Sierpniowe Mamusie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No Daria, wiadomo, że szpital zawsze budzi lęk, to nie jest naturalne srodowisko, w którym bywasz na co dzień. Może trafi Ci się ktoś fajny na sali, to od razu milej. No i do domu już pewnie wrócisz z Natanielem:)
Kajoni, Dodi lubią tę wiadomość
Michałek urodził się 10 sierpnia 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy wrocilismy z cmentarza po drodze zajechalismy na obiad teraz leze i odpoczywam na 20 szykuje sie na wizyte i od razu po wizycie jedziemy do tesciow na grila
cisza jak makiem zasial u mnie wiec korzystam .. brzuch mi twardnieje bardzo mocno ale bezbolesnie..
Daria na ktora jutro do szpitala sie stawiasz? Jak cos to pisz smsa jakbys cos wiedzialaamela, Aggie, celia, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila powodzenia :* Hehe czasem możesz mieć niespodziankę i nie dotrzeć na grilla
Tego właśnie Ci życzę!
Daria zrób sobie dziś wieczór spa dla rozluźnieniaJa właśnie siedzę z maseczką błotną na buzi, potem ciepła kąpiel, pelling i masaż (mąż odkrył ciekawą funkcję w słuchawce od prysznica
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 18:39
Aggie, Camille87, Kajoni, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
-
Daria powodzenia jutro
od razu po wizycie daj znać co postanowili lekarze ! Nie denerwuj się na pewno wszystko będzie dobrze, lepiej jak bedziesz pod opieką lekarzy ! bedziesz spokojniejsza że wszystko jest ok !
Mi też dziś dosyć mocno twardniał brzuch ale bezboleśnie, także narazie cisza...
Kamila miłęgo grilowania my dziś też mieliśmy grilaKajoni, Ruda27, MILA, Dodi lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oby coś się ruszyło u Kady
My czekamy z mężem na jego brata z narzeczoną mają zaraz przyjechać i prosić nas na wesele na 12 sierpniaszkoda że nie pójdziemy no ale nie bedzie jak, malutka już na pewno bedzie na świecie, choć mąż wyskoczył z pomysłem że on może iść sam ! cwanaiczek
Ruda27, Camille87, celia, MILA, Dodi, Kajoni lubią tę wiadomość
http://avatars.zapodaj.net/images/1e838c757e81.gif -
nick nieaktualny
-
A my mamy zaproszenie na 40ste urodziny na 16 spierpnia do kolegi..i potwierdzilismy juz przybycie ale powiedzialam ze roznie moze byc..ze moge w tym czasie rodzic albo byc dopiero po porodzie,takze tez nie wiem na 100% czy tam pojdziemy
A przed chwila mowili na polsacie ze jakas babka bedac w pracy urodzila w 7mies.coreczke i wyrzucila ja przez plotwazyla 1400g ale na szczescie przezyla ta malenka..i jest juz pod dobra opieka.
Postawili jej zarzut dzieciobojstwa i grozi jej 5 lat za to ale zarzut ma sie ponoc zmienic. Co za suka....Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 19:30
celia, MILA, mala_mi lubią tę wiadomość
-
Anitko my mamy zaproszenie na wesele 15 sierpnia ... 3 dni po porodzie to całkiem realne
Magda ja już staram się nie czytać takich historii, bo to szkoda słów.
Rozpoczęłam proces smarowania brodawek medelą, zobaczymy czy będą jakieś efektyAggie, tak jak już wcześniej pisałam u mnie też sutki sterczą, jak antenki do Marsjan
MILA, Aggie, Magda2013, amela, Dodi, mala_mi lubią tę wiadomość
-
amela z twojego to faktycznie cwaniaczek
he he:-D
Madzia ja oglądałam ze 30 latka urodziła w krzakach dziecko i.je tam zostawiłaale policja na.szczęście znalazła dziecko
szkoda słów
Kada, kasienka. jak tam??
Madzia dopiero o 20.00amela lubi tę wiadomość