Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria ten sen byl tak realistyczny ze az sie za brzuch zlapalam jak sie obudzilam!
robilam mu zdjecia zeby wam pokazac a on juz takie slodkie minki robil hehe oj ale mnie ten sen pozytywnie nastroil
A Twoja kolezanka Ci widze odejscie wod prorokujeciekawe czy sie sprawdza te sny
Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKamila zazdroszcze takiego snu
napewno od razu milej na serduchu
ciekawe czy sprawdzi sie i tez tak bedzie wygladac jak go widzialas
No ja bym chciala odejscie wod miec, ale stopnioweona napisala ze chlusnelo masakrycznie
Camille87 lubi tę wiadomość
-
Kamila piekny sen mialas!
Daria ja sie najbardziej boje tego ze wody moglyby mi odejsc gdzies w trasie jak bede jutro musze sama do lekarza busem jechac masakra
Kajoni ale mimo wszystko juz niedkugo zobaczysz swoja kruszynke a wiekszosc z nas tutaj nie wiem kiedy to nastapi:P ja to robie sie coraz bardziej niecierpliwa, nie umiem sie na niczym skupic, mam "głupawke" a za chwile mi sie ryczec chce no masakra z ta burza hormonowMonis
[/link]
-
witam i ja
Ja już nie śpie chyba od 8, słońce tak grzeje w okno żę spać sie nie da, obudziałm męza i poszliśmy na kawe na taras, tam chociaż troche chłodniej. powoli mam dosyć tych upałów, czy nie zapowiadają jakiegoś ochłodzenia ??
Kada gratuluje nowego tygodnia !
Kamilka jaki piękny sen o jejA powiem Ci że moja mała też jakoś przedwczoraj tak mało się ruszała i też musiałam ą poszturchać, za to od rana dziś szaleje i się wypina ! nie wiem od czego to zależy !?
Daria fajny senmi ostatnio też się śniło ze mi wody odeszły w domu
Wczoraj z męzem kupiliśmy aparat fotograficzny bo ostatni nam się popsuł na wakacjach, a nie wyobrażam sobie nie mieć zdjęć malutkiej !
Moni&, Ruda27, Camille87, Madzikovy, Aggie, Kajoni, Dodi, celia, Magda2013 lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Hej witam sie z rana przed wyruszeniem na przystań
Kada gratuluje ciazy donoszoneja taka byłaś niecierpliwa
Ruda bo ja za dużo marudze przed waszym pójściem spać i dlatego Ci sie śnilamale szkoda, ze nie wiesz co
Kamila miałas cudny senale najwidoczniej Kubusiowi jest za dobrze by opuszczać takie warunki mieszkalne jakie ma teraz
Kajoni to rzeczywiście, u Ciebie akcja w każdej chwili moze byc.
Cos mnie znowu cycki przy dotyku bolą... Eee cos sie tam zbiera czy co??Moni&, Camille87, Ruda27, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia no ta burza hormonow hihih, podobno po porodzie sa jeszcze wieksze
Z tymi wodami to masz racje, hahaha publicznie gdzies sobie chodzic czy byc a tu nagle kaluza, masakra haha
Ja sie juz uspokoilam, fakt chcialabym juz urodzic ale jakos czekam spokojnie w miare.. Chyba wzielam z Kamilii przyklad
Moj maz mowi, ze jego kazdy w kolo pyta czy dzidzia juz jest, w pracy nawet faceci z ktorymi nigdy nie rozmawial
Anita ale fajnie ze mozecie na kawke na taras wyjscmacie aparat wiekszy czy malutki? Czy bedziecie od razu go brac na sale porodowa? Bo ja o tym tez myslalam, ze jak cos maz bedzie na telefonie robil zdjecia, aparat juz tez naladowalam na wszelki wypadek
Moni&, Camille87, amela, Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTez nie wiem od czego to zalezy ze raz sie ruszaja mocniej raz slabiej.. na pewno z kazdym dniem maja mniej miejsca w brzuszku
Daria chyba najlepiej jak sie porod skurczami zaczyna nie?
Ale odejscie wod to jednak znak nie do pomylenia
Monia ja tez sie boje odejscia wod gdzies poza domem ale pocieszajace jest ze wody odchodza najczesciej rano albo w nocy
Anitka chyba ochlodzenia nie zapowiadajau nas tez upały
Zazdroszcze kawki na tarasie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 09:55
amela, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Madzia milego dnia na.przystani! ahh zazdroszcze
Daria ja bym sie chyba musiala calkiem odlaczyc od swiata, internetu to moze bym sie uspokoila, moze mi przejdzie na dniach:)
maz ma dobry aparat w telefonie wiec napewno bedzie mial przy sobie:)celia lubi tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaria to tak z mojej obserwacji ile bym przypadkow nie czytala to jak odchodzily wody (oczywiscie pomijajac sytuacje gdzie porod juz sie zaczal skurczami) to wody odchodzily w nocy jak ktos wstawal do lazienki albo wlasnie z samego rana
pewnie nie ma reguly ale naprawde duzo czytalam jak sie zaczynaly porody to wlasnie noc albo ranek
Ruda27, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria to tak z mojej obserwacji ile bym przypadkow nie czytala to jak odchodzily wody (oczywiscie pomijajac sytuacje gdzie porod juz sie zaczal skurczami) to wody odchodzily w nocy jak ktos wstawal do lazienki albo wlasnie z samego rana
pewnie nie ma reguly ale naprawde duzo czytalam jak sie zaczynaly porody to wlasnie noc albo ranek
Dobrze wiedziecu mojej sis zaczely sie wieczorem, wiec pewnie masz racje.. To w dzien mozemy korzystac poza domem
Camille87 lubi tę wiadomość
-
kupiłam taki mały, poręczny bo chcieliśmy od razu kupić już jakąś justrzanke w perspektywie wyjazdów, ale gdzie z takim dużym aparatem na porodówke
więc kupiliśmy narazie taki do domu tylko żeby robić małej zdjęcia
Wydaje mi się ze mi wody nie odejdą, jakoś takie mam przeczucie, ale zobaczymy
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny