Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńka szkoda
ale najważniejsze że coś się dzieje ! Może na dniach już urodzisz !
według prognozy pogody od czwartku ma być nieco chłodniej tak do 26 stopni, weekend upalny i od początku tygodnia tak po 26 stopni, więc może trochę odżyjemy
Macca fajnie że wróciłaś
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
Mila, kiedyś mnie pani doktor zapytała czy się młody rusza, mówię że różnie, ale wczoraj to za bardzo, a ona mi odpowiedziala, że nie ma czegoś takiego żeby dziecko się za bardzo ruszało więc luuuuz:)
Kada, może jedź do szpitala, przecież jak to nie poród to Cię odeślą a przynajmniej zobaczą skąd te bóle.
Macca, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Hej .
Przepraszam nie mam kiedy zaglądac za bardzo ostatnio do was dziewczyny.
Byłam dzisiaj na wizycie i cos sie juz dzieje tak jak mówiłam .Szyjka juz taka mięciutka ze mozna sobie z nią robic co sie chce na każdą str sie rusza skrócona calkiem i rozwarcie na 1 palec
Ciekawe ile jeszcze zejdzie do porodu .juz sie nie moge doczekac , a od początku z usg wychodzi termin na wczesniej .
i dzidzia duza
Kajoni, Aggie, Ruda27 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69616.png -
Jejku dzisiaj to chyba szczyt gorąca! ! Tyle dni upału i powietrze jest mega okropne. Cała mokra jestem...ech
Jestem myślami z Wami.
Oddam królestwo za zimne powietrze lub śniegmala_mi, Nadia, Camille87, amela, celia, Dodi, Kajoni, MILA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKada, trzymam kciuki żeby już poszło
Quendi- dołączam się do przekupstwa- też chętnie coś oddam za zimne powietrze
Ona20- mam nadzieję ze za tydzen u lekarza usłyszę to, co Ty- czyli ze mała się szykujekada24, ona20, Dodi, Quendi lubią tę wiadomość
-
Ona musi boleć i tyle
Nasze organizmy chyba przyzwyczajają się do bólu i nieprzespanych nocy..
A! Kamilka! Za Twoją radą zmieniłam wczoraj poduszkę na grubszą i sztywniejszą i o dziwo duszności nie miałam!Za to żeby nie było mi oczywiście za dobrze miałam okropne bóle brzucha i skurcze..
Właśnie! Czy Wam też podczas skurczu ciężko się oddycha?celia, Camille87, Dodi lubią tę wiadomość
-
Działo się od rana i trochę ucichło
Moja Justynka ułożona oczywiście miednicowo-poprzecznie i waży już 3202g
Nasza Madzikovy za momencik będzie tuliła Zuzię... niesamowite
Sylka, ja zawsze gdy brzuch mi się spina, muszę się wyprostować, by móc oddychać.Camille87, Dodi, Kajoni, amela, MILA, Aggie, mala_mi, Magda2013, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Celia, duża ta Twoja córcia!
Madzikovy już pewnie po cc.
Co do spania, to dzisiaj całą noc miałam schizy, bo wczoraj jak byłam na ktg to się na chwilkę położyłam na prawym boku i położna mi wyskoczyła "co Pani robi, chce sie pani udusić albo dziecko?" i całą noc na lewym, ale to jest nierealne tak na jednym boku, biodro nie daje rady. mąż mówi, że często śpię na prawym.
myślicie, że ona trochę przesadziła czy to leżenie na prawym jest naprawdę niebezpieczne?celia lubi tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
Wiecie jak to z usg i szacowaniem wagi, a le fakt, myślałam że będzie koło 2800
Z ułożeniem pewnie nic się nie zmieni więc równo za dwa tygodnie pierwszy raz przytulę swoją córeczkę
Dziś moja koleżanka, będąca w 32 tc powiedziała, że ona przy narodzinach ważyła ... 4900!!! I jej mama urodziła ją naturalnie
Oj cuda są na świecie
Camille87, Dodi, MILA, Macca, Aggie, mala_mi, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylka mysle ze to normalne
Aga chyba polozna troche przesadzila
. Jak bylam u gina i pytalam o te dusznosci to zapytal tylko czy spie na plecach to mu powiedzialam ze na boku raz lewym raz prawym i nie mowil ze cos nie tak
Ja mam wogole chore biodra i nie dalabym rady tylko na lewym spac ...agapast, Macca lubią tę wiadomość
-
Ja teraz sprawdziłam pogodę u siebie w wielkopolsce i powiem Wam że myślałam że mam oczopląs a tak przez dwa tygodnie upał od 28 do 33 stopni Ja już rozmawiałam z mężem i chyba ten klimatyzator wygra ze wszystkim bo Ja ledwo żyję tylko wieczory sa super a tak Egipt i Afryka na całej lini
celia lubi tę wiadomość