Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kamila, super sen! I zapamietalas tyle szczegolow! Zwykle nie pamieta sie takich rzeczy
Mmmm kawa na tarasie... ja sobie zrobie na zimno, moze z lodami? Ale pozniej, teraz na 11 wybieram sie do kosciola
U nas gorac
My mamy aparat taka mala malpe i mysle ze to wystarczy, zawsze zostaja jeszcze aparaty w telefonie.
Monis, tak, z jednej strony wiem kiedy zobacze malego, ale z drugiej strony nie wiem czy to nie wiekszy stres jak sie wie... bo jak zlapie z przypadku gdzies to nie myslisz o tym za duzo, a tak to wiekszy szal jest, odliczanie... ja pewnie w czwartek bede jak na szpilkach, w nocy spac nie bede mogla, rano mam byc o 8, a pewnie juz bym o 5 chciala pojechacamela, Camille87, Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
Dobry
Jeszcze nie urodzilamjeszce jest duuuzo czasu, ale fakt ze co chwila jakies skurcze mnie wczoraj lapaly, no i bol jak na @... ciekawe
To tyle z ochlodzenia, slonce znow napier**lakolejny dzien w domu, nie wyspalam sie bo kotecek mial chec na czulosci od 6 rano i mnie meczyl 2 godziny co by glaskac przytulac i karmic palcami (tak tak lubi zjadac palce u rak, a jak sie ja ignoruje to i u stop), Darek pewnie bedzie dopiero kolo 4
pojechal wczoraj a ja tesknie jak glupek oO
Kamila, Kubus moze wlasnie na akcje sie uspokoil i zbiera silymam nadzieje, ze nie trzeba Ci bedzie wywolywac, ani zadnej z nas
i piekny sen mialas
Maya sie Darkowi ostatnio snila, nie chcial powiedziec jak wyglada
i tez mnie skreca z ciekawosci jak ten moj maly cud wyglada
Kada, gratuluje ciazy donoszonej, ale mimo wszystko, prosze, oszczedzaj sie
I nie pamietam co mialam pisacglowa znow boli, mdlosci dalej mecza, wiec i myslenie nie dziala jak powinno...
Ahh i mama mi zasugerowala wyparzenie i szczotki i grzebyka, przelewajac przegotowana wode i stykato juz zrobione
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:25
amela, Ruda27, Kajoni, Dodi, MILA, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCamille87 wrote:Daria to tak z mojej obserwacji ile bym przypadkow nie czytala to jak odchodzily wody (oczywiscie pomijajac sytuacje gdzie porod juz sie zaczal skurczami) to wody odchodzily w nocy jak ktos wstawal do lazienki albo wlasnie z samego rana
pewnie nie ma reguly ale naprawde duzo czytalam jak sie zaczynaly porody to wlasnie noc albo ranek
Najczęściej tak jest, ale mi np. wody odeszły o 14:00
Powodzenia sierpnióweczki!! :]Camille87, Ruda27, Kajoni, Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKajoni bardzo duzo szczegolow zapamietalam bo to byl tak realistyczny sen!
pamietam jeszcze ze mial blond wloski i moj nosek
Aggie podziwiam Cie za cierpliwosc, ja jej do kotow nie mam! Jak nocowalismy u brata w Gdyni (oni maja dwa koty) to jeden zwalil z komody szklana ramke i huku narobił, caly czas sie krecil na lozko wlazil, a mnie cos strzelalo! Moj pies ma swoje legowisko i w snim spi do rana no chyba ze go zawolamy to spi w lozku z namipo prostu nie lubie kotow..
Dodi, celia lubią tę wiadomość
-
też jestem ciekawa jak to bedzie u mnie, moja mama i ze mną i z siostr a miała wywoływany poród, siostra jeszcze nie rodziła więc nie wiem .. ;-/
ja wypiłam zimne kakao i zjadłam pączkaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:32
Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez jestem ciekawa jak to bedzie u mnie.. Mam nadzieje, ze maz zdazy chociaz na koncowke. Moja mama rodzila szybko i siostre i mnie, ok 4 h pierwsze dziecko! Moja siostra rodzila pierwszego ok 8 h wiec tez bez tragedii..
