Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi sie wydaje ze chodzi o znieczulenie - zeby nie popuscic, bo chyba cewnik zakladaja ale pakpersa przeciez nie zaloza
Anitko cos Ty! Ja we wtorek na normalna wizyte ide na ktorej dostane skierowanie do szpitala na 6 sierpnia gdybym nie urodzila.. w moim durnym szpitalu nie robia ktggin twierdzi ze najwazniejsze sa przeplywy i czestotliwosc uderzen serca.. musze zaufac..
Dzis jakos czuje strach przed porodem, wczesniej sie troche balam ale dzis wyjątkowo
Ja pampersow mam prawie 600 sztuk! Maz liczylnie wiem czy nke przesadzilismy z iloscia ale to 2-ki, Kuba maly bedzie wiec mysle ze wykorzystamy oby nie uczulaly!
Daria odezwij sie, nie badz takacos rusza u Ciebie?
amela, Ruda27, Dodi, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
-
Tak jak Ninkapa pisala, u nas sie nie robi lewatywy... no coz w razie w trza bedzie sie wstydzic
A ja kupilam johnsona kosmetyki zanim wogole wyszedl temat ze moga uczulac (juz kiedys byl poruszany ten temat), no coz, moze mojej nie beda uczulacCamille87, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kamilka czyli u Ciebie też czekają tydzień i wywołują. Ja to mam tak na zmianę raz sie boje a raz nie ... teraz to już sama nie wiem, najbardziej to się chyba boje tego wywoływania
wooow to masz kochana zapas pampersiaków
Daria kochana cały dzień się nie odzywałaś... wracaj tu do nas szybciutko !!Ruda27, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnyDziekuje dziewczyny za pamiec
Czytam was, nie wyobrazam sobie nie zagladac i nie wiedziec co sie u was dzieje, zwlaszcza teraz na koncowce
Bylam dzisiaj na ktg, z malym ok, skurczy brakbadala mnie polozna i szyjka tez sie nie szykuje na porod na dniach.. W srode ide do szpitala z tym moim skierowaniem. Juz tez z jednym lekarzem akurat rozmawialam bo przyszedl. Uspokoili mnie, ze jesli bede rodzila i maly nie wstawi sie w kanal rodny, to nie beda cisnac i zmuszac ale zrobia cc.. Takze, moze pojde w srode do szpitala i bede lezala i czekala na hmmm nie wiem na co. Okaze sie po badaniach co uwaza szpital.. Zwariuje bez neta, meza nie ma.. Ale jakos dam rade, nadrobie ksiazki
SzKoda ze nie mam kauflanda blisko, bo tez bym taki zapas jak wy zrobila
Kamila fajnie nakupowalas pampersowi Mika Ty masz chyba tez ladny zapas nie, 1,5 roku?! Wow
Uciekam spac, dobranoc mamuski!amela, Dodi, Camille87, Moni&, Kajoni, celia, Magda2013, Mika 28 lubią tę wiadomość
-
Daria Kochana jeszcze przed wyłączeniem kompa zajrzałam ostatni raz na forum, może jeszcze ktoś coś napisał
To tak jak i u mnie narazie się nie zapowiada na akcję
Czyli w środe już się coś wyjaśni !! Jeju to już w przyszłym tygodniu !! Koniecznie daj smsa jak nie bedziesz miała dostępu do netu !!!
dobranoc :*Dodi, Camille87, Ruda27, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualnySuper Daria ze sie odezwalas
Dobrze ze Cie uspokoili w szpitalu! Widzisz a Ty sie martwilas niepotrzebniezapasik pampersow jest, to same 2-ki, musze jeszcze jakas promocje na 1-ki upolowac a jak nie zdaze to maz kupi w rossmanke bez promocji najtansze i tak
Tak Anitka wywoluja po tygodniu ( 6.08 to bedzie poczatek 42 tyg wiec czas najwyzszy), mam jednak cicha nadzieje ze mimo braku oznak teraz, urodze sama bez wywolywania.. co lepsze moja przyjaciolka wyjezdza w delegacje na miesiac 1 sierpnia wiec jak cos to malego zobaczy dopiero we wrzesniu..nno wszystko przemawia za tym ze musze urodzic w lipcu
My obejrzelismy film, teraz leze bo musze cisnienie zmierzyć i tez sie klade zaraz
Dobranoc :*Ruda27, Moni&, amela, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
u mnie boooski chłodzik i raczej nie zapowiada sie na to by słonce wyszlo
Kama ale ranny ptaszek az Ciebie, ja jeszcze w lozku leze i nie zamierzam sie na razie nigdsie ruszac (no chyba ze mi wody odejdą haha)Camille87, celia, Ruda27, Dodi, Magda2013, Kajoni lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kazal dotrzymac do przyszlego tygodnia do wytrzymam a ja gosci w syfie nie bede goscic ciaza donoszona jak mimowil lekarz bo maly o tydzien starszy a chociaz leze to bardziej boli mnie niz chodze i zapominam o bolu
-
nick nieaktualny
-
Witam się i ja w dwupaku rzecz jasna
Ja męża odprawiłam do pracy i położyłam się ale raczej już nie usne ;/
Noc przespana ładnie z przerwami na siusiu.
U mnie dziś pochurno dosyć ale widze że może się przetrze bo chmury wysoko, ale narazie fajny chłodek.
Kamilka a ta promocja w rossmanie nie dotyczy 1 ? widziałam w internecie że newboorn za 44,0 - 78 sztukRuda27, Moni&, Dodi, Camille87, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif