr. Kupiłam tylko jedynki, bo nie chcę robić zapasów - najpierw zobaczę jak się sprawdzą.
CELIA, jeśli do wczoraj Justysia się nie obróciła, to mam obawy, że już w takiej pozycji pozostanie. Nie martw się, cc da się przeżyć. Lekarz mnie wczoraj zapewniał, że będzie dobrze. Moja kruszyna waży zaledwie 2700 i za 2 tygodnie będzie już z namiNie udało się zrobić żadnej fotki, bo odwróciła się w stronę mojego kręgosłupa i widać było tylko profil.
Co do ciuszków, to też nie wiem co wpakować do torby. Mam wrażenie, że wzięłam tego za dużo, a równocześnie nie wiem czy są to wygodne rzeczy. Brak doświadczenia
MILA, daj spokój, wracaj do nas. Szkoda życia na darcie kotów. Tak jak napisała Celia, z wypowiedzi pisanych łatwo wyciągnąć niewłaściwe wnioski, a to prosta droga do głupich nieporozumień, bo czasem gubi się kontekst i niewłaściwie interpretuje cudze słowa.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lipca 2014, 08:58
Dodi, Ruda27, Camille87, Aggie, celia, amela, Kajoni lubią tę wiadomość
-
no niezle to przeciez musi byc takie malenstwo jak dopiero w pazdzierniku sie mialo urodzic.
ja biore na razie jedna paczke do szpitala w razie czego mąz dowiezie bo w domue druga zostanie. a ile bierzecie majtek poporodowych? ja mam jedna paczke i 6 szt w niej mam nadzieje ze do szpitalawystarczy bo w domu w tym.nie zamierzam chodzic:P
celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyDziekuje mala mi - to chyba taniej wychodzi kupic dwie paczki newbornow 43szt po 21,99 ale to te zielone..
Monia ja majtki poporodowe mam z siateczki 5 par wiec je mozna prac bo te flizelinowe to chyba nawet sie szybciej rwacelia lubi tę wiadomość