Powiem wam ze czuje ze to sie zbliza, ze na dniach mnie zlapie.. Ale moze to tylko zludne nadzieje
Czarnula czyli nie ma regulyno trudno co ma byc to bedzie
Ale nudytaki piekny dzien, a ja sie kisze w domu do tego nie ma co robic
Kajoni, Dodi, Camille87, celia lubią tę wiadomość
-
ja dzis zjadlam pól czekolady takiej strzelajacej z milki wczoraj dostalam bo znajoma do rodzicow z niemiec przyjechala na kawe:P
Kajoni tak to jest z wszystkim, nie dogodzi sie nigdy czlowiekowi. ja bym wolala wiedziec dokladnie co do dnia i godziny i odliczac niz taka wielka niewiadoma, strach przed przenoszeniem i wywolywaniem porodu, komplikacjami no szok:PMILA, Ruda27, Dodi, Camille87, Kajoni, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
mojej mamie w dwóch ciazach odeszly wody i krew Boze na sie najbardziej boje krwi bo taka panikara jestem
ja chyba dzis dzien spedze podobnie jak wczoraj, rodzice basen maja to nogi chociaz wymocze i wieczorem spacer bo w taki skwar nie mam najmniejszej ochotyWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:43
Ruda27, Dodi, celia lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
nick nieaktualnyMonia ale Ci fajnie z tym basenem
Ja zla jestem coraz bardziej o to ze nie ma co robic! Kisic sie w domu i tez nie wiem za co sie wziac
Kajoni ja bym wolala wiedziec kiedy co i jaka nie takie wyczekiwanie, ja podejrzewam ze jak cos sie zacznie u mnie to wpadne w lekka panike
Kajoni lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
U mnie póki co upał, ale po południu znowu ma być burzawczoraj mieliśmy tu armagedon !!!
Kada gratuluje ciazy donoszonej a innym kolejnych tygodni
Kamilka ty jeszcze w dwupakuja czekam na twój rozpakunek
Czarnulka87 dzieki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:49
amela, Moni&, kada24, Camille87, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
moja mama rodziłą i mnie i siostre po 17 godzin...niestety, obydwa porody bardzo ciężkie, bez akcji ...
ale ja wierze że u mnie będzie dobrze
Ja mocze tylko nogi w basenie, boje się troche jakiś zarazków, żeby czegoś nie złapać, wiadomo woda czysta i z chlorem ale jakoś się boje. Zato mąż sie chlapie jak dzieciak
Oj burza by się przydała !!!Ruda27, Camille87, Kajoni, celia, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
ja tez tylko nogi mocze, nie kąpie sie bo wole nie ryzykowac, tym bardziej ze non stop bakterie mi wychodza.
Daria mnie tez to drazni ze nie mam sie czym zajac, wszystko gotowe na Kacperka czeka, posprzatane i pozostaje tylko czekac... chyba jutro kupie jakas ksiazke bo juz nie mam nic.ciekawego w domu, przynajmniej mysli czyms zajme. przeczytalabym cos w stylu Greya, moze czytanie takiego erotyka usprawniloby prace macicy:P:P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2014, 10:59
Ruda27, Aggie, Camille87, amela, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
Monis
[/link]
-
Hej u nas dzis duchota ! juz mam nogi spuchniete..wiatrak wlaczony od rana. Porypana ta pogoda,2 dni chlodno a teraz znowy goraco.
Moni co do wyparzania szczotki to ja zrobilam tak jak Camilla co wkleila info. Wyparzylam ja w goracej wodzie i wysuszylam suszarka. Nic sie z wlosiem nie stalo,nic nie wylecialoteraz przynajmniej nie smierdzi.
Mila i jak tam? zjadlas camemberta?ja akurat nie lubie tego serka wiec bym Ci nie doradzila
Kada gratulacje donoszonej ciazy
Pozniej was nadrobie,bo jedziemy na zakupy
Milego dnia !kada24, Moni&, Camille87, amela, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonia mi to sie nawet ksiazki czytac nue chce
mam 2 o wychowywaniu i leza.. Wstyd bo moj je juz przeczytal i czyta juz 3 a ja pol jednej... Nudzi mi sie ale robic mi sie nic nie chce
to jest najgorsze.. Moglabym dzisiaj rodzic
Madzia udanych zakupow!Moni&, Camille87, Kajoni, celia, Magda2013, Dodi lubią tę wiadomość
-
A ja kurde walczę ze zgaga i nogi mi dretwieja a do basenu bym weszłam ale jest schowany bo córka dziś dziadkami jedzie nad wodę zabierają he a wogole tez czekam na męża by się w końcu obudził he
rano gada z córką i się jej pyta czy chce jjuz mateuszka żeby wyszedł z brzucha a ona mu mówi tata ile mam ci mówić że mama dziś jedzie wyciągnąć przez pępek braciszka heheh myślałam że lacie zjem ze śmiechuMoni&, MILA, Dodi lubią tę wiadomość